ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύντροφε Τσίπρα αληθεύει ότι ο Λάτσης κυβερνά τη χώρα;

Προκαλούν πλέον αηδία όσοι με τις γνωστές τακτικές των κομμάτων βρέθηκαν στη βουλή και βαυκαλίζονται ως εκφραστές της λαϊκής βούλησης και τιμητές της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

«Ο πραγματικός εχθρός της δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι η ολιγαρχία, όπου και να βρίσκεται» και οι Λάτσηδες στη χώρα μας είναι πέραν του ενός, όμως αυταπόδεικτα διαπλοκή.

Οδηγηθήκαμε στη βάση της γελοιότητας με τις τακτικές που ακολουθούνται από τα κόμματα, ώστε μια ολιγαρχία να βρίσκεται εντός της βουλής, η ακόμα να ''κυβερνά'', και ενώ το κοινωνικό σύνολο γνωρίζει ότι η πραγματική κυβέρνηση είναι μια ολιγαρχία οικονομικών παραγόντων εντός και εκτός της χώρας.

Όσοι υποσχέθηκαν αλλαγές, ειδικά σε τομείς όπως η ραδιοτηλεόραση, μας εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, δεδομένου ότι αριστερή - σοσιαλιστική ρύθμιση δεν υπήρξε.

Νεοελληνική πραγματικότητα: Επί 26 χρόνια βρέθηκαν στη βουλή ως εκφραστές της λαϊκής κυριαρχίας , και ξαφνικά πρεσβεύουν αποκλειστικά ολιγάρχες οι οποίοι βρέθηκαν ετεροχρονισμένα σε ένα χώρο, ενώ οι ''δημοκράτες'' εκλεγμένοι ακυρώνουν στη πράξη όσους πρωτοστάτησαν σε ένα χώρο και είχαν μια διαδρομή δεκαετιών.

Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία - με τα δεδομένα του παρόντος, αν το σύνολο κρατικών - δημόσιων - διαπλεκόμενων - κ.τ.λ ασχολείται νυχθημερόν με τα καμώματα των 300 της βουλής. Όπως γνωρίζεται στη χώρα μας κατοικούν περίπου 12.000 εκ. Ελλήνων και πέντε - έξι αλλοδαπών, υφίστανται 330 δήμοι, και ειδικότερα στο Ν.Αττικής στα νότια προάστια δεν άφησαν σε λειτουργία ( οι της πολιτικοοικοονομικής διαπλοκής) ούτε ένα ΤΟΠΙΚΟ (1) ραδιοτηλεοπτικό.   

Αν αυτό το αίσχος που τελεί σε ισχύ στη χώρα μας, (και ειδικότερα στο Ν.Αττικής) όπως και όσα έχετε νομοθετήσει οι κοινοβουλευτικοί (...) τα ονομάζεται δημοκρατική ρύθμιση, όπως ακυρώνεται όσους πρωτοστάτησαν στα ερτζιανά... έτσι θα ακυρωθείτε μακροπρόθεσμα από το κοινωνικό σύνολο.

Ο κάθε ένας έχει την ιστορία του, και δεδομένου ότι πέραν εμού ΔΗΜΟΣΙΑ δεν γνωρίζω κανένα άλλο στα νότια προάστια επί χρόνια να καταφέρετο κατά της διαπλοκής των ολιγαρχών, δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις, μας ''τιμάτε'' ιδιαίτερα οι κοινοβουλευτικοί με όσα ίσχυαν και συνεχίζουν να ισχύουν διαφοροποιημένα.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ  

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Τελώ στα όρια με όσα διαμορφώνονται και ισχύουν, αν το κυβερνών κόμμα δεν φροντίσει για αποκατάσταση της ισχύος των αυτονόητων να με διαγράψει άμεσα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύντροφε Τσίπρα αληθεύει ότι ο Λάτσης κυβερνά τη χώρα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">