ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύντομα θα είσαι ένα κακό όνειρο Παπανικολάου

Γράφει ο Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.                                    02-09-2015

Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, δεν σε ψηφίσαμε για να ''κάνεις μαγκιές'' (διασπάθιση) σε βάρος των οικονομικών του Δημοτικού Ταμείου και των δημοτών ! ! !

Σου θυμίζω ότι σύντομα θα είσαι ένα κακό όνειρο που πέρασε από την Πόλη, επειδή η αλαζονεία σου και ο μη σεβασμός στο δημόσιο χρήμα, δεν έχουν όρια.

Εντάξει, πολλές γυναίκες είναι μουρόχαβλες και "σε βλέπουν" και στον ύπνο τους. Το κακό είναι, για να ικανοποιηθούν με τον άντρα τους, ή τον σύντροφό τους, σε φαντασιώνονται κατά την ώρα του sex ακόμη και αν σε φαντάζονται με strigkaki, (με ή χωρίς κορδονάκι).

Δήμαρχε, σου γνωρίζω, αν δεν το ξέρεις, ότι ο Βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος, μεθούσε από περηφάνια, όταν νικούσε στις μάχες.

Αντίθετα όμως, ο Βασιλιάς της Σπάρτης, ο Αρχίδαμος, ήταν ταπεινός άνθρωπος και επειδή είχε φιλίες με τον Φίλιππο στεναχωριόταν, (όπως εγώ που έχω χάσει τον ύπνο μου εξ αιτία σου από μεγάλη στεναχώρια), γι΄αυτό σ΄ένα γράμμα έγραφε: «Φίλιππε, κοίτα τη σκιά σου στον ήλιο, καθόλου δεν μεγάλωσε από τα κατορθώματά σου».

Δήμαρχε, αν αποφασίσεις να με καταμηνύσεις για ότι σου ''καπνίσει'', (τζάμπα δικηγόρους έχεις, οι δημότες τους πληρώνουν και αυτούς ! ! !), σε θερμοπαρακαλώ να με καλέσεις να είμαι παρών κατά την υποβολή της μήνυσης και για το παραδεκτό της μήνυσης, σου θυμίζω ότι είναι απαραίτητο ένα παράβολο των 100€ που με νόμο επέβαλε η Ν.Δ. (δικηγόρος είσαι, θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα γνωρίζεις περί του επαίσχυντου αυτού χαρατσιού για να μην μπορούν οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Ποια δικαιοσύνη;;; αν υπήρχε δικαιοσύνη, από καιρό έπρεπε να έχεις καταδικαστεί για οικονομικά σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας). 

Το ποσό του παραβόλου θα το επιβαρυνθούν οι δημότες του Δήμου Γλυφάδας. Και αν αποφασίσεις να δηλώσεις παράσταση πολιτικής αγωγής για την επιδίκαση χρηματικού ποσού λόγω ''ηθικής βλάβης''  (υπάρχει ηθική σήμερα στους πολιτικούς; ; ;, αυτή χάθηκε από τότε που οι Τούρκοι σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο στην Αλαμάνα της Λαμίας. Από κει κρατάει η σκούφια μου), και το επαίσχυντο παράβολο αυτό των 50,00€ θα το πληρώσουν, αναλογικά, οι δημότες…

Καλή τύχη ''άρχοντα'' της Πόλης Γλυφάδας, που στην εκδήλωση της Γ΄Μαρίνας το προηγούμενο Σάββατο, θεώρησες σκόπιμο να ταλαιπωρήσεις το κόσμο που ήταν όρθιος , ώστε να ακούσουν τα χαϊβάνια των πατεράδων τους, που δεν έχουν γράψει ούτε έναν στίχο δικό τους.

Εντύπωση δεν μου έκανε η φράση του μικρού Μπιθικώτση: «Τον δήμαρχο δεν το ήξερα, εδώ τον γνώρισα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ». Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε πόσες χιλιαδούλες ευρώ τσάκωσαν τα χαϊβάνια και πόσα οι μεσάζοντες._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύντομα θα είσαι ένα κακό όνειρο Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">