ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα JYSK έρχονται στο Ελληνικό

Την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το τέταρτο της κατάστημα στην Ελλάδα, μετά τα βόρεια προάστια και στο Ελληνικό, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Τα JYSK «τα δανέζικα ΙΚΕΑ» όπως είναι γνωστά, έρχονται στο Ελληνικό, στο πρώην Sprider.

Η JYSK είναι μια Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται είδη για το σπίτι και ετοιμάζεται να ανοίξει το τέταρτό της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της. 

Δύο μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, η JYSK ολοκληρώνει την πρώτη φάση εισόδου της στην ελληνική αγορά που ήδη κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη. Αρκετά νέα καταστήματα είναι στο πλάνο να ανοίξουν από το 2016 και μετά με στόχο την επέκταση του δικτύου της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979, και από τότε η JYSK μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος όμιλος με πάνω από 2.300 καταστήματα σε 41 χώρες.

Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Ελληνικού, που βρίσκεται στην οδό Χρυσάνθου Τραπεζούντος 29 και Αθανασίου Διάκου στο Ελληνικό, θα γίνουν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 9 π.μ., και την κορδέλα θα κόψει ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κύριος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Από τις 8:00-10:00 η Arla και το Lurpak θα προσφέρουν πρωϊνό τύπου Δανίας με παγωμένο καφέ από τα Starbucks και από τις 10:00-13:00 ο Sfera 102,2 με ραδιοφωνικούς παραγωγούς τον Γιώργο Λιανό και την Γιώτα Τσιμπρικίδου, θα εκπέμπουν ζωντανά από το κατάστημα.

«Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας» τονίζει ο Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: ''Aγοράζουμε σε μεγάλες ποσότητες και προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά'' Αν σας θυμίζει κάτι το συγκεκριμένο από χιλιάδες ώρες μεταδόσεων στα νότια του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, πείτε μου γιατί ήταν και παραμένει απαγορευτικό να ισχύει το ανάλογο από τους εκλεγμένους σας; 

Η κοινωνική συνοχή στα νότια προάστια είναι ανάλογη όσων ισχύουν με τις ''φυτεμένες'' πολυεθνικές, οι οποίες αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες και παρέχουν προσφορές, και το ανάλογο δεν μπορούσε να ισχύσει από το σύνολο εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων.

Τα δανέζικα JYSK θα έχουν και ραδιοφωνικό promosion, όμως, ούτε τα JYSK, ούτε το promosion έχει κάποια σχέση με τα Νότια, και επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμα αν έστω και ένας από τους εργαζόμενους στα JYSK του Ελληνικού θα είναι κάτοικος Ελληνικού, η έστω Νοτίων προαστίων. (Όλα αυτά να τα περνάτε ''στα ψιλά'', η ακόμα να μην δίνετε καμία σημασία, δεδομένου ότι για όσα αρνητικά ισχύουν (...) το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν αστοιχείωτοι η ξεπουλημένοι πολίτες. Αναλογιστείτε πόσοι μικρομεσαίοι της περιοχής μακροπρόθεσμα θα κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, και πόσοι ακόμα θα μείνουν άνεργοι.)

Λόγω του ότι παρακολούθησα τον κύκλο εργασιών στο JYSK Ελληνικού, (πρώην SPRIDER) είδα αρκετά συνεργεία που εργάζονταν μέχρι αργά το βράδυ, δεν γνωρίζω όμως αν έστω και ένα από αυτά ήταν από το Ελληνικό, η τα νότια προάστια.

* Ποιος θα πάει να αγοράσει στρώμα από τον μικρο-βιοτέχνη γείτονα μου και από τις μικρές επιχειρήσεις που τα διαθέτει;

* O μικρο-βιοτέχνης  πληρώνει ενοίκιο για τη μικρή επιχείρηση, ενίοτε πληρώνει και υπάλληλο, και παράλληλα από το ενοίκιο ζει και η ενοικιάστρια.

Αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να καλύψουν στη συνέχεια τις παθογένειες που δημιουργούνται; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα JYSK έρχονται στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">