ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έντονο πρόβλημα με την καθαριότητα στο δήμο Γλυφάδας

Ο ενεργός συμπολίτης μας κ. Γιαννακόπουλος καταγγείλει για άλλη μια φορά την διοίκηση και αιρετούς του δήμου Γλυφάδας. Στην σημερινή φωτογραφία που παραθέτω φαίνεται καθαρά τι ισχύει σε πολλά σημεία του δήμου Γλυφάδας.

Σαφέστατα γνωρίζοντας τι ισχύει σε επίπεδο πόλης, δεδομένου ότι είναι εικόνες ντροπής που συναντάμε καθημερινά στη Γλυφάδα, επισημαίνω ότι υφίσταται έντονο πρόβλημα μέριμνας για σωστή καθαριότητα στο δήμο, ενώ η διοικούσα αρχή - αιρετοί επικέτρωσαν σε σειρά ελλάσονος σημασίας ζητήματα ώστε να φαίνεται ότι παρέχουν έργο και υπηρεσίες.  

Οι καδοί δεν επαρκούν σε πολλά σημεία της πόλης με πολλές πολυκατοικίες, και ο δήμος όφειλει οι αρμόδιοι αιρετοί να επικεντρώσουν παρέχοντας λύση. Καθίσται αυταπόδεικτο ότι ο δήμος δεν παρέχει λύσεις σε μείζονος σημασίας ζητήματα και η πόλη έχει γίνει ένα τεράστιο σκουπιδαριό.




Πολλά σημεία της πόλης είναι εντελώς αφημένα στη τύχη τους επί δεκαετίες, και ενώ έχουν αλλάξει διοικήσεις επί διοικήσεων, σε πολλά σημεία και περιοχές του δήμου τα ξερά χόρτα και σκουπίδια είναι σημείο αναφοράς ελλειματικής μέριμνας για την καθαριότητα.




Ο κ.Αναστάσιος Γιαννακόπουλος αναφέρει:

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΕΙΟΙ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ), ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ! 








Μια δεύτερη παράμετρος έχει να κάνει με κατεστραμένα σημεία του οδοστρώματος σε κεντρικές οδούς της πόλης, χωρίς επεμβάσεις απο τη πλευρά του δήμου. Είδαμε και κάποιες απόλυτα πρόχειρες παρεμβάσεις από τη πλευρά του δήμου με λίγο τσιμέντο σε σημεία που έπρεπε να υπάρξει καινούργιο οδόστρωμα.

Οι παρατάξεις, καθώς και η διοίκηση του παρόντος, έχετε σαφείς λόγους ώστε να συνεχίζεται η αδιαφάνεια στη πόλη μας χωρίς μαζικές δομές ενημέρωσης, την ίδια στιγμή που χρηματοδοτείται με τα χρήματα του συνόλου αρκετούς για συστημική προπαγάνδα και συγκάλυψη.

Γιάννης Κουρδομένος: Σας ενημέρωσα ότι ο χρόνος προθεσμίας έληξε, άρα σύντομα πρέπει να παρέχετε το σύνολο όσων ζήτησα δημόσια, καθώς και με αιτήσεις στο δήμο. 

Οι κύριοι αιρετοί αντί να τραβούν φωτογραφίες από το γραφείο στον δήμο, καλύτερα να τραβήξουν φωτογραφίες από το σκουπιδομάνι σε ολόκληρη την πόλη, και να τις βάλουν δια μέσω του έμμισθου που έχουν στο δήμο Γλυφάδας στην ιστοσελίδα του δήμου.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έντονο πρόβλημα με την καθαριότητα στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">