ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρά φύσιν η πολιτική στη Γλυφάδα

Εχει περάσει ένας μήνας από το περιβόητο παρά φύσιν του Α.Τσίπρα όσων αφορά την συνεργασία με τη νεα δημοκρατία, και δεδομένου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επ' ουδενί επιθυμούσε πολιτική συνεργασία με τη δεξιά, θα πρέπει να εξετάσουμε τα πεπραγμένα των μελών του κόμματος στη δική μας τοπική πραγματικότητα.

Θυμάστε το «πάρα φύσιν» για την οποία συνεργασία με τη Ν.Δ απο τον Α.Τσίπρα προς τον πρόεδρο της ΝΔ, όπως και τις κατηγορίες ότι είναι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του συνώνυμο του παλιού πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στην οικονομική χρεοκοπία.

Τονίζουμε επίσης τις κατηγορίες για διαπλοκή, καθώς και τα υπονοούμενα για εμπλοκή στελεχών της Ν.Δ στη λίστα Λαγκάρντ που πέρασε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ έχουμε μια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή του Α.Τσίπρα, στη Γλυφάδα κάποια μέλη του κόμματος, τα οποία ακολούθησαν τακτικές οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την αριστερά, συνεργάζονται άρρηκτα με την δεξιά και το νεοδημοκράτη δήμαρχο.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν από μέλη του κόμματος στη Γλυφάδα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι υφίστανται δυο μέτρα και σταθμά, και δεδομένης της άρρηκτης συνεργασίας ΝΔ και μελών της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα, είτε η επιλογή του προέδρου ήταν λάθος, είτε τα εν λόγω μέλη του κόμματος αποτελούν λάθος.

Τονίζω ότι μεγάλο μερίδιο της εκλογικής επιτυχίας του δεξιού δημάρχου, ο οποίος αντικατάστησε τον Κ.Κόκκορη, οφείλετε στα τέσσερα χρόνια διαρκούς σφυροκοπήματος της κακοδιοικήσεως Κόκκορη, τόσο από τη πλευρά μου, όσο και κάποιων ελαχίστων συμπολιτών μας.

Δεδομένης αυτής της αδιάψευτης πραγματικότητας, και σύμφωνα των χιλιάδων συμπολιτών μας που είχαν ψηφίσει τον Κ.Κόκκορη και έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων άλλαξαν γνώμη, καθίσταται σαφές ότι τόσο οι διοικούντες του παρόντος, όσο και αρκετοί αντιπολιτευόμενοι και οι παρατάξεις τους, οφείλουν μεγάλο μερίδιο της ''επιτυχίας'' τους, τόσο στον υποφαινόμενο, όσο και σε λίγους ακόμα συμπολίτες μας. 

Αν θεωρείτε ορθό, δίκαιο, ενδεδειγμένο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, τα οποία διατείνονται για τις αριστερές καταβολές τους, και ψηφίστηκαν για την οργάνωση του κόμματος, να συνεργάζονται άρρηκτα με το δεξιό δήμαρχο, και αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας να είναι και κάποια προσωπικά οφέλη ορισμένων εις βάρος αριστερών συμπολιτών μας, να τους επιλέξετε πάλι, να τους ξαναψηφίσετε για την οργάνωση του κόμματος, ώστε συνεργαζόμενοι με τη νεα δημοκρατία και τους δεξιούς να αποκτήσουν περισσότερα. 

Μη ξεχνάτε ότι στη θέση τους μπορούσα κάλλιστα να βρίσκομαι και εγώ ως συνεργαζόμενος του δεξιού δημάρχου, με βασικό επιχείρημα το όφελος των συμπολιτών μας, και έχοντας ένα λόγο περισσότερο έναντι των υπολοίπων, το σφυροκόπημα κατά του Κ.Κόκκορη το οποίο δεν το διαπιστώσαμε έντονα επί τέσσερα χρόνια από τη πλευρά των εν λόγω. 

Γνωρίζετε ότι δεν υφίσταται αντιπολίτευση στο δήμο Γλυφάδας, και διαμορφώνονται κάποιες προσωπικές σχέσεις, προσωπικά συμφέροντα, πάντα εξ ονόματος της οφέλειας του τόπου και των δημοτών, όμως αυτό είναι πλασματικό, γιατί συνολικά γνωρίζετε ότι όσα πράττονται από τη πλευρά συμπολιτών μας είναι επιλεκτικού χαρακτήρα χωρίς να καλύπτουν το σύνολο των κατοίκων. 

Στον ένα χρόνο δεξιάς διοικήσεως στο δήμο Γλυφάδας έχουν φαγωθεί κυριολεκτικά πολλά εκατομμύρια από τους διοικούντες, τους κομματικούς τους, τους εθελοντές τους, τους συγγενείς τους, και τους φίλους τους, και η αντιπολίτευση ''έχει χάσει τη μπάλα'' κατά ομολογία των αντιπολιτευόμενων.
Σαφώς γνωρίζω ότι δεν έχουν χάσει τη μπάλα, και εξυπηρετούνται συγκεκριμένες σκοπιμότητες, συμφέροντα.

Τονίζω ότι άμεσα πρέπει να υπάρξει καθολικός διαχωρισμός της οργάνωσης του κόμματος και της δημοτικής παρατάξεως, και όσοι βρίσκονται σε άρρηκτη συνεργασία με τη νεα δημοκρατία και τη δεξιά διοίκηση του δήμου Γλυφάδας να μην εκλέγονται για την οργάνωση του κόμματος, ούτε στο συντονιστικό του κόμματος.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, και οχι μόνο, διότι αδυνατώ λόγω προβλημάτων υγείας να δημοσιοποιήσω τα θέματα σας. Δεδομένου ότι τον τελευταίο μήνα έχουν μαζευτεί πολλά... σύντομα θα σας παραπέμψω στους ωφελημένους του παρόντος στη πόλη της Γλυφάδας ώστε να δημοσιοποιούν αυτοί τα θέματα σας.

Σήμερα γνωρίζω ότι κάποιοι κάτοικοι στη πόλη μας, μεθόδευσαν έπειτα από δεκαετίες διώξεων και κατασχέσεων που είχε δεχθεί ο υποφαινόμενος, τη συνέχιση υπό διαφορετικούς όρους καταστάσεων που είναι φύσιν αδύνατο να χαρακτηριστούν δημόσια. Ο νοών νοείτο και κρίνονται...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρά φύσιν η πολιτική στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">