ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διευρυμένοι ορίζοντες για προσοδοφόρο μέλλον

Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός, άλλοτε  καταμαρτυρά αποσιώπηση, και σε άλλες περιπτώσεις δηλώνει ευθαρσώς τι διαμορφώθηκε από όσους μας υποσχέθηκαν  ένα καλύτερο αύριο.

Ελπίζω να μην έχετε ξεχάσει το" αξίζουμε περισσότερα" και τι διαμορφώθηκε από την ημέρα που μπήκαν στο δήμο Γλυφάδας.

Στον αντίποδα υφίστανται οι κυβερνητικές υποσχέσεις για αλληλεγγύη, δημοκρατία, κ.α. , και για όσους από εσάς γνωρίζατε την καθημερινή δομή της ιστοσελίδας είναι πολύ εύκολο να σχηματίσετε άποψη τι διαμόρφωσαν ένθεν και ένθεν.

Προσπαθούν να πείσουν ότι κοιτάζουμε μόνο μπροστά, όμως" όσοι κοιτάζουν μόνο μπροστά" προφανώς  διαγράφουν το παρελθόν,  ακυρώνουν στη πράξη όσα έχουν προηγηθεί, άρα εκμηδενίζουν το σύνολο των δεδομένων, και όπως ξέρετε όσοι δεν γνωρίζουν την ιστορία τους (η οποία είναι το" πίσω" - το παρελθόν)  δεν έχουν κανένα μέλλον, καθώς επίσης όσοι σκόπιμα σβήνουν το παρελθόν (...) σε καμία περίπτωση δεν διαμορφώνουν ένα προσοδοφόρο μέλλον.

Αν δεν υφίστανται τα δεδομένα του " πίσω"  (παρελθόντος) είναι αδύνατον να υπάρξει οτιδήποτε αφορά το "μπροστά" (μέλλον) άρα όσοι εξετάζοντας τι διαμόρφωσαν "εχθές" ενδέχεται να διαμορφώσουν " μπροστά" (στο μέλλον) κάτι καλύτερο, ενώ όσοι και όσες αρκούνται στο "μπροστά" δεν ενδέχεται ποτέ να διαμορφώσουν  κάτι καλύτερο, ούτε θα γίνουν καλύτεροι.

Κοιτάζοντας μόνο μπροστά κινδυνεύετε (...) από το σύνολο των υπολοίπων οι οποίοι κοιτάζουν πρός όλες τις κατευθύνσεις και σαφέστατα έχουν περισσότερο διευρυμένους ορίζοντες.

Δεν δηλώνεις ριζοσπάστης κοιτάζοντας πάντα μόνο μπροστά, δεδομένου ότι χρειάζεται να κοιτάζεις πϊσω ώστε να διαμορφώσεις κάτι καλύτερο

Χωρίς τα δεδομένα του παρελθόντος δεν υπάρχει περίπτωση να διαμορφώσεις κάτι καλύτερο.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Είναι αρκετά χρόνια που ορισμένοι συμπολίτες μας ενοχλούνται με την υπενθύμιση των διώξεων και κατασχέσεων του Γλυφάδα fm. Αν δεν υπενθύμιζα - δημοσιοποιούσα - τι διαμόρφωσαν επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θεωρείς ότι θα ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν δεν ασκείτο κριτική για το σύνολο των προγενέστερων πολιτικών θα ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ;
Η κοινωνία άλλαξε τα δεδομένα σε πολιτικό επίπεδο, και σε καμία περίπτωση δεν ήταν αποτέλεσμα όσων λέγονται στο κοινοβούλιο, η όσων προβάλουν τα διαπλεκόμενα.
(Γνωρίζετε ποιοι και πόσοι παράγοντες αλληλεπιδρούν για ένα αποτέλεσμα;) Ένα πράγμα δεν συγχωρείτε με τίποτα, οι αγνώμονες (Βλέπε τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας, και ποιοι διαμόρφωναν επί χρόνια την ήττα του Κόκκορη)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διευρυμένοι ορίζοντες για προσοδοφόρο μέλλον Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">