ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεγάλη καταστροφή υπέστησαν στην Σκόπελο

Εικόνα βιβλικής καταστροφής στη Σκόπελο που έχει πληγεί σοβαρά από το σαρωτικό κύμα κακοκαιρίας.

Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, η Πυροσβεστική δέχτηκε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, οι δρόμοι έγιναν ορμητικοί χείμαρροι, οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες – κρατήρες, τα νερά παρέσυραν στο διάβα τους αυτοκίνητα ενώ το λιμάνι του νησιού έχει γίνει συντρίμμια.


Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας με επικεφαλής από τον αντιπεριφεριεάρχη Σποράδων Νήσων, Νίκο Πλωμαρίτη. Παράλληλα έχει κινητοποιηθεί πλήρως ο μηχανισμός της προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατό αμεσότερα και αποτελεσματικότερα τα προβλήματα.




Επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, είχε ο πρωθυπουργός για τις εκτεταμένες καταστροφές στην Σκόπελο, από τις Βρυξέλλες.

Το πρωί θα βρίσκεται στη Σκόπελο κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, προκειμένου να έχουν επί τόπου ενημέρωση για την έκταση των καταστροφών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν κινητοποιηθεί ήδη οι μηχανικοί της Περιφέρειας σε συνεννόηση με το υπουργείο ΥΜΕΔ.

Εικόνες ανυπολόγιστης καταστροφής. Αυτοκίνητα κατεστραμμένα, ζημιές σε σπίτια, άνθρωποι σε απόγνωση. Το κύμα κακοκαιρίας, πέρασε από τη Σκόπελο και δεν άφησε τίποτα όρθιο!





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεγάλη καταστροφή υπέστησαν στην Σκόπελο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">