ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δελτίο Τύπου: Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, Κερδίζουμε το αύριο

Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, Κερδίζουμε το αύριο

Γιάννης Κουρδομένος: Όσοι επικαλείστε το συγκεκριμένο σλόγκαν, πρέπει να παρέχετε έστω και μία απόδειξη πως κερδίσαμε, και τι κερδίσαμε στους επτά μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι συνολικά φροντίσαμε να ξεμπερδέψουμε με το ''παλιό'' (με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ), και το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε μια σειρά μελών σε κυβερνητικές και λοιπές έμμισθες καρέκλες - θέσεις, από τις οποίες πλήν της δικής διαβίωσης και ωφέλειας δεν υπήρξε από τη πλευρά τους καμία ορθή πολιτική για τους υπολοίπους. 

Στα χρόνια που προηγήθηκαν, και δημιουργήθηκε η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες ώστε να ανατραπεί το ''παλιό'', κάποιοι σύντροφοι φρόντιζαν μονομερώς και σαφώς όχι επί του συνόλου. Κάποιοι έγιναν ''μετά χριστόν προφήτες'' δεδομένου ότι λειτούργησαν κομματικό ραδιόφωνο χωρίς ούτε μια ενέργεια για το ραδιόφωνο του πρωτεργάτη των FM. Φρόντισαν να ταίζουν ως κόμμα τους ήδη βολεμένους επί χρόνια στην ΕΡΤ, και αυτές τις πολιτικές τις βάφτισαν ριζοσπαστική αριστερά. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο 12-9-2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Γεννηματά 71 προεκλογική συγκέντρωση με βασικούς ομιλητές τους Ν. Ξυδάκη, Γ. Τσιρώνη, Π. Κουρουμπλή. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

 "Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν οι πολίτες θα τολμήσουν την ανανέωση του πολιτικού συστήματος και την αναγέννηση του κράτους ή θα επιλέξουν τους γεννήτορες της χρεοκοπίας. Να δοθεί ο πολιτικός χρόνος να εκδιπλωθεί μια προοδευτική διακυβέρνηση, σε όλα τα επίπεδα: κράτος και δημόσια διοίκηση, κοινωνική δικαιοσύνη, θεσμοί, εργασία, πρόνοια. Προοδευτική διακυβέρνηση σημαίνει αναδιανομή ισχύος και πλούτου υπέρ των αδυνάτων και των πληττόμενων μικρομεσαίων, σημαίνει άρση των ανισοτήτων, σημαίνει διεύρυνση του ορίζοντα ελευθερίας. 

Η κοινωνία διψάει για δικαιοσύνη και ψυχική ανάταση, για πολιτισμική επανεκκίνηση". Ανέφερε ο N. Ξυδάκης.

Γ.Κ: Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε για άλλη μια φορά θα ακούσετε το ίδιο τροπάριο που είχατε ακούσει και πριν από επτά μήνες όταν έπειτα από σκληρή και μεθοδευμένη εργασία πολλών πολιτών υπήρξε η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Θα ακούσετε ότι ο λαός πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ώστε στο τόπο μας να παύσει να βασιλεύει η διαπλοκή, η διαφθορά, η αδιαφάνεια, το λεγώμενο τρίγωνο της αμαρτίας. Και σας θυμίζω ότι ακριβώς τα ίδια έλεγε ο Αλ. Τσίπρας και το δεξί του χέρι ο Ν.Παππάς, και επί επτά μήνες ενημέρωσης και παρεμβάσεων, ακόμη και στην δημόσια διαβούλευση για την ΕΡΤ, δεν έκαναν τίποτα γνωρίζοντας τι ισχύει επί πολλά χρόνια, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι ζούσαν βασιλικά με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και εμφανίζονταν καθημερινά από το τρίγωνο της αμαρτίας. 

Πραγματικά λυπάμε για την εξαπάτηση του κοινωνικού συνόλου, δεδομένου ότι προσωπικά έκανα ότι ήταν εφικτό δοκιμάζοντας το εν λόγω κυβερνητικό σχήμα.

Ξέρετε τι σημαίνει να στερείσαι το ψωμί στην ίδια σου τη χώρα επί επτά μήνες από όσους στήριξες να εκλεγούν και να κυβερνήσουν;

Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις προηγηθεί όλων αυτών λέγοντας όσα αναμασούν σήμερα, χωρίς οι ίδιοι να έχουν υποστεί το ελάχιστο, και χωρίς να κάνουν το ελάχιστο για το τόπο μας και την ισοπολιτεία;

Γλυφάδα FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις, μήπως έχετε ξέχασει τα μεταδιδόμενα;

Aκολούθως το βίντεο με τις ομιλίες:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δελτίο Τύπου: Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, Κερδίζουμε το αύριο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">