ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όλοι ζητάνε μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας

Όλα τα κόμματα εντός του κοινοβουλίου, και τα εξωκοινοβουλευτικά, όπως και αρκετοί ακόμα ζητάνε μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας.

Ήδη στο δήμο Γλυφάδας βρίσκονται τα περισσότερα κόμματα της βουλής, και αντιλαμβάνεστε ότι δεν τους φτάνουν τα εκατομμύρια που λαμβάνουν από τα κορόιδα  νεοέλληνες - νεοελληνίδες, επιθυμούν και μερίδιο στους δήμους.

Να εξετάσουμε τώρα ποια είναι η προσφορά αυτών των κομμάτων στους πολίτες, ώστε να κρίνουμε κατά πόσο πρέπει να βρίσκονται και στους δήμους, και συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας.

Πριν συνεχίσω, να τονιστεί ότι όλα τα κόμματα ζητάνε μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας, και θυμάστε πως εμφανίστηκαν από το πουθενά τα δημιουργήματα της διαπλοκής των τηλεοράσεων, και οι υπάλληλοι του κεφαλαίου, να αξιώνουν μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας. Χαρακτηριστική περίπτωση η Χ.Α.

Από που και ως που χρυσαυγίτες στη Γλυφάδα; Πως δημιουργήθηκαν οι χρυσαυγίτες στη Γλυφάδα; Δεν είναι καθαρά επηρεασμός των τηλεοράσεων της διαπλοκής; Δημιουργήθηκε στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα κάποιο ακροδεξιό κόμμα; Τι έχετε δημιουργήσει στα νότια προάστια;

Ξέρετε γιατί εκτέθηκα δημόσια και πλήρωσα το μάρμαρο; Υπάρχει κάποιος σήμερα να θεωρεί ότι ήμουν ψώνιο που επεδίωκε την δημοσιότητα; Γνωρίζετε ότι όσες φορές μου ζήτησαν από κάποια τηλεοπτικά κανάλια να μιλήσω αρνήθηκα; Θεωρούσα ότι θα βρισκόντουσαν σε τοπικό επίπεδο έστω και 50 - 100 συμπολίτες μας να κάνουν τις πρώτες ενέργειες - βήματα - ώστε να μπούμε σε μια φάση δημιουργίας του πρώτου κόμματος στα νότια προάστια Αττικής

Ενός ατόφιου τοπικού κόμματος, (όχι με τη γνωστή στενή κομματική έννοια) αποτελούμενου από τους κατοίκους της Νότιας Αττικής. Ενός κόμματος που σε πλήρη αντιδιαστολή των υπολοίπων δεν θα προάσπιζε τα συμφέροντα των μελών του, τα συμφέροντα των συμμετεχόντων αναπαράγοντας γνωστές παθογένειες, θα προάσπιζε τα συμφέροντα και την ισχύ των αυτονόητων στην πολύπαθη νότια Αττική, που ακόμη και σήμερα έχει τις περισσότερες ελλείψεις έναντι άλλων περιοχών της χώρας, και αν πράγματι μπορούσαν να το πράξουν συνολικά οι κάτοικοι στα νότια θα ήταν κερδισμένοι/ες. 

Τελικά στα νότια που βλακωδώς αρκετοί αρκετές θεωρούν ότι βρίσκονται σε μια hi περιοχή, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα.

Γνωρίζετε ότι σας κατευθύνουν συνολικά οι εκτός, και στα νότια προάστια εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκων δεν έχετε δημιουργήσει απολύτως τίποτα;

Τα έχετε ''όλα'' και δεν έχετε τίποτα. Δεν υπάρχει ένα ραδιοτηλεοπτικό, δεν υπάρχει ένα μεγάλο θέατρο, ένα μουσείο σε μια περιοχή με χιλιάδες ετών ιστορία, ένας συναυλιακός χώρος - μέγαρο, ένα τοπικό κόμμα, και δεν συνεχίζω, γιατί είναι τόσες πολλές χιλιάδες οι ελλείψεις στα νότια προάστια που χρειάζεται ολόκληρος τόμος, όμως, η έλλειψη ενός αμιγώς τοπικού μέσου στη περιοχή μας, που μεθόδευσαν επί δεκαετίες τα γνωστά σας κόμματα, δηλώνει το ουσιαστικό έλλειμμα ορθής κοινωνικής συνοχής σε μια περιοχή, με απόρροια όλων των υπολοίπων ελλείψεων.

