ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνελήφθησαν οι νεαροί που έκλεβαν τα περίπτερα σε Γλυφάδα και Άλιμο

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών που είχε συστήσει εγκληματική ομάδα, διαπράττοντας τουλάχιστον 10 διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα και περίπτερα το τελευταίο διάστημα, και στη Γλυφάδα, εξάρθρωσε η αστυνομία.

Έκλεβαν καταστήματα σε Μεταμόρφωση, Κορυδαλλό, Νίκαια, Ρέντη, Γλυφάδα, και τον Άλιμο.

Οι δύο 20χρονοι δράστες, υπήκοοι Αρμενίας, συνελήφθησαν στη Νίκαια από αστυνομικούς της 'Αμεσης Δράσης, ενώ λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή άλλοι δύο ημεδαποί συνεργοί τους ηλικίας 17 και 19 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει το τελευταίο δίμηνο  εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε καταστήματα, κυρίως περίπτερα, από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και μεγάλες ποσότητες προϊόντων.

Για την υπόθεση έχουν επίσης ταυτοποιηθεί και αναζητούνται δύο ακόμη άτομα ηλικίας 18 και 23 ετών.

Μέχρι στιγμής η σπείρα έχει εξακριβωθεί ότι είχε διαπράξει διαρρήξεις και κλοπές στις περιοχές της Μεταμόρφωσης, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Ρέντη, Γλυφάδας και Αλίμου.

Στην κατοχή των δραστών καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία αυτοσχέδια οπίσθια πινακίδα κυκλοφορίας, και το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες προκειμένου να διαφύγουν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνελήφθησαν οι νεαροί που έκλεβαν τα περίπτερα σε Γλυφάδα και Άλιμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">