ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προσφυγή κατά παρανομούντων δημάρχου και αιρετών του Δήμου Γλυφάδας

Η αναψυχή, καθώς και η διασπάθιση  του δημοσίου χρήματος με υπερτιμολογήσεις, υπέρ ημέτερων, συγγενών, παραταξιακών, αποτελεί τη προτεραιότητα αιρετών και διοικούντων στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι έχουν καταργήσει τη σύννομη χρηστή διοίκηση,  παρανομώντας συστηματικά κατά του τόπου και των δημοτών.

Δεδομένου ότι τα εν λόγω πρόσωπα δεν αρμόζουν στους θεσμούς - σύμφωνα των παραβατικών ενεργειών τους κατά των θεσπισμένων, όπως και των υποχρεώσεων που απορρέουν από το ρόλο όσων αξιώνουν συμμετοχή στα κοινά, και σύμφωνα των επί χρόνια συστηματικών παρανομιών του εκάστοτε δημάρχου - αιρετών στο δήμο Γλυφάδας σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις, καθίσταται σαφές ότι υφίστανται ενδείξεις οργανωμένου εγκλήματος.  

Δεδομένων των ενδείξεων - αποδείξεων - και σύμφωνα του δεδομένου γεγονότος υποστήριξης του τέως παρανομούντα δημάρχου Σ.Σφακιανάκη στον τωρινό Γ.Παπανικολάου, όπως και των αποδείξεων του δόλου που υφίστατο από τη πλευρά του επίσης τέως δημάρχου Κώστα Κόκκορη, ο οποίος παρανομούσε επί χρόνια σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις, και με βασικό αυταπόδεικτο τη συνέχιση έως σήμερα των παρανομιών, προσφεύγω με το σύνολο των στοιχείων του δόλου από τη πλευρά όλων των συμμετεχόντων. 


Παράλληλα πρέπει να αναφερθεί το δεδομένο ενός επίσης τέως δημάρχου (Σπονδυλίδη) ο οποίος σε μια περίοδο που λειτουργούσαν σε τοπικό επίπεδο δυο τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί - σε καθημερινή βάση - με χιλιάδες ακροατών - και είχε παρευρεθεί και στα εγκαίνια - επέλεξε να παρέχει τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας σε ένα αποτυχημένο πείραμα διαδημοτικού κομματικού σταθμού, (9,31) στο οποίο το κόμμα εξουσίας εκείνης της περιόδου διόριζε κατά βούληση τα κομματικά του μέλη, χωρίς να παρέχει καμία υποστήριξη στους δημότες και τους τοπικούς σταθμούς, οι οποίοι στη συνέχεια χωρίς πολιτική αρωγή και αδειοδότηση κατασχέθηκαν για ''ειδικούς'' λόγους διεύρυνσης και ενίσχυσης ολιγοπωλίων - πολιτικοοικονομικής διαπλοκής.


Τονίζεται ότι απαράδεκτα άτομα, τα οποία συνέστησαν από κοινού παρατάξεις - κόμματα, έστησαν μια οργανωμένη εξαπάτηση του κοινωνικού συνόλου, με γνώμονα να εκλεγούν, να κακοδιοικούν εις βάρος του τόπου και των δημοτών, και με την ανοχή των ''ομοϊδεατών'' τους ψηφοφόρων, να εκμαυλίζουν τόσο την κοινωνική συνοχή όσο και την κοινή λογική.

Είναι δυνατόν τα άτομα τα οποία επί δεκαετίες δεν είχαν αφιερώσει ούτε μια ώρα για το κοινωνικό σύνολο, καθώς επίσης ούτε ένα ευρώ, να αρμόζουν σε θέσεις και ρόλους ορθής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος;

Ο νομοθέτης, ο εκάστοτε νομοθέτης, είτε ήταν παντελώς ηλίθιος, σύμφωνα όσων θέσπισε, (σαφώς δεν ισχύει) είτε προσέβλεπε καθαρά σε κομματικά οφέλη των κομμάτων του κοινοβουλίου, εντός των τοπικών κοινωνιών - δήμων, παρέχοντας το δικαίωμα στους υποστηρικτές - κομματικούς - ψηφοφόρους συγκεκριμένων κομμάτων να διευρύνουν το κομματικό - πελατειακό κράτος, κατά κάθε έννοιας δημοκρατίας, άρα υφίστατο και εγκληματικός δόλος από τη πλευρά όσων κυβέρνησαν την Ελλάδα επί 42 χρόνια έπειτα της μεταπολιτεύσεως, δίνοντας τη δυνατότητα σε μια τοπική κοινωνία, το 100% των διοικούντων ενός τόπου να μην διαθέτει εντοπιότητα, και να έχει επιλεγεί από κάποιες χιλιάδες νέων κατοίκων μιας περιοχής. 

