ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ

Η διαπλοκή συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα και με την υπηρεσιακή κυβέρνηση

Ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατείχε έως σήμερα τη θέση του υφυπουργού Δικαιοσύνης και προέρχεται από το εισαγγελικό σώμα στο οποίο εισήλθε τον Σεπτέμβριο του 1983. (Συμβολική χρονιά)

Ειδικότερα, ο 62χρόνος κ. Παπαγγελόπουλος έχει διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, και όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα ήταν στην Εισαγγελία όταν κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε λεπτομερή αναφορά - καταγγελία για την συνταγματική εκτροπή από τη πλευρά πολιτικών κομμάτων και διαπλεκόμενων επιχειρηματιών.
Σας θυμίζω ότι η πρωτοκολλημένη αναφορά - καταγγελία - φάκελλος - θάφτηκε από τον εν λόγω δικαστικό ''λειτουργό'' και οι λόγοι είναι σαφής και αυταπόδεικτοι σύμφωνα με όσα λαμβάνουν χώρα επί του παρόντος και σύμφωνα με όσα ίσχυαν και κατά τον παρελθόντα χρόνο.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Ο κ.Παπαγγελόπουλος διετέλεσε εποπτεύον εισαγγελέας την δίωξη  στο ''οργανωμένο έγκλημα'', προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, αλλά κατείχε και την θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Ακόμη, διετέλεσε εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και Εκτελέσεως Ποινών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ υπηρέτησε στο προανακριτικό Τμήμα της Εισαγγελίας με αντικείμενο τη διερεύνηση σοβαρών υποθέσεων ευρύτερου ενδιαφέροντος. Υπηρέτησε στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Κορίνθου και Αθήνας, αλλά και στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Το 2003 εξελέγη προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, θέση στην οποία παρέμεινε έως και το 2006, μια περίοδο που δέχτηκα δυο καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις και ενώ υφίστατο ολόκληρος φάκελλος καταγγελία στην εισαγγελία θάφτηκε από τους ''λειτουργούς'' της δικαιοσύνης, που σαφέστατα είναι υπάλληλοι της διαπλοκής.

Τον Ιούλιο του 2009 ανέλαβε διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αναβαθμίστηκε, δεδομένου ότι παρείχε ουσιαστικό έργο υπέρ της διαπλοκής και των κομμάτων που συνεργούσαν κατά του θεμελίου του πολιτεύματος.  
Τον περασμένο Μάρτιο τοποθετήθηκε τέταρτος γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ τον περασμένο Μάιο ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Δικαιοσύνης.

Σήμερα,αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Δικαιοσύνης της υπηρεσιακή Κυβέρνησης της Βασιλικής Θάνου- Χριστοφίλου.

Και εις ανώτερα για τους υπαλλήλους διαπλοκής, κομμάτων - μαφιόζων - που έκαναν το Σύνταγμα της χώρας κουρελού. 

Όπως πριν από δεκαετίες, έτσι και σήμερα, έχω το σύνολο των αποδείξεων ότι στην Ελλάδα κυβερνά η διαπλοκή μιας χούφτας οικογενειών, και σε καμία περίπτωση ο Ελληνικός λαός.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">