ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

"Αυτοδιαχείριση" με διαφημιστική εκμετάλλευση από τον όμιλο του Βαρδινογιάννη!

Μετά από τρία χρόνια εκτός αέρα ξεκινάει και πάλι ο Best 92,6. Ένα από τα πολλά ετεροχρονισμένα μουσικά ραδιόφωνα της Αθήνας αναμένεται να ξεκινήσει ζωντανό πρόγραμμα από το Δεκέμβριο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα λειτουργεί υπό το συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων, ενώ την εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου όπως συνηθίζεται αναλαμβάνει ο όμιλος των Αττικών Εκδόσεων, (Βαρδινογιάννη) που λειτουργεί επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Λάμψη FM, Rock FM, Athens DeeJay, κ.τ.λ..., όπως και ενημερωτικά τηλεοπτικά κανάλια.

Σαφώς αυτό με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και με τον Τσίπρα πρωθυπουργό, σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Επικεφαλής στη λειτουργία του προγράμματος θα είναι η Λίνα Βασιλοπούλου, ο Γιώργος Καρκάνης και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ενώ προγραμματίζεται μεγάλο εναρκτήριο πάρτι τον Ιανουάριο. Οι πιστοί ακροατές του δηλώνουν ήδη τον ενθουσιασμό τους στην καινούρια σελίδα του Best στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο Best Radio έκλεισε άδοξα το 2013 μαζί με το αδελφό ραδιόφωνο VFM 88.3, μετά τη χρεωκοπία του συγκροτήματoς Λυμπέρη που τα διαχειρίζονταν. Έκτοτε παρέμεινε δυο χρόνια εκτός αέρα, για να επιστρέψει τον Ιούνιο, οπότε οι εργαζόμενοί του έκαναν χρήση της ευνοϊκής νομοθεσίας που επιτρέπει τη μεταβίβαση των χρεωκοπημένων ραδιοφωνικών σταθμών στους εργαζόμενούς τους.

Με μια αριστερά κυβέρνηση... τόσο το κεφάλαιο, όσο και οι εργαζόμενοι του κεφαλαίου δικαιώνονται, στον αντίποδα υφίστανται αχαρακτήριστες μεθοδεύσεις και καταστάσεις (Ενδεικτικά Βλέπε ΓΛΥΦΑΔΑ FM, Γιάννης Κουρδομένος, Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός, και επίσης βλέπε Χρήστος Βαλασέλλης)

Βρισκόμαστε σε μια χώρα όπου συνολικά έχουν αποδεχτεί μια άθλια δημοκρατία, και τον νεοφιλελευθερισμό, όμως ακόμα και αυτός είναι κομμένος και ραμμένος είτε στα μέτρα των ολιγαρχών, είτε των γνωριζόντων. 

Κάποιοι εξ ημών όχι μόνο βρεθήκαμε σε ένα χώρο, είχαμε μια πολύχρονη επιστημονική εργασία, και παράλληλα προσφέροντας σε πολύ χαμηλότερες τιμές μηχανήματα , κυκλώματα, κ.α., σε ολόκληρη τη χώρα ώστε να λειτουργήσουν περιφερειακοί σταθμοί, και απέναντι μας βρέθηκαν συμμορίες από φίδια, χωρίς καμία προσφορά, όμως με περίσσευμα ζήλειας , φθόνου, κακίας, κ.α.

Όσα ισχύουν, κάκιστα, όπως ισχύουν, είναι δημιουργία της κοινωνίας, (μιας @#$%^&* κοινωνίας) δεν είναι δημιούργημα πολιτικών...   

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΝΩΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ & Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ



Δεδομένου ότι έχουμε μια σχεδόν ταυτόσημη κατάσταση με τον συμπατριώτη μου Χρήστο, σαφώς εμένα με ''τσακίσανε'' με σειρά διώξεων & κατασχέσεων ώστε Αλαφούζοι, Βαρδινογιάννηδες, Κυριακού, Καρατζαφέρηδες, Ρέστες, πολιτικοί, και λοιποί της πλουτοκρατίας να έχουν τον πλήρη έλεγχο στα ερτζιανά του Ν.Αττικής. Χρήστο συνέχισε ακάθεκτος.