1) Γιατί δεν ίσχυσε επί δεκαετίες θεσμικά το 50% όσων συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές να διαθέτει εντοπιότητα; 
2) Σύμφωνα με όσα ισχύουν για τους βουλευτές, και συνολικά γνωρίζετε, ο νομοθέτης στην περίπτωση των Ο.Τ.Α  δεν λειτούργησε με δόλο και κομματική σκοπιμότητα διαβάλλοντας τα ισχύοντα στους δήμους;)

Πρέπει να τονιστεί ότι συνολικά οι πολιτευόμενοι υπηρετούν την διαπλοκή ολιγαρχών, και ουδέποτε  έθεσαν σε επίπεδο κοινοβουλίου προτάσεις - λύσεις - στις παθογένειες που δημιουργήθηκαν από την έλευση του καπιταλισμού - νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας. (Ενδεικτικά παραθέτω: Η κυβέρνηση οφείλει τον εκδημοκρατισμό της κοινωνικής και της οικονομικής ζωής


Πέραν του ιστορικού, τονίζεται ότι επί δεκαετίες  οι εκάστοτε αιρετοί - δήμαρχοι παρανόμησαν και παρανομούν τόσο σε προτάσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα που κατατέθηκαν στο δήμο Γλυφάδας (Μελέτες - Προτάσεις) όπως και σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις.


Προσφεύγοντας καθ' όλα σύννομα έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και με βασικό δεδομένο οικονομική ζημία που υπερέβαινε τις 100.000 χιλ. ευρώ, σε ένα δήμο που χιλιάδες κάτοικοι επέλεγαν το τοπικό σταθμό επί πολλά χρόνια ο δήμος αρνείται το ελάχιστο της βοήθειας, και όπως γνωρίζετε είναι τα ίδια πρόσωπα που συστηματικά καταργούν Σύνταγμα, νόμους, και την ορθή χρηστή διοίκηση μέχρι σήμερα, πιστώνοντας τα χρήματα του συνόλου είτε για προμήθειες από συγγενικά τους πρόσωπα (Βλ. Κόκκορης) , είτε διορίζοντας συγγενικά τους πρόσωπα στο δήμο, είτε πράττοντας διασπάθιση του δημόσιου χρήματος για ''αναψυχή''.


Επιπροσθέτως, επί δεκαετίες διοικήσεων - δημάρχων αιρετών στη Γλυφάδα - έχουμε το σύνολο των στοιχείων εκατοντάδων ρουσφετιών, τα οποία τέλεσαν οι εκάστοτε δήμαρχοι - αιρετοί, κατά παράβαση Συντάγματος, νόμων, καθώς και διεθνών συμβάσεων, και στην παρούσα παραθέτω ενδεικτικά τα πιο πρόσφατα. 


Η διοίκηση του παρόντος, και ο δήμαρχος Γ.Παπανικολάου, παρανομώντας επί πρωτοκολλημένου αιτήματος αρ. πρωτ. 56577 24/10/12,  και έπειτα σειράς αιτήσεως υπ'όψιν του ιδίου, στο οποίο παρανομούσε και η τέως διοίκηση - δήμαρχος, φρόντισαν ώστε: 

ηη
1) Να παρέχονται 25.000,00€ το 10μηνο στον κουμπάρο του 
2) Να παρέχονται €18.500,00€ το έτος στον μόνιμο και παράνομο οδηγό του
3) Να παρέχονται €1.500,00€ το μήνα στον δημοσιογράφο  Ι. Σκούφη που έχει καταργήσει την αναλογική ισότητα. (δείτε εδώ)
4) Να παρέχονται πολλές χιλιάδες ευρώ για την εκτύπωση και διανομή του περιοδικού  ''ματιές στη Γλυφάδα'' ώστε να κερδίζουν περισσότερα τα εξαπτέρυγα του, και οι ήδη έμμισθοι του δήμου Γλυφάδας.

Η διοίκηση του παρόντος, και ο δήμαρχος Γ.Παπανικολάου, παρανομώντας επί πρωτοκολλημένου αιτήματος αρ. πρωτ. 56577 24/10/12, στο οποίο παρανομούσε και η τέως διοίκηση - δήμαρχος, φρόντισαν για την ''αναψυχή'' των λουομένων σε μια περιοχή που δεν ανήκει στο δήμο, όπως και για extra δαπάνες - υπερτιμολογημένες - για το παραλιακό μέτωπο κ.τ.λ. 