Ο υπόδικος Κασιδιάρης, που ουδεμία σχέση έχει με τη Γλυφάδα, απειλεί ότι θα κατεβάσει χίλιους χρυσαυγίτες να αποκλείσουν την ΕΡΤ, και σας ερωτώ συνολικά: Εσείς ως κάτοικοι στα νότια προάστια τι κάνατε όταν δεχόμουν καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις από την πολιτικοοικονομική διαπλοκή που επιθυμούσε να με φιμώσει για τις αλήθειες που πέρναγα;

Ειδικά οι αριστεροί, που στο σύνολο τους ζητάνε μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας, τι έπραξαν έστω μια φορά ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν για το τόπο μας;

Γνωρίζεις έπειτα από χρόνια ενημέρωσης, να υπήρξε ένα κομμάτι αριστερών, και ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, ειδικά γνωρίζοντας ότι όλα τα ραδιοτηλεοπτικά λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, και γνωρίζοντας πόσες διώξεις και κατασχέσεις έγιναν στη πόλη μας, κατά δημοτών Γλυφάδας, να οργανωθούν, να συμπράξουν, και να πάμε ομαδικά να κάνουμε λαμπόγυαλο τα κέντρα που σχεδίασαν τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατά ημών;

Σαφώς δεν γνωρίζεις ούτε μια ενέργεια από όλους αυτούς, όμως αξιώνουν όλοι μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας. Γιατί το αξιώνουν; 

Το αξιώνουν ώστε συνολικά να υπηρετήσουν μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής, και να μασάνε τα χρήματα των συμπολιτών μας, ότι ισχύει και με τους νεοδημοκράτες και πασόκους.

Στο δια ταύτα, σε λίγο θα θέλει μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας και ο Μπόμπολας με τον Θεοδωράκη, ο Λαφαζάνης, ο Καμμένος, και πολλοί ακόμα, ενώ θα έχουμε ένα κοινωνικό σύνολο κουφιοκέφαλων που θα αδυνατούν να πράξουν και την πιο απλή σκέψη.

Τι έχουν προσφέρει όλοι αυτοί στο τόπο μας, στη πόλη μας, ώστε να αξιώνουν μερίδιο στο δήμο; Συνέδραμαν τόσα χρόνια στο ουσιαστικότερο που αφορούσε και τους ιδίους; Σε κόμματα συμμετέχουν κυρίες και κύριοι, και μπορεί να υπάρχουν τα τελευταία χρόνια τα sosial media, όμως τα εν λόγω media των πολλών εξυπηρετούν τους σκοπούς της παγκοσμιοποίησης και της ωφέλειας των μασόνων του κεφαλαίου, δεν αποτελούν τοπικές δομές μαζικής ενημέρωσης και δημιουργίας ορθής κοινωνικής συνοχής.

Βλακωδώς ορισμένοι πιστεύουν ότι τα κόμματα εντός των δήμων μπορούν να δημιουργήσουν την ενδεδειγμένη κοινωνική συνοχή, όμως τους διαψεύδουν επί δεκαετίες οι δικές τους ενέργειες από τα δημοτικά έδρανα. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται επί του παρόντος να αναφερθεί τι πράττουν υπέρ των συγγενών, φίλων, παραταξιακών, κ.α. και τι δεν έπραξαν ουδέποτε με δόλο υπέρ του κόμματος τους και κατά της πλειονότητας. Του ΣΥΝΟΛΟΥ, και του ΤΟΠΟΥ.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται περισσότερα, και όσοι διαθέτουν στοιχειωδώς νοημοσύνη γνωρίζουν ότι τα κόμματα δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στη τοπική αυτοδιοίκηση πλην διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, και σειρά παθογενειών που δεν είναι του παρόντος.

Το κοινοβούλιο είναι για τα κόμματα, και οι δήμοι αποκλειστικά για τους δημότες, και να το εμπεδώσετε, να το χωνέψετε.

Όσοι και όσες είσαστε παλιοί κάτοικοι, και στο παρελθόν ακούσατε κάποιες από τις χαρακτηριστικές μεταδόσεις του Γλυφάδα fm, θυμάστε ότι είχα διαβλέψει σε ανύποπτο χρονικό διάστημα την μετεξέλιξη, και γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι κομμάτων παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Γλυφάδα ως ''ανεξάρτητοι''. Γιατί;

Ήμουν ο πρώτος που δημόσια έθεσα, πριν από δεκαετίες, ότι οι δήμοι πρέπει να είναι διοικούμενοι από πραγματικά ανεξάρτητους δημότες, και να είστε βέβαιοι ότι είναι η τελευταία φορά των κομμάτων στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας.

Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες συμπολιτών μας που γνωρίζουν τι έχουν υποστεί από τα κόμματα,  και είναι σαφές ότι ο δήμος δεν πρόκειται να διοικηθεί ξανά από κόμμα, ούτε από μαϊμούδες ανεξάρτητους. Θα διοικηθεί από τους δημότες που εξαπατήθηκαν επί δεκαετίες και αρχίστε να το αποδέχεστε. 

Ο δήμος θα διοικηθεί από τους δημότες που γνωρίζουν τι έχουν υποστεί από το σύνολο των κομμάτων, ώστε να υπάρξουν οι ορθές πολιτικές για τους συμπολίτες μας και τη πόλη που έχουν αφήσει στο ''μεσαίωνα'', χωρίς κομματικές - παραταξιακές σκοπιμότητες, και χωρίς τους προνομιούχους των κομμάτων. 

Οι προνομιούχοι θα είναι όσοι και όσες γνωρίζουμε ότι αδικήθηκαν, και θα υπάρξει πλήρης ισοκατανομή των κονδυλίων του δήμου στο σύνολο των συνοικιών. Καμία περιοχή υποβαθμισμένη, και κανείς δημότης - δημότισσα αδικημένοι.

Δημιουργία συνοικιακών συμβουλίων ώστε να προτείνουν οι δημότες τι χρειάζεται κάθε συνοικία, και οι ίδιοι θα καλύπτουν τις ανάγκες κάθε περιοχής του δήμου.

Τα χρήματα των δημοτών και του δήμου θα επιστρέφουν μέχρι δεκάρας στους δημότες. Όλες οι αιτήσεις - αιτήματα των κατοίκων θα περνάνε στο δημοτικό συμβούλιο. Τέρμα στην πολιτικοοικονομική διαπλοκή, και τα συμφέροντα.

Τέλος, θα αλλάξει ριζικά η λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων, δίνοντας τη δυνατότητα μιας ώρας σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, ώστε οι κάτοικοι να εκθέτουν προτάσεις, προβληματισμούς, και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν το οποίο σχετίζεται με τον δήμο και τους δημότες, σε αντιδιαστολή των κλακαδόρων και διορισμένων από κόμματα που συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις. Τέλος στο μονοπώλιο των κομμάτων, τέλος στις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, και στο σύνολο των παθογενειών.

Αν θεωρείς ότι είναι η γλώσσα της εξαπάτησης που έκαναν μέχρι σήμερα τα κόμματα στο δήμο Γλυφάδας, κάνε το κόπο να με ενημερώσεις ότι και εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω, δεδομένου ότι πριν από όλους όσους βρίσκονται ως παρατάξεις στο δήμο έχω εκθέσει δημόσια τις προτάσεις μου, και παράταξη δεν έχω δημιουργήσει. Δεν δικαιούμαι να ισχύσουν τα αυτονόητα;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εξετάστε αν είστε πρόβατα, ώστε να σας κατευθύνουν συγκεκριμένα συμφέροντα, είτε είστε σκεπτόμενοι/ες άρα θα καταλήξετε σε ορθά συμπεράσματα. Τι έχει κάνει ο κομματικός νομοθέτης μέχρι σήμερα για τους Ο.Τ.Α, την συμμετοχική δημοκρατία, την διαφάνεια, και την ορθή διαχείριση του δημοσίου χρήματος;

Κάποιοι από εμάς είμαστε τα ζωντανά παραδείγματα των κάκιστων πολιτικών που εφαρμόζουν στο εσωτερικό τους επί δεκαετίες τα κόμματα, και στη συνέχεια όσων αφορά το κοινωνικό σύνολο. Τα κόμματα στη γνωστή σε όλους δομή, καταργούν τη λογική, την ισχύ των αυτονόητων, την αξιοκρατία, και εν γένει την πραγματική δημοκρατία. Υποσχέθηκαν συνολικά ανάπτυξη και πρόοδο, και επί δεκαετίες υπήρξε αποκλειστικά για τους ιδίους, τους συγγενείς τους, τους κομματικούς τους, και ποτέ για το σύνολο και το τόπο μας. 

Αν εξαιρείται επί δεκαετίες ο δημότης που κατέθεσε προτάσεις, μελέτες, αιτήσεις, και για ραδιοτηλεοπτική δομή στα Νότια, ο δημότης που είχε εκθέσει δημόσια σειρά προτάσεων, παράλληλα με αυτόν δεν εκπροσωπούνται δεκάδες χιλιάδες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλοι ζητάνε μερίδιο στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">