ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δήμαρχος δεν έχει λόγο, είναι αφερέγγυος λόγου

Δριμεία επίθεση κατά του δημάρχου Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου, από τον ενεργό δημότη Γλυφάδας κ. Γιαννακόπουλο, με πολλές αλήθειες της τοπικής πραγματικότητας.

Με αφορμή δημοσίευμα στη νότια press, ο συμπολίτης μας αναφέρει αφερέγγυο και χωρίς λόγο το δήμαρχο, και αυταπόδεικτα είναι η αλήθεια, αναφέρεται στις μηνύσεις κατά του κ. Ζαχαριάδη, καθώς επίσης απευθύνει το ερώτημα που βρίσκονται οι αντιπολιτευόμενοι Ταστάνης - Λυγνού

Σε άλλο σημείο αναφέρεται στον πρόεδρο της ΝΔ, ερωτώντας αν γνωρίζει τα ισχύοντα στη Γλυφάδα, και τέλος αναφέρεται στον ''εθελοντή'' Στέλιο Θεοδοσόπουλο - ο οποίος παρεμπιπτόντως στο παρελθόν θα άκουγε πολύ ΓΛΥΦΑΔΑ FM, δεδομένου ότι πριν υπάρξουν εθελοντές πυρόσβεσης κ.τ.λ στη πόλη μας, κάποιος ανέφερε σε καθημερινή βάση τι πραγματικά χρειάζεται - και επίσης αναφέρετε και στα ευτράπελα τύπου ΕΡΤ, με τρεις να κρατούν ένα μικρόφωνο - η μια ποτιστική σωλήνα...

Τέλος, όσων αφορά τα ''τοπικά ΜΜΕ'' σαφώς τα έχουν ''μπουκωμένα'' - εξαγορασμένα όλα οι διοικούντες - αιρετοί, πλην ελαχίστων, και ρέει άφθονο το χρήμα των συμπολιτών μας σε εξαπτέρυγα και λιβανιστήρια. 

Και μη ξεχνάμε ότι τα χρήματα του συνόλου των δημοτών τα ''βρήκαν από τον παππού τους'', οπότε ''δικαιούνται'' να τα διαχειρίζονται κατά το δοκούν, και κατά των φορολογούμενων δημοτών. Ο εκάστοτε νομοθέτης - κομμάτων - παραβίασε το σύνταγμα δίνοντας τη δυνατότητα να γίνετε πάρτυ ημέτερων και κομματικών στους δήμους, κατά της δημόσιας ωφέλειας, του συντάγματος, και του συνόλου. Επί του παρόντος συλλέγω όσα στοιχεία μπορώ, ώστε να αποδειχθεί δικαστικά ο δόλος κακούργων στα έδρανα του δήμου, οι οποίοι καταπατούν σύνταγμα και νόμους, αν και είναι κοινό μυστικό επί πολλά χρόνια στη πόλη μας.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.                                                    27-08-2015.

Σε απάντηση του δημοσιεύματος, με τίτλο: «ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ "ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ», απαντώ ότι ο νυν δήμαρχος δεν έχει λόγο, είναι αφερέγγυος λόγου, είναι ο ''διάβολος'' μεταμορφωμένος σε ''άγγελο'', όπως άλλωστε είχα γράψει αμέσως μετεκλογικά, και ότι θα αποδειχθεί χειρότερος το Κόκκορη. Δυστυχώς, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ και δικαιώνομαι κάθε ημέρα ! ! !

(Έχω μεγάλη ευθύνη για την εκλογή του ως δήμαρχος, αφού εν γνώσιν μου τον στήριξα προεκλογικά με κάθε νόμιμο τρόπο και θεμιτό μέσον, (αν και ήταν άγνωστος στην Πόλη), επειδή δεν έπρεπε να ξανά εκλεγεί ο ακατανόμαστος).

Τότε που ακόμη οι σχέσεις μας ήταν ''καλές'', μιας και τον ‘’ παρενοχλούσα’’ καθημερινά στο γραφείο του, με σκοπό να ξεθάψει τα οστά των νεκρών από το παράνομο κοκκορο-Νεκροταφείο, [ η ξανθιά που έχει έξω από την είσοδο του γραφείου του, μου έλεγε: «ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΔΩ; ; ;» αυτή την εντολή είχε], του είχα συστήσει να αποσύρει τις δύο ψευδο-μηνύσεις του κατά του Ηλία ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, πλην αυτός με αγνόησε, αν και παρουσία καί του νομικού του συμβούλου-δικηγόρου, κ. Απ. Γεωργούλα του δήλωσα: Θα καταθέσω εναντίον του, μιας και ο Η.Ζαχαριάδης είχε δίκαιο αυτός πήρε την 1η κρυάδα μετά την αθωωτική απόφαση και σαν ματωμένος λαγός έφυγε από το κτίριο 13 των δικαστηρίων.