1) Παροχής Υπηρεσίας/Εκτέλεσης Εργασίας με τίτλο: «Καθαρισμός παραλίας και πρασίνου», μη υπαγόμενης στις διατάξεις του Ν. 3316/2005 (42 Α΄) συνολικής δαπάνης 72.993,12€.
2) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 71.586,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίες με τίτλο «Υπηρεσίες φύλαξης και φρούρησηςεγκαταστάσεων μαρίνων Δήμου Γλυφάδας» 
3) «Εργασίες συντήρησης Μαρινών», μη υπαγόμενης στις διατάξεις του Ν. 3316/2005 (42 Α΄) συνολικής δαπάνης 24.213,53€.
4) «Παροχή Ναυαγοσωστικών υπηρεσιών στις παραλίες του Δήμου», συνολικής δαπάνης 24.575,40 € , με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. 

5) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00€ (συμ/νου ΦΠΑ23%), που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Εργασίες συντήρησηςΜαρινών» 
6) «Προμήθεια καθιστικών» πρ/σας δαπάνης 73.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ)
7) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 15.000,00 €(συμ/νου ΦΠΑ), που αφορά την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια ομπρελών για τις παραλίες του Δήμου»
8) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00 €(συμ/νου ΦΠΑ), που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο :«Εργασίες διαμόρφωσης και αναβάθμισης ακτογραμμής»

9) «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ,ΝΤΟΥΖΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΓΛΥΦΑΔΑΣ», συνολικού τιμήματος ποσού 14.849,48 € (συμ/νου ΦΠΑ), που εκτελείταιμε διαδικασίες διαπραγμάτευσης (εξαιρετική ή απευθείας ανάθεση). 
10) «Λήψη απόφασης για ορισμό νέων εκπροσώπων του Δήμου Γλυφάδας στην ΑναπτυξιακήΣύμπραξη «ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» στην οποία συμμετέχει ως εταίρος» (Ειδικά όσων αφορά την εν λόγω σύμπραξη, όσο και το ''επιτελούμενο έργο'' αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τίθεται αρχικά ζήτημα Συνταγματικότητας, και στη συνέχεια νομιμότητας, δεδομένου του διφορούμενου χαρακτήρα της εν λόγω σύμπραξης, η οποία αποσκοπούσε αποκλειστικά στην εκλογή συγκεκριμένων προσώπων στο δήμο Γλυφάδας, χωρίς να καλύπτουν τα εχέγγυα πραγματικής ανάπτυξης, όπως και τα κριτήρια συμμετοχής - χρηματοδοτήσεως)
11) «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού» για το Δήμο Γλυφάδας και γιατο Κ.Α.Π.ΠΑ. Ενδεικτικά συνολικής πρ/σας δαπάνης 96.999,32 (συμ/νουΦ.Π.Α.). ,με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

12)  "Προμήθεια ειδώνκαθαριότητας και ευπρεπισμού " ,έγκριση επί των τεχνικών προδιαγραφών της4/2015 μελέτης Κ.Α.Π.ΠΑ. ενδεικτικά προϋπολογισθείσας δαπάνης 54.999,99 €(συμ/νου ΦΠΑ)"
Αξίζει να ελεγχθεί και να παρακολουθήσετε ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες της προμήθειας των δυο προαναφερόμενων θεμάτων. 
13)  «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 9.999,90 €, που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Δαπάνες Δημιουργικού Διαφόρων Εντύπων» ώστε να διαφημίσουν το σημαντικό έργο που γίνεται στη παραλία η οποία δεν ανήκει στο δήμο Γλυφάδας.

14) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00 € (συμ/νου ΦΠΑ23%), εκ της οποίας για το έτος 2015 θα απαιτηθεί το ποσό των 16.400,00€ και για τοέτος 2016 το ποσό των 8.200,00€, που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο:«Παραγωγή & Διανομή ενημερωτικών εντύπων του Δήμου»

Γνωστοποιούμε και καλούμε για τη τήρηση της νομιμότητας σύμφωνα με το άρθρο 40 Κ.Π.Δ: Επίσης τονίζω την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και ειδικότερα των άρθρων:  Άρθρo 3, Άρθρo 13,  Άρθρo 17, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, καθώς και του Συντάγματος της Χώρας μας, Άρθρων 25, παρ. 1,2,3,   άρθρου 20, παρ. 2, και άρθρου 2,  παρ. 1,  και κοινοποιείται σε πρώτο βαθμό προς τους παρακάτω:


