ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ως πότε οι Έλληνες θα πληρώνουν 300 "βολευτές" και 5000 συνακόλουθους;

Ο ενεργός δημότης Γλυφάδας Α.Γιαννακόπουλος με οξύ επιθετικό τόνο επιτίθεται στο σύνολο των βουλευτών και αρχηγών κομμάτων.

Ο κ.Γιαννακοπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά ''Αρχιλαμόγια του κερατά, την πάρτη σας μόνον κοιτάζετε''

Σαφέστατα σύμφωνα όσων γνωρίζουμε στη χώρα μας, και στη Γλυφάδα, το πελατειακό σύστημα αποτελεί πάγιο κανόνα όλων των βουλευτών, σε πλήρη αντιδιαστολή των υποχρεώσεων τους που είναι η προώθηση στο κοινοβούλιο όσων τους μεταβιβάζουν οι πολίτες ώστε να διαμορφώνονται οι ορθές πολιτικές.

Προσωπικά δεν έχω λόγια για το σύνολο αχαρακτήριστων για την βουλή και τους θεσμούς, δεδομένου ότι επί δεκαετίες ανακινώ συγκεκριμένο ζήτημα έπειτα απο σειρά διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και επί 11 χρόνια κωφεύουν συνολικά.

Όσοι αξιώνουν την εκλογή τους παρέχοντας απλώχερα βολέματα και ρουσφέτια σε ημέτερους, ενώ επί σειρά ετών δεν έχουν παρέχει τις πολιτικές εξισορρόπησης για τα νότια προάστια, σε ένα τομέα ''πνοής'' για το κοινωνικό σύνολο, και την κοινωνική συνοχή σε μια περιοχή που δεν υφίσταται κανένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο,  δεν αρμόζουν στους θεσμούς.

Γ.Κ: Το σύνολο των 300 κάνει αποκλειστικά για εξαπάτηση, υποτίμηση του πολιτεύματος, και κατάργηση του Συντάγματος. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση Τσίπρα και λοιπών στο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αντί  να παρέχουν την υποστήριξη σε ένα πολίτη και παράλληλα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που υπέστει τεράστια οικονομική ζημία, έπειτα απο σειρά διώξεων και κατασχέσεων του μοναδικού ραδιοφώνου στη Ν.Α.Αττική, εδημιούργησε κομματικό ραδιόφωνο βολεύοντας φίλους και ημέτερους, που ήταν ήδη βολεμένοι επί πολλά χρόνια.

Ποιές είναι οι πολιτικές των κομμάτων και της ελίτ των πολιτικών υποψηφίων;
Χωρίς παροχή λύσεων από τους διορισμένους των κομμάτων στο ΕΣΡ καθίσταται σαφές ότι συνολικά εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό, και δεν υπηρετούν το σύνολο. 

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.  14-09-2015.

Προς όλους τους υποψηφίους ''βολευτές'' κρατικοδίαιτους και αντίστοιχους αρχηγούς των Κομμάτων.

Ως πότε οι Έλληνες θα πληρώνουν 300 "βολευτές" και 5000 συνακόλουθους.
Δεν πρέπει εδώ και τώρα να μειωθούν οι βουλευτές σε 100; 

Αρχιλαμόγια του κερατά, την πάρτη σας μόνον κοιτάζετε σε βάρος τον Ελλήνων δύσμοιρων, συνανθρώπων μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ως πότε οι Έλληνες θα πληρώνουν 300 "βολευτές" και 5000 συνακόλουθους; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">