Στη γενέτειρα της δημοκρατίας, ακόμα και σήμερα, αρκεί ένας χαφιές - εφιάλτης ώστε να καταργηθεί στη πράξη

Τονίζω ότι σε μια χώρα με συγκεκριμένο Σύνταγμα, το οποίο καθιστά την επιστημονική έρευνα υπό την προστασία της πολιτείας, οι απατεώνες παν - άσχετοι διορισμένοι των κομμάτων (κάποιοι εξ αυτών ήταν υπόδικοι για χρηματισμό) κατάσχεσαν προϊόντα πολύχρονης επιστημονικής έρευνας 
τα οποία από το 1999 σαπίζουν στις αποθήκες της ΕΡΤ. (Ουσιαστικά είμαστε σε μια χώρα που αρκεί ένας μαλάκας ώστε να κινηθεί ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και με κατάχρηση εξουσιών να φέρουν την υπηρέτηση των σκοπών ενός χαφιέ, είτε μεγαλόσχημων (όπως στη δική μου περίπτωση) είτε συγκεκριμένων συμφερόντων πολυεθνικών, εταιριών, η διαπλεκόμενων)

Παρεμπιπτόντως, αν φτάσει κάποια στιγμή μέχρι και εσένα το δημοσίευμα, σου θυμίζω ότι σε είχα πάρει τηλέφωνο στο ξεκίνημα σου και σου είχα προτείνει να συμπεριλάβεις στο ραδιοφωνικό software δυνατότητα audio prossesor, κάτι που έκανες στη συνέχεια με δυνατότητα εισόδου DSP και compressor.

Σημειωτέoν, ότι δουλεύω και εγώ ένα projekt 4Κ software για
ενημερωτικούς και μουσικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, για mixing, όσο και για πλήρη κάλυψη των αναγκών ενός τηλεοπτικού σταθμού, το οποίο εμπεριέχει ''μονταζιέρες'', ''τιτλέζες'', και πλήρη επεξεργασία από ένα υπολογιστικό σύστημα, και παράλληλα με κάρτα pll DVB-T mpeg 4 εντός του υπολογιστή. 
(Για την ακρίβεια αν διέθετα τα χρήματα Αλαφούζων και Βαρδινογιάννηδων, σήμερα θα ήμουν κάτι περισσότερο από ότι έγινε ο Bill Gates, δεδομένου ότι είχα τις περισσότερες πρωτοποριακές ιδέες, και ορισμένες εξ αυτών τις λήστεψαν οι μυστικοί της CIA και σήμερα έχουν υλοποιηθεί από πολυεθνικές (GOOGLE) κ.α., και στον αντίποδα τις υπόλοιπες τις λήστεψαν οι εκατομμυριούχοι πολιτισμένοι συμπολίτες μου.)

Ένα software και δυο κάρτες μετατρέπουν ένα desktop σε πλήρη τηλεοπτικό σταθμό, έτοιμο για 24ώρο πρόγραμμα.

Με την υπολογιστική ισχύ του παρόντος, δίνεται η δυνατότητα ένα desktop να διαθέτει πλήρως τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών μετάδοσης ενός τηλεοπτικού σταθμού, όσο και για παράλληλη επεξεργασία των video από το ίδιο pc, εναλλαγή σε πέντε HD κάμερες, και παρακολούθηση με δυο οθόνες, ώστε στην μια εκ των δυο οθονών να επεξεργαζόμαστε τα video που θα μεταδοθούν, και στην άλλη να έχουμε το μεταδιδόμενο πρόγραμμα, mixing, play list, spots, jingles, titles, audio, blue screen κ.τ.λ.

Αρκετοί στη Γλυφάδα γνωρίζουν τις πρωτοποριακές τεχνολογικές μου μεταδόσεις πριν από 20 - 25 χρόνια, στις οποίες είχα εκθέσει τα περισσότερα από όσα ισχύουν επί του παρόντος. Για το αύριο, θέλω κάθε πολίτη - άνθρωπο - να έχει τη δυνατότητα πλήρους λειτουργίας ενός τηλεοπτικού σταθμού, από ένα laptop, και οι αναχρονιστικές ελληνικές κυβερνήσεις, όπως και οι υποκριτές πολιτικοί, να κατανοήσουν ότι πρέπει να παρέχουν τόσο στη ραδιοφωνική ζώνη συχνοτήτων, όσο και στην τηλεοπτική, σε κάθε νομό της χώρας μια δυο συχνότητες των πολιτών, και όχι της διαπλοκής και των συμφερόντων.

Η κοινωνική δικτύωση ξεκίνησε από εμάς πολύ πριν υπάρξει διαδίκτυο και wifi.

Να υπάρχει ένας κεντρικός σταθμός λειτουργίας σε κάθε νομό, (μια συχνότητα) στην οποία εναλλάξ θα μεταδίδουν χιλιάδες άνθρωποι ότι επιθυμούν από το σπίτι η την εργασία τους από ένα pc, laptop, τα οποία θα λαμβάνονται από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Πριν από δεκαετίες το ονόμασα κοινωνική δικτύωση στα FM, όπου πρωτοστατήσαμε και το κάναμε καθημερινά, τώρα πρέπει να γίνει και στην ψηφιακή τηλεόραση.