α)  Πρωθυπουργό,
β)  Υπουργό Οικονομικών,
γ)  Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών,
δ)  Υπουργό Εσωτερικών,
ε)  Διευθύνουσα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής,
ζ)  Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,
η)  Συνήγορο του Πολίτη,
θ)  Περιφέρεια Αττικής,

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, με δόλο, δεδομένων όσων ισχύουν μέχρι σήμερα στο δήμο Γλυφάδας.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Πρέπει να καταστεί σαφές ποιο ήταν και παραμένει το αποτέλεσμα της συμμετοχής κομμάτων στα κοινά ενός τόπου, τα οποία επί δεκαετίες - με το σύνολο των αποδείξεων που θα προσκομιστούν σε δεύτερο βαθμό - εγκλημάτησαν και συνεχίζουν να εγκληματούν κατά του τόπου και των δημοτών, καταργώντας το Σύνταγμα,τους νόμους, και τις Ευρωπαικές συμβάσεις.


Καθίσταται σαφές εγκληματικός δόλος από τη πλευρά των αιρετών Γλυφάδας, οι οποίοι επί δεκαετίες αντιπροσωπεύουν το οργανωμένο έγκλημα, μαφιόζους, διαπλοκή, παρανομούντες εκδότες - ''επιχειρηματίες'' της παραλιακής - ιδιοτελή συμφέροντα - και ποτέ - ούτε μια φορά - ενδεδειγμένη εκπροσώπηση τόπου - δημοτών, με ορθή χρηστή διοίκηση. 

Καλό καλοκαίρι - και καλό χειμώνα...θυμίζοντας ότι εργάστηκα επί τέσσερις δεκαετίες δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις, κατηγορούμενος δυο και τρεις και τέσσερις φορές για το ίδιο ''αδίκημα'' κατά των ισχυόντων συμβάσεων από μεθοδευμένες ενέργειες ατόμων που αποσπούν ποσά από το δημοτικό χρήμα, χωρίς να αποκομίσω ούτε ένα ευρώ, τη στιγμή που επιτήδιοι της τοπικής μας κοινωνίας, πράττοντας αναλόγως ετεροχρονισμένα, ακόμη και σε μικρότερη έκταση - αποδοχή,  έχουν αποσπάσει από πλευράς αιρετών - δημάρχων - δήμου - εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. (Τα αποδεικτικά αναλυτικά στον δεύτερο βαθμό)

Aν απαιτηθεί θα ορίσω δεκάδες μάρτυρες - οι οποίοι θα πιστοποιήσουν ότι ο τοπικός σταθμός Γλυφάδα fm 1977 - 2004, ετύγχανε μεγαλύτερης αποδοχής έναντι όλων των τοπικών παρατάξεων - ''πολιτικών'', οι οποίοι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου συστήνοντας κακοδιοικήσεις, και σαφώς παρανομούν με δόλο σε σύννομες αιτήσεις επαναλειτουργίας καταργώντας όσα προανέφερα. (Χαρακτηριστικά υπάρχουν μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν ότι η αποδοχή του τοπικού σταθμού υπερτερούσε ακόμη και της αποδοχής κάποιων βουλευτών της Β'Αθήνας, οι οποίοι έχουν εκλεγεί με 2.000 χιλ. ψήφους, και αυταπόδεικτα εγείρεται ζήτημα νομιμότητας των εκλεγμένων ''μας'' που ουδέποτε εκπροσώπησαν όπως απαιτείτο.)

Αντιλαμβάνεστε πόσο αντιφατικό είναι ως φαινόμενο μιας ''δημοκρατικής'' κοινωνίας, όσοι παρέλασαν συσπειρωμένοι από τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, να παρανομούν εις βάρος δημοτών που πέτυχαν χωρίς καπηλεία του κοινωνικού συνόλου μεγαλύτερη αποδοχή από τις εκάστοτε παρατάξεις - διοικήσεις του δήμου. (Αν στα μέσα της δεκαετίας του 90 κάποιοι εκ των λειτουργών των τοπικών σταθμών Γλυφάδας, έβαζαν υποψηφιότητα, σαφέστατα θα ήταν οι πρώτοι σε σταυρούς της τοπικής κοινωνίας) 

Οι λειτουργούντες των τοπικών σταθμών ουδέποτε καπηλεύτηκαν το κοινωνικό σύνολο, και δεδομένης της αποδοχής χιλιάδων κατοίκων, ποτέ δεν έθεσαν υποψηφιότητα. Στον αντίποδα άτομα τα οποία επ' ουδενί ετύγχαναν ευρείας αποδοχής, και ανάλογης αναγνωρισιμότητας, συσπειρώθηκαν σε κόμματα - παρατάξεις - έτυχαν της εκλογής τους, και επί δεκαετίες έχουν καταλύσει την ορθή λειτουργία του δήμου Γλυφάδας, υπέρ συγγενών, κομματικών, ημέτερων, φίλων, κ.τ.λ, κατά της ενδεδειγμένης ορθής χρηστής διοικήσεως.

