ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καμμένος σε Χαϊκάλη: Να ξεδιαλύνεις μέσα σε 24 ώρες σχετικά με την offshore

Εξηγήσεις με στοιχεία και έγγραφα φέρεται να ζητά ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος απο τον μέχρι πρότινος υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παύλο Χαϊκάλη, μετά την παραδοχή του τελευταίου ότι διατηρεί off shore απο το 2008 στην Κύπρο.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλούνται 18 βουλευτές της ΝΔ «την 10η Απριλίου 2008, ιδρύθηκε η offshore εταιρεία METROFIN LIMITED, ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δια μετόχων, με μετοχικό κεφάλαιο 1.000€ διαιρεμένο σε χίλιες μετοχές αξίας 1€ εκάστη, η οποία παραμένει ενεργή μέχρι και σήμερα, με έδρα την Κύπρο, με διεύθυνση αλληλογραφίας Παμπορίδης και Συνεργάτες, Λεωφόρος Διγενή Ακρίτα 45-47, Κτήριο Παμπορίδη, 4ος όροφος».

Ως σκοποί της εταιρείας, όπως αναφέρουν, που περιγράφονται στο καταστατικό «είναι μεταξύ άλλων παροχής υπηρεσιών, εμπορικοί κ.α., σε περιοχές που δεν υπάγονται σε δασμούς».

Ο Τέρενς Κουίκ  δήλωσε: «Ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα. Παρ' όλα αυτά και επειδή οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ κ. Τ. Κουΐκ τονίζει ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα καλέσει σήμερα στο γραφείο του τον κ. Χαϊκάλη και «θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.»

«Οι ΑΝ.ΕΛ θέλουν διαφάνεια και όχι σκιές, πόσω μάλλον στο εσωτερικό τους. Δίνουν ανελέητο αγώνα εναντίον όσων τους λασπολογούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχονται την συγκάλυψη και ότι αν χρειαστεί δεν παίρνουν τις αυτονόητες προβλεπόμενες αποφάσεις τους» δήλωσε ο κ. Κουΐκ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καμμένος σε Χαϊκάλη: Να ξεδιαλύνεις μέσα σε 24 ώρες σχετικά με την offshore Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">