Αυτοδιαχειριζόμενη ψηφιακή τηλεόραση κ. πρωθυπουργέ, για το κοινωνικό σύνολο, για πραγματική δημοκρατία, και όχι μόνο τη δομή των δημόσιων και διαπλεκόμενων. 

Θέλουμε και τη δομή του κοινωνικού συνόλου
Η δομή του κοινωνικού συνόλου σαφώς υπό προϋποθέσεις αδειοδότησης για χιλιάδες πολίτες, ώστε να λειτουργήσουν αποκλειστικά σε (1) συχνότητα σε κάθε νομό, σεβόμενοι το καθεστώς εναλλάξ λειτουργίας, και μεταδίδοντας για μια ώρα ημερησίως, η εβδομαδιαία ο κάθε αδειοδοτημένος, η όποτε υπάρχει κάτι έκτακτο που πρέπει να μεταδοθεί. 

Σε κάθε νομό της χώρας, από τους συμμετέχοντες αδειοδοτημένους θα ορίζονται σε εβδομαδιαία βάση οι υπεύθυνοι που θα διαμορφώνουν τις ώρες λειτουργίας κάθε συμμετέχοντα. Ετσι θα βγαίνει κατόπιν αιτήσεως το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα των συμμετεχόντων σε κάθε νομό, και κάθε μήνα θα ορίζονται νέα μέλη υπεύθυνοι δομής προγράμματος.

Υποσημείωση: Από τη μια οι προτάσεις ενός αριστερού δημοκράτη, και από την άλλη συμφέροντα, καπιταλισμός, εμπόριο, χειραγώγηση, συστημική προπαγάνδα, και χορός εκατομμυρίων.

* Πότε με το καλό κ.Πρωθυπουργέ θα μπει σε φάση η εξαγγελλόμενη αλληλεγγύη, ισχύοντας παράλληλα η πολλά υποσχόμενη δικαιοσύνη ώστε να υπάρξει και δημοκρατία; 

* Εκείνος ο νόμος που αφορά και την ραδιοφωνία ενδέχεται να υπάρξει, η θα περιοριστείτε στη συνέχιση όσων ίσχυαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;

* Αν η αριστερά είναι το πρόσχημα και το όχημα ώστε να αναπαράγονται από διαφορετικά πρόσωπα οι ίδιες πολιτικές, είναι καλύτερα να περιοριζόμαστε ποιος είναι ο κάθε ένας από εμάς, και τι κουβαλάει, όχι απλά ως ιστορία, ως προτάσεις για κοινωνική δικαιοσύνη, ισοπολιτεία, και ισχύ τουλάχιστον του Συντάγματος, το οποίο κακοποιείται επί 42 χρόνια.  

* Αν κάποιοι είχαν τους λόγους τους για όσα σχεδιάστηκαν, όπως σχεδιάστηκαν, σαφέστατα για την υπηρέτηση καθαρά του καπιταλισμού - και της υπερκατανάλωσης - δρομολογώντας την εικόνα ότι πολλά και διάφορα είναι απαγορευτικά για το σύνολο των πολιτών, ώστε να πλουτίζουν οι ολιγάρχες, η συνέχιση όσων ίσχυαν, με κάποιες παραλλαγές, καθιστά σαφές ότι η αριστερά ήταν πρόσχημα.

* Σαφώς υπήρχαν πολλοί λόγοι για όσα τελέστηκαν στα νότια προάστια εις βάρος των πρωτεργατών των FM, και εμου προσωπικά. ( Ο βασικότερος όλων ονομάζεται ληστεία της δημοκρατίας για τα συμφέροντα κομμάτων, πολιτικών, διαπλοκής, μεγαλόσχημων, παπατζήδων, και των υποστηρικτών τους, οι οποίοι επί 26 χρόνια μπαίνουν στο δήμο Γλυφάδας, και εν γένει των νοτίων προαστίων, υπηρετώντας μια χούφτα οικογένειες ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ) 

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ. 

Τα κόμματα 26 ετών ''πέτυχαν'' στο Ν.Αττικής στα νότια προάστια να μην υπάρχει τίποτα. Με περισσότερη σαφήνεια, όπως έλεγα στο παρελθόν, υπάρχουν περισσότεροι/ες από ένα εκατομμύριο παθητικοί αποδέκτες στη Ν.Α.Αττική, τους οποίους τους χρειάζονται μόνο ως χειραγωγημένους/ες για την ψήφο τους. 

