ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δια περιφοράς οικονομικές επιτροπές και συμβούλια



Με δελτίο τύπου η ''δυνατή Γλυφάδα'' καταγγέλλει τις τακτικές της διοικήσεως Παπανικολάου, τονίζοντας ότι ''Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν προμήθειες υψηλού κόστους''

Επίσης, επισημαίνουν ότι δεν τους βρίσκει σύμφωνους η διαδικασία δια περιφοράς για σοβαρά θέματα του Δήμου μας.

Εμείς τονίζουμε ότι συνολικά οι εκλεγμένοι στο δήμο γνωρίζουν ότι υφίσταται σχεδόν επί παντός επιστητού κατάχρηση, και εκτροπή, για τα συμφέροντα κυρίως κομματικών μελών. 


Γλυφάδα, 19 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Το να γίνεται κατ’ εξακολούθηση και να τείνει να αποτελέσει καθεστώς η διαδικασία δια περιφοράς για σοβαρά θέματα του Δήμου μας δεν μας βρίσκει σύμφωνους.
Η σημερινή Οικονομική Επιτροπή με θέμα εξέτασης ένστασης, που προέκυψε από λάθος διακήρυξη για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, που είχε περάσει από Οικονομική Επιτροπή πάλι δια περιφοράς, εγκυμονεί κινδύνους. Η δε έγκριση νέων όρων χωρίς να συζητηθούν και να εξεταστούν,  είναι πολύ πιθανόν με νέες προσφυγές, ούτε χρόνος να κερδηθεί ούτε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα να επιτευχθεί. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν προμήθειες υψηλού κόστους.
Η επανάληψη μέσα σε μια εβδομάδα δυο φορές δια περιφοράς θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη. Εμείς όπως δηλώσαμε δεν συμμετέχουμε και δεν συμφωνούμε με αυτή τη διαδικασία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δια περιφοράς οικονομικές επιτροπές και συμβούλια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">