ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τοπικές Ειδήσεις

Γλυφάδα: ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 19.30 μ.μ Κεντρική ομιλία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Γεννηματά 71, Ομιλητές: Ν. Ξυδάκης -Τ. Ταστάνης




Δελτίο Τύπου Λαϊκής Ενότητας Γλυφάδας

Την ∆ευτέρα 31 Αυγούστου 2015, στα ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα, πραγµατοποιήθηκε µαζική ανοικτή συζήτηση αριστερών πολιτών που εναντιώνονται στα µνηµόνια, την λιτότητα και τις συνέπειές τους στην κοινωνία. Που στήριξαν την µαχητική θέση του ΟΧΙ στο τελευταίο δηµοψήφισµα και πιστεύουν πως η διαχείριση του αποτελέσµατος έγινε ενάντια στην θέληση όσων το στήριξαν.

Πρώην µέλη του ΣΥΡΙΖΑ, µέλη άλλων συλλογικοτήτων, ανεξάρτητοι αγωνιστές και νεολαίοι, πήραν µέρος και επιβεβαίωσαν την θέλησή τους να προχωρήσουν αγωνιστικά, συσπειρωµένοι γύρω από την προσπάθεια που εκφράζεται από τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας. Στο τέλος της συζήτησης, συγκροτήθηκε ανοικτή εκλογική επιτροπή που θα αναλάβει τον σχεδιασµό και τον συντονισµό της µάχης της 20ης Σεπτέµβρη που έχουµε µπροστά µας, αλλά και στην ουσιαστική διαδικασία οικοδόµησης και ενεργοποίησης ενός αριστερού αγωνιστικού σχήµατος στην Γλυφάδα το επόµενο διάστηµα. Οι συνεδριάσεις της εκλογικής επιτροπής και της συνέλευσης της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ανοικτές για τις παρακολουθήσει και να συµµετάσχει κάθε ένας από όσους θέλουν και µπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια: Για να σταµατήσουµε τα µνηµόνια,

Για να υπερασπιστούµε το ΟΧΙ µέχρι το τέλος και Για να αγωνιστούµε για την έξοδο από την ευρωζώνη και την ΕΕ. Έτσι, καλούµε ο κάθε εργαζόµενο, νέο, άνεργο, συνταξιούχο ή µετανάστη να ενώσει τις δυνάµεις του στην προσπάθεια αυτή.




Αναστάσιος Γιαννακόπουλος: ΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤOI ΣΤΟΝ 4Ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. 



ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΞΥΠΝΑ ! ! ! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ._



Ελληνικό - Αργυρούπολη: Δύο μήνες διήρκεσε η νέα διοίκηση της Ελληνικόν Α.Ε., ύστερα από τις παραιτήσεις, με διαφορά μερικών ωρών, του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Στέφανου Πάντου-Κίκκου, και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, του πρώην δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστου Κορτζίδη και του αρχιτέκτονα Τάσου Ταστάνη. Πρόκειται για τα τρία από τα συνολικά επτά άτομα που τοποθετήθηκαν, αρχές Ιουλίου, στο  δ.σ. της εταιρείας, με σκοπό να "τρέξουν” την ανάπτυξη της έκτασης 6,2 χιλιάδων στρεμμάτων στο Ελληνικό.




Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Μετά από την ψήφιση του 3ου μνημονίου, το ΤΑΪΠΕΔ καλεί και πάλι για την εκποίηση της Χερσονήσου της Βουλιαγμένης τον γνωστό πολυεθνικό Όμιλο Αραβοτουρκιών συμφερόντων, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη χώρα μας μετά από την απόρριψη της επένδυσης από το Συμβούλιο Επικρατείας. Σύμφωνα με την πρόταση δάση, παραλίες και αρχαιολογικοί χώροι παραχωρούνται άρον-άρον στον προαναφερόμενο Όμιλο, παρά το γεγονός ότι αυτά τα στοιχεία ήταν η αιτία που το ΣτΕ έχει απορρίψει την επένδυση.

Συνάντηση φορέων και πολιτών καλούν συλλογικότητες για την Τρίτη 15/9




ΡΙΚΙΠ: BBB: Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., αποδεχόμενη και χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για διεύρυνση της προβλεπόμενης Διαβούλευσης για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 2015 – 2019 / Α’ φάση Στρατηγικός σχεδιασμός, με τη συμμετοχή και των Δημοτικών παρατάξεων, σας αποστέλλει τις θέσεις της.

Λόγω της απουσίας του επικεφαλής της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., από τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων της ΡΙ.ΚΙ.Π Β.Β.Β. που οφείλεται στην προγραμματισμένη θερινή άδεια από 25/7/2015 – 15/8/2015 και έχει κοινοποιηθεί με το έγγραφο 058/15.7.2015 της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., η αποστολή των θέσεων μας κατατίθεται με καθυστέρηση 15 ημερών.



enallaktikidrasi Οργάνωση Σύλλογος: ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9 - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει δύο βασικές συλλογές του Μουσείου (Κυκλαδικός Πολιτισμός και Αρχαία Ελληνική Τέχνη) και την ιστορική διαδρομή από τον Πρώιμη εποχή του Χαλκού, 3000 π.Χ μέχρι την Ελληνιστική περίοδο, 4ος αι.π.Χ.




ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: WILD DUCK (2013) - Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 8.30

WILD DUCK
Ταινία μυθοπλασίας του 2013 - Διάρκεια: 85’' -
Παραγωγή :ATHENS FILMMAKERS CO.OPERATIVE - Σε συμπαραγωγή με ΕΡΤ

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ
Με τους : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ - ΘΕΜΙΣ ΜΠΑΖΑΚΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ - ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΤΣΑΠΑΡΕΛΗ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ

Αναλυτικότερα, σε επόμενες δημοσιεύσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τοπικές Ειδήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">