Κάποιοι πολιτικοί - κάτοικοι στα νότια - οι οποίοι ουδέποτε τοποθετήθηκαν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για όσα κάκιστα ισχύουν, προσπαθούν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι δεν χωρούν ερασιτεχνισμοί στην ραδιοτηλεόραση.
Η πραγματικότητα σαφώς είναι διαφορετική, δεδομένου ότι ''ερασιτέχνες'', με την κακή έννοια, είναι οι ίδιοι όσων αφορά την πολιτική. ( Τοποθετηθήκατε στη βουλή; Δώσατε τη δυνατότητα να υπάρχει ένα δημόσιο μέσο στα νότια προάστια; Ποιοι είναι ερασιτέχνες;)

Θυμίζω ότι επί 1,5 χρόνο που ήταν κλειστή η ΕΡΤ σε πλειάδα εκδηλώσεων που κάλυψα δεν υπήρχε ούτε ένας από τις 4.000 χιλ. απολυμένων που προσέλαβε ξανά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. (Ούτε ένας, και το γνωρίζουν εκατοντάδες πολιτικοί, και ειδικά από τους κυβερνώντες... οι οποίοι είναι και αρμόδιοι για την ραδιοτηλεόραση. (Βλέπε Νίκος Παππάς) Υποτίθεται όμως ότι οι απολυμένοι της ΕΡΤ, οι οποίοι/ες απολάμβαναν ακόμα και έπειτα της απολύσεως επιδόματα, ότι συνέχιζαν να εργάζονται και να αγωνίζονται, όπως μας δήλωσαν επανειλημμένα όσοι τους δικαίωσαν.)

Όταν ήρθατε προεκλογικά στα νότια προάστια κ. Νίκο Παππά, αρμόδιε της Ραδιοτηλεόρασης, θυμάστε αν υπήρχε έστω και ένας από την ''ελεύθερη'' ΕΡΤ να καλύψει τις ομιλίες σας; (Προφανώς τα νότια προάστια μάλλον ήταν μακριά για τους 4.000 απολυμένους της ελεύθερης ΕΡΤ που εδρεύει στα βόρεια. )

Οφείλετε ως κυβέρνηση να υπάρξει μια μαζική, άμεση, δομή ραδιοτηλεόρασης στα νότια προάστια, έστω και με 10 - 20 εργαζομένους, έστω ''αυτοδιαχειριζόμενη'' θυγατρική της ΕΡΤ. Αν τελικά δεν υπάρξει επί του παρόντος πραγματική αποκατάσταση της δημοκρατίας (αντιλαμβάνεστε τι εννοώ) το ''φύτεμα'' ενός ακόμη διαπλεκόμενου, στα Νότια προάστια Αττικής, θα σημάνει το τέλος της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει δεκτός ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ εντός των νοτιοανατολικών προαστίων, (αν χρειαστεί θα τον ξηλώσω με τα ίδια μου τα χέρια) και θυμίζω ότι ήδη υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις τοπικά (στα νότια) οι οποίες εκμαυλίζουν και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

* Τονίζω και υπογραμμίζω προς την κυβέρνηση, και συγκεκριμένα προς τον πρωθυπουργό, υπουργό επικρατείας, καθώς και τον υπουργό επικοινωνιών, όπως επίσης και στους διορισμένους των κομμάτων στο ΕΣΡ, αν δοθεί είτε βεβαίωση λειτουργίας, είτε άδεια για λειτουργία Ρ/Σ στη νοτιοανατολική Αττική, ότι λειτουργήσει τοπικά, χωρίς να έχει υπάρξει επίλυση του ζητήματος του πρωτεργάτη των FM, θα ξηλωθεί. (Να λύνονται τα ζητήματα των πολιτών, όπως απαιτείται, να υφίσταται το δίκαιο, και στη συνέχεια μου είναι αδιάφορο αν θα υπάρξουν, η θα λειτουργήσουν, 800 ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί στη Ν.Α.Αττική)

Τέλος, κάποιοι γίνονται αριστεροί, και κάποιοι γεννήθηκαν αριστεροί, άρα υπάρχει μια σαφέστατη διαφορά, αν και δεν είναι το μείζον, το μείζον είναι ποιοι θα παρέχουν τις αποδείξεις ότι η αριστερά δεν είναι ούτε πρόσχημα, ούτε όχημα, και μπορεί να έχει πραγματική διάσταση σε κοινωνικό επίπεδο καθώς επίσης και πολιτικών. ( Τονίζεται, αν δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό, ότι ουδέποτε υπήρξε σε κάποιους από εμάς η τάση του γρήγορου και εύκολου πλουτισμού, αν και μας δόθηκαν ευκαιρίες, στον αντίποδα υπάρχουν τα δεδομένα των ήδη εκατομμυριούχων αριστερών, όπως και όσων υποσχέθηκαν στήριξη στους πληττόμενους πολίτες και πλουτίζουν οι ίδιοι )

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Αυτοδιαχείριση" με διαφημιστική εκμετάλλευση από τον όμιλο του Βαρδινογιάννη! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">