ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλογές 2015 - Η πραγματική εικόνα

Αναρωτηθήκατε έστω μια φορά γιατί η αποχή στο Ν.Αττικής είναι μικρότερη έναντι ολόκληρης της υπόλοιπης χώρας; 

Οι κάτοικοι του Ν.Αττικής δέχονται την μεγαλύτερη ποσοτικά και αριθμητικά πλύση εγκεφάλου - συστημική χειραγώγηση έναντι ολόκληρης της υπόλοιπης χώρας.


Οι κάτοικοι του Ν.Αττικής εξαπατώνται ποσοτικά και αριθμητικά πολύ περισσότερο έναντι όλων των υπολοίπων πολιτών σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο Ν.Αττικής λειτουργούν τα περισσότερα συστημικά διαπλεκόμενα media, τα οποία διαμορφώνουν την κοινωνική γνώμη με τον χειρότερο τρόπο. Η εξαπάτηση που γίνεται στο Ν.Αττικής δεν έχει προηγούμενο σε καμιά άλλη χώρα.

Τονίζεται ότι αν στη θέση του Γιάννη Κουρδομένου ήταν ο Κ.Αρβανίτης, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έμμισθο στο κομματικό του ραδιόφωνο, και αν είχε δεχθεί σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων όπως ο Γ.Κουρδομένος, θα τον είχαν πρώτο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. 

Αντί ορθών ενεργειών που συνάδουν με τη λογική και το δίκαιο, για άλλη μια φορά υποψήφιος από τη Γλυφάδα είναι ο ανύπαρκτος Σ.Παναγούλης, ο οποίος σημειωτέων συναλλάσσεται με εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες, και το μεγάλο κεφάλαιο της περιοχής μας, και όπως γνωρίζετε επί αρκετά χρόνια είναι απών τόσο για τη Γλυφάδα, όσο και για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων.

Θυμάστε έστω μια φορά να έχει τοποθετηθεί για τα ζητήματα της περιοχής και των κατοίκων ο εν λόγω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;

Ακριβώς το ίδιο ισχύει με το σύνολο βουλευτών όλων των κομμάτων στα νότια προάστια, και σαφώς το γνωρίζετε συνολικά.

Έξυπνοι άνθρωποι - πολίτες είστε, δεν μπορείτε να κρίνετε  ότι δεν πρόκειται περί αντιπροσώπων. Εκτός του δικού τους βολέματος  δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να καταμαρτυρά την προσφορά τους . Και ειδικά στο τόπο μας.


Να μην συμμετάσχουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου καλεί τους 
πολίτες ο Γιάννης Κουρδομένος.

«Καλούμε τους συμπολίτες μας στα νότια προάστια Αττικής να μη συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές, και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην ψηφίσουμε αν δεν επιληφθούν τόσο οι διοικούντες, όσο και παρατάξεις Γλυφάδας, καθώς επίσης η περιφέρεια Αττικής, και το σύνολο των υποψηφίων κομμάτων, άμεσης λύσης για το τόπο μας». 


Δυστυχώς επειδή οι φωνές μας όπως και οι ενέργειες μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση από τη πλευρά των κομματικών υποψηφίων, είμαστε αποφασισμένοι να παροτρύνουμε τους συμπολίτες μας να απέχουν της κάλπης, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση προ των εκλογών σε ένα ζήτημα που χρονίζει δεκαετίες» 


Οι συμπολίτες μας στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα καλούνται να αξιολογήσουν αν αξίζει να επενδύσουν σε κόμματα - πολιτικούς που αφήνουν τις πόλεις μας χωρίς ένα (1) άμεσο και μαζικό ραδιοτηλεοπτικό μέσο.


Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχουν πολίτες, περιοχές, και πόλεις δυο ταχυτήτων. Γνωρίζετε ότι αφήνουν σκόπιμα και με δόλο τα νότια χωρίς άμεσα και μαζικά ραδιοτηλεοπτικά ώστε τα κόμματα με τη συνεργασία διαπλεκόμενων να έχουν ευκολότερο έργο στην χειραγώγηση των πολιτών. 


Δεν παρείχαν έπειτα από σειρά ενεργειών, αιτήσεων, καθώς και δημόσιας διαβούλευσης, απολύτως τίποτα για το τόπο μας, και είναι καθοριστικός παράγοντας ώστε να καταστεί σαφές ότι τα υποψήφια κόμματα εμπαίζουν με το χειρότερο τρόπο τους κατοίκους στα νότια προάστια.


«Επανειλημμένα έχουμε πράξει σειρά ενεργειών για την ισχύ των αυτονόητων, και οι κομματικοί του δήμου, η περιφέρεια Αττικής, όπως και τα κόμματα που αξιώνουν να κυβερνήσουν, είτε παρανόμησαν στις εκκλήσεις μας, είτε δεν έκαναν απολύτως τίποτα» 


Υπάρχουν πραγματικές ανάγκες και πρέπει να τις δουν. Εάν θεωρούν ότι είμαστε μη υπολογίσιμοι προσβάλουν κάθε αρχή δημοκρατίας, ισονομίας, ισοπολιτείας, και να συνειδητοποιήσουν ότι όσοι μάχονται για το δίκιο τους και το τόπο τους δεν υπολογίζουν ότι το κόστος ούτε την συστημική προπαγάνδα.


Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχουν πολίτες, περιοχές, και πόλεις δυο ταχυτήτων. Καλούμε σε γενική αποχή όλων των συνειδητοποιημένων συμπολιτών μας στα νότια προάστια.










  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλογές 2015 - Η πραγματική εικόνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">