Παρανομούν άτομα που μεμονωμένα δεν θα ετύγχαναν ούτε το ένα εκατοστό της αποδοχής που πέτυχαν οι δημότες των τοπικών σταθμών, και αν συνυπολογίσουμε τη δαπάνη που έκαναν σε σχέση με αιρετούς - κακοδιοικούντες - των κομμάτων, οι οποίοι παρανομούν συστηματικά εις βάρος των δημοτών, καθίσταται σαφές ότι υπάρχει εγκληματικός δόλος από τη πλευρά τους.

Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί με το σύνολο των απαιτούμενων στοιχείων, ότι τα κόμματα - μέλη κομμάτων - παρατάξεων - στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, συνωμότησαν με δόλο, δεδομένου ότι ο δήμος Γλυφάδας έχει σημαντικά έσοδα έναντι άλλων δήμων, να διαπράττουν εγκλήματα κατά δημοτών που παρείχαν Πολιτισμό - και γέφυρα δημοκρατίας - Ενημέρωσης - ώστε να ενδυναμώνεται η δική τους παρουσία σε επίπεδο δήμου, ενώ επί δεκαετίες δεν είχαν να επιδείξουν ανάλογη δράση.  (Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και καταδεικνύουν εγκληματικό δόλο, πανουργία, και σχέση οργανωμένου εγκλήματος, και πιστοποιείται σύμφωνα και με τα προαναφερόμενα στοιχεία.)

*Επισημαίνεται ότι το σύνολο ενήμερων παρατάξεων - αιρετών - πλην της αυταπόδεικτης καπηλείας, η οποία θα αποδειχθεί που αποσκοπεί, επί σειρά ετών δεν έχει παρέχει ίχνος τοποθετήσεως για τις συστηματικές παρανομίες των εκάστοτε δημάρχων - διοικήσεων κατά των πρωτοκολλημένων αιτήσεων των δημοτών, και σαφώς καθίσταται σαφής η συμπόρευση των αιρετών υπέρ των παρανομιών του εκάστοτε δημάρχου - διοικήσεως.

* Τα κόμματα - παρατάξεις - αιρετοί - στη Γλυφάδα καταργούν τη δημοκρατία στη πράξη, καταργούν το Σύνταγμα, καταργούν τους νόμους, καταργούν το πολιτισμό, καταργούν τις ευρωπαϊκές συμβάσεις, καταργούν ακόμη και την κοινή λογική, με εξαγορά συνειδήσεων, ρουσφέτια, και πυροτεχνήματα εντυπώσεων, όπως και ημίμετρα ελεημοσύνης συν-χρηματοδοτούμενα κομμάτων, λειτουργώντας στη βάση των μαφιόζων της Κολομβίας, οι οποίοι με διάφορους τρόπους εξαγοράζουν τους χωρικούς ώστε να κρατούν ερμητικά κλειστά τα στόματα σε διαπραττόμενα εγκλήματα._

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, με δόλο, δεδομένων όσων ισχύουν μέχρι σήμερα στο δήμο Γλυφάδας.

Υποσημείωση: Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου το δίκαιο πρωτοστατούσε, σε πλήρη αντιδιαστολή κάποιων καπήλων που έχουν ορκιστεί, το επικαλέστηκαν επανειλημμένα προεκλογικά, και το παραβιάζουν συστηματικά μέχρι του σημείου - προδοσίας και εγκληματικού δόλου. (Δοκιμάστηκαν, συνολικά, κατά πολύ περισσότερα χρόνια απ' όσα απαιτούντο, και καθίσταται σαφές ότι όποιοι εξ' αυτών βρίσκονται στη διοίκηση και τα έδρανα του δήμου, κακοδιοικούν, και συμπράττουν σε υφιστάμενες κακοδιοικήσεις, με βασικό αυταπόδεικτο εγκληματικό δόλο κατά των δημοτών, για τα προσωπικά ιδιοτελή τους συμφέροντα. Τα στοιχεία της βλάβης απόρροια εγκληματικού δόλου των αιρετών Γλυφάδας θα προσκομιστούν σε δεύτερο βαθμό, τονίζοντας για πολλοστή φορά ότι επί δεκαετίες λειτούργησαν και λειτουργούν με δόλο (εγκληματικού χαρακτήρα) κατά παράβαση των θεσπισμένων
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προσφυγή κατά παρανομούντων δημάρχου και αιρετών του Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">