ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι 300 και τα 300

Οι 300 και τα 300

Όπως γνωρίζετε στη βουλή υπάρχουν 300 βουλευτές, όσα δηλαδή εισπράττει ο πρόεδρος της δημοκρατίας, και επίσης όσα κοστίζει ετησίως στους δημότες Γλυφάδας  η "προστασία"  των αδέσποτων.


Ομολογουμένως οι 300 της Βουλής, σε μια εποχή οικονομικής κρίσης για εκατομμύρια Ελλήνων, αμοίβονται με ικανοποιητικές αποδοχές, ωστόσο αρκετοί από αυτούς έχουν και σειρά άλλων επιχειρηματικών η επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Έπειτα από  πρόταση, η οποία γίνετε από πολίτες, οι βουλευτές καλούνται να δημιουργήσουν το "ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης" και κάθε μήνα να καταθέτουν ο κάθε ένας χίλια ευρώ, άρα θα μαζεύονται 300 χιλ. ευρώ για αλληλεγγύη από τη πλευρά πολιτικών πρός  τους πληττόμενους πολίτες.

Στον αντίποδα ο δήμος Γλυφάδας, ο οποίος παρέχει 300 χιλ. ευρώ ετησίως για " φροντίδα των αδέσποτων" καλείται από τους δημότες να σταματήσει την παροχή χρημάτων στον ιδιοκτήτη του κυνοκομείου στη Θήβα, και να δημιουργηθεί τοπικό δημοτικό κυνοκομείο.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις συμπολιτών μας, οι οποίοι φρόντιζαν κάποια αδέσποτα στη Γλυφάδα,  οι οποίοι ξαφνικά τα έχασαν, δεδομένου ότι τα μάζεψαν και βρέθηκαν στη Θήβα.

Η Θήβα είναι αρκετά μακριά από τη Γλυφάδα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας  τα ζώα δεν τυγχάνουν καλής φροντίδας.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι 300 και τα 300 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">