ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι αγωνιστές - αγωνίστριες της Γλυφάδας

Ξέρετε πόσους αγωνιστές και αγωνίστριες έχουμε στη Γλυφάδα;

Αν δεν γνωρίζετε πόσους αγωνιστές και αγωνίστριες έχουμε στη Γλυφάδα, πρέπει κάποιος να αναλάβει να σας κάνει μια υποτυπώδη ενημέρωση, δεδομένου ότι σε τοπικό επίπεδο καθημερινά υπάρχουν ανακατατάξεις.

Έχουμε τόσους αγωνιστές και αγωνίστριες όσοι συνολικά είναι οι κάτοικοι της πόλης, άρα περίπου 100.000 άτομα.

Δεν έχει καμία σημασία ποιοι φαίνονται, δεδομένου ότι όλοι αγωνίζονται έστω και για τα ακριβός αντίθετα όσων πρέπει να ισχύουν 

Όλοι και όλες είναι αγωνιστές και αγωνίστριες, και έχουν δώσει μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματος τους, υπερασπιζόμενοι/ες επί δεκαετίες το δίκαιο, την δημοκρατία, το θεμέλιο του Συντάγματος, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας που απασχολεί το κοινωνικό σύνολο.

Ειδικότερα, θα αναφερθώ σε κάποιους αγωνιστές και αγωνίστριες που επώνυμα σήκωσαν την σημαία της προστασίας του δημόσιου χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών.

Πρέπει να σταθούμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεδομένου ότι όταν ρωτήθηκαν συνολικά για ποιο λόγο παρακάμπτουν το σημαντικότερο που αφορά τα δημόσια αγαθά, δεν παρείχε κανείς μια σαφή, ξεκάθαρη απάντηση.

Οι συχνότητες που λειτουργούν οι απατεώνες της διαπλοκής, από το 1989, είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού, όλων των πολιτών, και είναι ο σημαντικότερος τομέας των δημοσίων αγαθών, δεδομένου ότι από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες διαμορφώνεται η κοινή γνώμη.

Αν ερωτηθούν οι κάτοικοι Γλυφάδας, και ειδικότερα όσοι και όσες βαυκαλίζονται για την αγωνιστικότητα τους, ποιος δημότης λειτούργησε επί χρόνια τοπικά σηκώνοντας τη σημαία κατά των κομμάτων και της οικονομικής διαπλοκής στη πόλη μας τι θα απαντήσουν;

Αν ερωτηθούν οι κάτοικοι Γλυφάδας, ποιος στοχοποιήθηκε από τα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα, και τα τσιράκια τους, δεχόμενος συστηματικά καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, γιατί μετέδιδε όσα σκέπαζε το σύστημα βαθιάς σήψης τι θα απαντήσουν;

Αγωνιστές και αγωνίστριες των καταλήψεων σε σχολεία θεωρείτε την αγωνιστική σας δράση ανώτερη;

Αν πράγματι θεωρείτε την προσωπική σας δράση ανώτερη, χωρίς να γνωρίζετε τα ισχύοντα όσων αφορά τους υπολοίπους συμπολίτες μας, όχι απλά είστε αγωνιστές και αγωνίστριες, σε εσάς πρέπει να παρέχουν οι υπόλοιποι βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες το λιγότερο.

Αν και οι υπόλοιποι των συμπολιτών μας, θεωρείτε αγωνιστές και αγωνίστριες όσους και όσες έχοντας εξασφαλίσει μια θεσούλα στο δημόσιο, για τους ιδίους η για παρένθετα πρόσωπα, και πηγαίνουν και για το κάτι περισσότερο, να τους τιμήσετε με το παραπάνω, να μη ξεχνάτε όμως ότι αποτελούν τη βασική παθογένεια της νεοελληνικής κοινωνίας.

Θέλουν και επιζητούν την αναγνώριση ενώ δεν αναγνωρίζουν κανένα των υπολοίπων

Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να μηδενίζω, όμως, πρέπει να θυμούνται και να γνωρίζουν συνολικά ποιοι, ποιες, και με ποιες μεθόδους, εξαπέλυσαν συντονισμένη επίθεση μείωσης της προσωπικότητας των συμπολιτών μας από όλα τα κόμματα.

Ενδεικτικά αναφέρω το θέμα του ''συμπαραστάτη του δημότη'' στη Γλυφάδα, και σαφώς θυμάστε ποιες ήταν οι ενέργειες των κομμάτων και προσώπων που αξίωσαν τις ψήφους των συμπολιτών μας, και επέλεξαν με δόλο να μειώσουν την προσωπικότητα αρκετών συμπολιτών μας.

Για φαντάσου, άτομα που έλαβαν μερικές εκατοντάδες ψήφους, να μηδενίζουν συμπολίτες μας που αν ήταν υποψήφιοι θα έπαιρναν πολλαπλάσιο αριθμό ψήφων, και με δόλο, ώστε να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ της κλίκας τους και των ιδιοτελών συμφερόντων τους.

Μπορώ να συνεχίσω αναφέροντας εκατοντάδες ανάλογες ενέργειες, τις οποίες προς το παρόν παρακάμπτω, δεδομένου ότι θα έρθουν και οι επόμενες δημοτικές εκλογές, και θα είναι η κατάλληλη περίοδος να τεθούν όλα λεπτομερώς δημόσια.

Γνωρίζετε ότι όποιοι επελέγησαν από τους συμπολίτες μας στα έδρανα του δήμου, καλοί κακοί δεν το εξετάζω, έγιναν αποδεκτοί, στον αντίποδα υφίσταται η διαχρονική νεοελληνική παθογένεια των κομμάτων και των προσώπων.


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αγωνιστές - αγωνίστριες της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">