ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παναγιώτη Κουρουμπλή καλείσαι να αποδείξεις την αξία υπουργοποίησης

Η επιθυμία του Παναγιώτη Κουρουμπλή ήταν να προσφέρει στον χώρο της δημόσιας Υγείας, αλλά και στην προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων με την υπουργοποίηση του.

Η πραγματικότητα διαψεύδει κατηγορηματικά πολλές φορές δεδομένων όσων ισχύουν, και συγκεκριμένα δια μέσω των διευθυντών του ΙΚΑ. 

Κάνοντας επιλεκτικά χρήση ενός νόμου επί εποχής βασιλείας, και παραποιώντας κατά το δοκούν το συγκεκριμένο νόμο οι  διευθυντές του ΙΚΑ ακολουθούν διατάξεις - απεφασίσαµεν και διατάσσοµεν με νόμους της δεκαετίας του 50.

Καλείστε να αποδείξετε με στοιχεία τα έσοδα βιοπορισμού των πολιτών που έπειτα από νοσοκομειακά έγγραφα πιστοποίησης τα οποία δεν συμπεριέλαβαν οι γιατροί των επιτροπών του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ έβγαλαν λάθος ποσοστά χωρίς εξετάσεις.

Αναμένω άμεσα αρχικά της εξέταση της υπ. αριθ. αποφάσεως 17512 και 17514 (21/07/2015) του διευθυντή του ΙΚΑ με αριθ. πρωτ. 84373 - 18/05/2012 καθώς επίσης αριθ. πρωτ. 84371 - 18/05/2012, σε αντιδιαστολή με την αίτηση 084 - 2015 - 1861 στο ΙΚΑ Γλυφάδας, εξετάζοντας το σύνολο των επισυναπτόμενων εγγράφων, τις ημερομηνίες των εγγράφων, καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης αίτησης και παραβόλου επιδείνωσης.

Υπάρχουν αιτήσεις του 2012, του 2013, και οι λάθος απαντήσεις από τη πλευρά του ΙΚΑ δόθηκαν με καθυστέρηση τριετίας, άρα με αυτούς τους ρυθμούς και σύμφωνα των λαθών που έχουν γίνει παρατείνετε η καταβολή όσων αποδείξουν τα λάθη τουλάχιστον επί πενταετίας η εξαετίας. Αν είναι δυνατόν... 

Έπειτα της εξετάσεως του συνόλου των εγγράφων θα καταστεί σαφές ότι οι αποφάσεις από τη πλευρά του ΙΚΑ είναι απόλυτα λάθος, και από την αρχή έπρεπε να καταβάλουν τα οφειλόμενα, άρα κατά συνέπεια εκθέτουν και το υπουργείο.

Εκτός αν αποδειχθεί δόλος από τη πλευρά του ΙΚΑ, όποτε το λόγο έχει η δικαιοσύνη. 

Αποστέλλεται στον υπουργό, καθώς και στο υπουργείο υγείας, τονίζοντας ότι ελλείψει των ενεργειών που απαιτούνται για αποκατάσταση των λαθών, θα θεωρηθεί δόλος και από τη πλευρά του υπουργείου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παναγιώτη Κουρουμπλή καλείσαι να αποδείξεις την αξία υπουργοποίησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">