ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση Μεϊμαράκη - Λαφαζάνη στις 6:00 το απόγευμα

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα έχει στις 6:00 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

Έχει προηγηθεί η συνάντηση του χθες, με τον Σταύρο Θεοδωράκη και σήμερα το μεσημέρι, με τη Φώφη Γεννηματά.

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Καλύπτεστε κυρίες και κύριοι με την ''τηλεοπτική δημοκρατία'' των μιντιαρχών;

Θυμάστε όσα μεταδόθηκαν προ δεκαετίων στη Γλυφάδα από τον υποφαινόμενο;

Αποδέχεστε την διαμορφωμένη κοινοβουλευτική ''αντιπροσωπευτική'' δημοκρατία μας; 

Τι είδους ''αντιπροσωπευτική'' δημοκρατία μπορεί να ισχύει όταν ο πολίτης επί δεκαετίες δηλώνει δημόσια ότι δεν υφίσταται αντιπροσώπευση;

Υφίσταται δημοκρατία; 

Η συνάντηση θα γίνει στις 6:00 το απόγευμα, θα σας θυμίζει κάτι το έξι (6); 

Αυτό που λείπει επί του παρόντος είναι άλλη μια μνημονιακή κυβέρνηση υπηρέτησης διαπλοκής και ολιγαρχών, δεδομένου ότι δεν γνωρίζει κανείς τις συνέπειες...

Αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ρωτήστε Λαφαζάνη και Μεϊμαράκη ποιους θα υπηρετήσουν να τους δοθεί η δυνατότητα να κυβερνήσουν.

Ρωτήστε αν θα πράξουν το ελάχιστο για τον πολίτη που δέχτηκε σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και παραμένει κλειστός επί 11 χρόνια.

Aν παρασχεθεί εντολή σε αυτούς, όπως και στο σύνολο των υπολοίπων κομμάτων του κοινοβουλίου, η απόδειξη θα είναι ανύπαρκτη αντιπροσώπευση, και υπηρέτηση μιας χούφτας οικογενειών ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και κατασχέσεις, ώστε να υπηρετούνται μια χούφτα οικογένειες από τα κόμματα της ''αντιπροσωπευτικής'' δημοκρατίας.

Και ενώ σε όλες αυτές τις οικογένειες παρείχαν επανειλημμένα απαλλακτικά βουλεύματα, και απυρόβλητο λειτουργίας επί δεκαετίες, στον αντίποδα δεν υπάρχει ούτε μια (1) ανάλογη ενέργεια για εμάς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση Μεϊμαράκη - Λαφαζάνη στις 6:00 το απόγευμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">