Το αποτέλεσμα γνωστό, ο Η.Ζαχαριάδης αθωώθηκε. Πλην όμως ο αλαζόνας δήμαρχος, (με γνώριμους στη δικαιοσύνη …), όπως πληροφορήθηκα υπέβαλε αίτηση στον Εισαγγελέα για να ασκήσει έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης. Εύχομαι να γίνει δεκτή η αίτησή του, για να τον εξευτελίσω ως μάρτυρας στο δευτεροβάθμιο-Τριμελές Εφετείο Πλημ/των Αθηνών.

Ο νυν δήμαρχος, είναι ο άνθρωπος, που κατά πολλούς, στήνει διαγωνισμούς και το δημοτικό χρήμα μπαίνει σε συγκεκριμένες τσέπες; ; ; (βλ. και πρόσφατη δημόσια καταγγελία Κ.Κόκκορη).

Θα κάνω ότι είναι νόμιμο, να βρεθεί σύντομα στο ίδιο κελί με τον τέως δήμαρχο της Θεσσαλονίκης - Παπαγεωργόπουλο, προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος.
Ως προς τους λοιπούς δημοτικούς συμβούλους, που απλώς παρίστανται σε μερικά δημοτικά συμβούλια, (όσοι απ΄αυτούς, τους απέμεινε λίγο φιλότιμο), πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ανδρείκελα του δημάρχου.

Αθηνά ΛΥΓΝΟΥ, Αναστάσιε Ταστάνη κ.λπ. που είστε; ; ; Γιατί αφήνετε τον ΄΄πεινασμένο΄΄ να κακοδιαχειρίζεται το δημοτικό χρήμα; Είστε συνένοχη και πρέπει να λογοδοτήσετε και στην δικαιοσύνη για απραξία τουλάχιστον, για να μην πω, για εκ προμελέτης συμμετοχή στο κατ΄εξακολούθηση οικονομικό έγκλημα σε βάρος του Δημόσιου Ταμείου.

Κε Μεϊμαράκη της Ν.Δ., δεν διαβάζεις τι γίνεται στη Γλυφάδα; Του κουτρούλη ο γάμος, λέει μια λαϊκή παροιμία. Απ΄ότι γνωρίζω, της ίδιας σχολής είστε με το νυν δήμαρχο, τι μπορώ να περιμένω όταν «όμοιος ομοίου, μάτι δεν βγάζει».

- Σήμερα (27-08-2015) είδα στην παραλία της Γλυφάδας, τρεις ένστολους πυροσβέστες (…του δημοτικού συμβούλου, Στέλιου Θεοδοσόπουλου), με ένα μικρού μεγέθους και όγκου υδροφόρο όχημα να ποτίζουν τα νεο-πευκοειδή του δημάρχου που τα φύτεψε κατακαλόκαιρο για να ΄΄πουλήσει ΜΟΥΡΗ΄΄ στους δημότες. Το οξύμωρο είναι ότι και οι τρεις κρατούσαν τον ποτιστικό σωλήνα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν σε απόσταση ενός περίπου μέτρου από το κάθε δέντρο. Ερωτώ, ο οδηγός του οχήματος δεν μπορούσε να ποτίσει τα νέο-πευκοειδή του δημάρχου ; ; ; Τι χρειάζονταν τρεις υπάλληλοι δήμαρχε !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΑΙΣΧΟΣ ! ! !

- ΔΗΜΑΡΧΕ, αν παραπάνω έχω γράψει έστω και ένα ψέμα, κάνε μου μήνυση και ενημέρωσέ με αμέσως για να εμφανισθώ στο Α.Τ. προκειμένου να συλληφθώ με την αυτόφωρη διαδικασία, υπό τον όρο, να παραμείνεις εκεί «για να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».

Για πες μου δήμαρχε, ποιος είναι ο Αντώνης Ρεσβάνης που σε δουλεύει ΄΄ψιλό γαζή΄΄, τι του έκανες. Μήπως υπέστη οικονομική ζημία, μετά από πρόθεσή σου;
Αντώνη Ρεσβάνη, δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο, σταμάτα να τον βαράς αλύπητα. Κάνε λίγο - .

Τα άλλα τοπικά Μ.Μ.Ε. (παραπληροφόρησης), πλην του glyfadaweb.gr, έχουν μπουκώσει από την πολύ μάσα…; ; ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δήμαρχος δεν έχει λόγο, είναι αφερέγγυος λόγου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">