ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ηλεκτρικό σίδερο, η κ. Καυκά, οι 300 χιλ. ΕΣΠΑ, και η εγκληματικότητα στη Γλυφάδα

Απο την μια είναι να λυπάσαι, απο την άλλη να ντρέπεσαι για όσα ισχύουν καθημερινά στην καπιταλιστική - νεοφιλελεύθερη Ελληνική πραγματικότητα.

Σας θυμίζω ότι η εγκληματικότητα στην σοσιαλιστική Κούβα είναι ανύπαρκτη, και στην Ελλάδα του παρόντος ισχύουν φαινόμενα που όχι απλά προβληματίζουν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, πραγματικά σε κάνουν να ντρέπεσαι.

Σε κάνουν να ντρέπεσαι τόσο για λογιαριασμό όσων μεθόδευσαν αυτήν την πραγματικότητα εγκληματικότητας στη χώρα μας, όσο και για λογιαριασμό όσων εκμεταλλεύονται κάθε φαινόμενο εγκληματικότητας για προσωπικό πλουτισμό.(Βλέπε Πανόραμα)

Τρεις άνδρες εισέβαλαν πρωί, πρωί στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Γλυφάδα, έδεσαν τη γυναίκα και την οικιακή βοηθό της, και απείλησαν να τις κάψουν με το ηλεκτρικό σίδερο.

Όλα έγιναν εχθές στις 11:00 στη Γλυφάδα. Η άτυχη 84χρονη και η οικιακή βοηθός της από την Ουκρανία βρίσκονταν στο σπίτι όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τρεις αγνώστους. Οι ληστές είχαν μπει από το παράθυρο του σπιτιού. Αιφνιδίασαν τις δύο γυναίκες που δεν πρόλαβαν να καλέσουν βοήθεια, τις έδεσαν και στη συνέχεια έβαλαν το σίδερο στην πρίζα και άρχισαν να τις απειλούν.

Έντρομες οι δυο γυναίκες παρέδωσαν στους δράστες όσα χρήματα είχαν και κάποια κοσμήματα.

Οι ληστές εξαφανίστηκαν. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος τους.

Σαφώς δεδομένου ότι οι ληστές μπήκαν από το παράθυρο του σπιτιού, λογικά έπρεπε και εγώ να ακολουθήσω ανάλογες τακτικές με άλλους διαφημίζοντας αδιάρρηκτα κάγκελα ασφαλείας για παράθυρα, η ακόμη καλύτερα τις πολιτικές ασφαλείας που διακύρυξα για ολόκληρη τη πόλη της Γλυφάδας, πριν από 20 χρόνια, ώστε ακόμη και σήμερα να βρίσκονται εντός του δήμου τα δεξιά κόμματα που δρομολόγησαν αυτήν την μετεξέλιξη εγκληματικότητας στη χώρα μας.

Ξεχάσατε. Σαφώς έχετε ξεχάσει τι διακήρυξα, και τι μπορούσε να ισχύει στη πόλη της Γλυφάδας, και συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που θα κάλυπτε πλήρως το σύνολο των συμπολιτών μας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, από το κοντρόλ που κάθε δημότης - δημότισσα απαραιτήτως θα έπρεπε να φέρει πάνω του, θα ενημερώνοντας άμεσα η ειδική μονάδα και σε πέντε λεπτά θα βρίσκονταν σε κάθε σημείο της πόλης. 

Όπως θυμάστε κάποιοι εκ των συμπολιτών μας, είχα σχεδιάσει ολοκληρωμένο σύστημα - κέντρο ελέγχου - το οποίο ελάμβανε μέσω GPS το κάθε κοντρόλ που θα αντιστοιχούσε σε κάθε δημότη - δημότισσα, δίνοντας ακριβώς το στίγμα - σημείο - τοποθεσία, ώστε να υπάρξει άμεσα επέμβαση της ειδικής μονάδας. Κάθε κοντρόλ είχε ένα μοναδικό κωδικό που αντιστοιχούσε σε κάθε δημότη - δημότισσα, και η χρησιμοποίηση του θα γίνονταν αποκλειστικά σε κατάσταση άμεσης ανάγκης. Σε περιπτώση χρησιμοποίησης του κοντρόλ, και ενεργοποίησης της ειδικής μονάδας για πλάκα, θα υπήρχε πρόστιμο 200 ευρώ

Σε πέντε λεπτά της ώρας θα πιανόντουσαν επι τόπου όλοι οι δράστες σε τοπικό επίπεδο. Οι κύριοι της αυτοδιοικήσεως και της πολιτικής υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του συνόλου αξιώνοντας αστυνόμευση, ενώ απαιτείται οργάνωση και τεχνολογία. Στο δια' ταύτα επιθυμούν την εγκληματικότητα διότι εξυπηρετεί τα σχέδια τους.

Το συγκεκριμένο συμβάν, όπως και χιλιάδες άλλα, μου δίνουν το έναυσμα να θυμίσω και να υπογραμίσω τι θα ίσχυε στο δήμο Γλυφάδας ελλείψει κομμάτων, κονόμας, και καθολικής απουσίας ανταπόδοσης όσων παρέχουν οι δημότες - δημότισσες.

Σίγουρα κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν οι συντηρητικοί της πόλης μας, οι οποίοι επί δεκαετίες φροντίζουν την διασπάθιση των χρημάτων του συνόλου των δημοτών, και από την άλλη έλαβαν και ΕΣΠΑ 300.000 χιλ. ευρώ υποτίθεται για την ''ασφάλεια''. Με αυτά τα χρήματα κυρίες και κύριοι συμπολίτες που πήραν από το ΕΣΠΑ η κ. Καυκά, Λετσοβίτης, και άλλοι, και με ελάχιστες δεκάρες ημερησίως δεν θα υπήρχε ίχνος εγκληματικότητας στη Γλυφάδα.

Αναλογιστείτε αν σας εξαπατούν με τον χειρότερο τρόπο, δεδομένου ότι τα δεξιά κόμματα δρομολόγησαν την εγκληματικότητα στη χώρα μας, και στη πόλη μας, και είναι καθολικά ανύπαρκτοι σε πολλούς τομείς.

Σαφώς, στην τριτοκοσμική Γλυφάδα, είναι σαφές ότι ορισμένοι κύκλοι - συμφέροντα - ήθελαν φιμωμένο και εκτός τον δημότη που είχε πραγματικό πρόγραμμα ανάπτυξης, και ειδικά τεχνολογικής, σε όλους τους τομείς, ώστε να υφίστανται οι (....) που δεν παρέχουν καμιά λύση. 

Γιάννης Κουρδομένος

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός με ειδίκευση και πτυχίο... και στον τομέα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ηλεκτρικό σίδερο, η κ. Καυκά, οι 300 χιλ. ΕΣΠΑ, και η εγκληματικότητα στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">