ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το υπόλοιπο σώμα θα επικρατήσει και της κεφαλής

Χειροκροτούν και επικροτούν την συρρικνωμένη ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ώστε να επικαλούνται - οι λίγοι/ες και ''εκλεκτοί'' μεταξύ τους, την προσφορά τους, και στον αντίποδα ότι οι υπόλοιποι/ες ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους.

Δεδομένου ότι το ακούσαμε και αυτό, δια στόματος ατόμων που συμμετείχαν στο μέχρι πρότινος συντονιστικό, του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, και σαφέστατα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τους διαψεύδουν κατηγορηματικά οι περισσότεροι/ες των μελών της ΟΜ, οι οποίοι/ες δεν προσήλθαν στην προγραμματισμένη σημερινή συνέλευση.

Από το σώμα 180 μελών της ΟΜ, στην σημερινή προγραμματισμένη συνέλευση προσήλθαν περίπου 35 - 40 μέλη.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας καλούνται αύριο από τις 10 το πρωί να προσέρχονται στα γραφεία του κόμματος για την ψηφοφορία του νέου συντονιστικού, το οποίο σύμφωνα των υποψηφιοτήτων σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελεί πράγματι νέο συντονιστικό, δεδομένου ότι από τα 13 υποψήφια μέλη η πλειονότητα αυτών ήταν και στο προηγούμενο συντονιστικό. 

Μετά την δήλωση του Στάθη Παναγούλη για καθαρά αρχηγικό κόμμα, διαπιστώνουμε εν τοις πράγμασι (de facto) ότι για άλλη μια φορά η δημοκρατία ληστεύεται στη πράξη, δεδομένου ότι στην πλειονότητα των συμμετεχόντων, για το συντονιστικό, ήδη έχουν κλειστεί οι συμφωνίες, και οι γνωστές συμμαχίες, και κάποιοι από εμάς γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλο τι πιθανότητες εκλογής έχουν τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος.   

Όταν είσαι κυβέρνηση, και θέλεις να κάνεις άνοιγμα στη κοινωνία, πρέπει το κοινωνικό σύνολο να έχει τα δεδομένα υγιούς δομής και λειτουργίας των δημοκρατικών διαδικασιών ενός κόμματος, να βλέπει, να γνωρίζει, ότι δεν στήνονται συμφωνίες και συμμαχίες που διαβάλουν την δημοκρατία, και ότι δίνονται ισότιμα ευκαιρίες στο σύνολο, κάτι που δεν ίσχυε στο παρελθόν, ούτε ισχύει επί του παρόντος.

Η πλειονότητα των μελών της ΟΜ που επιλέγει την αποστροφή έχει το σύνολο των δεδομένων παρά φύσιν λειτουργίας, η οποία έχει αντίκτυπο και σε κοινωνικό επίπεδο, διότι όπως γνωρίζετε το κόμμα -  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τους 300 δήμους σε ολόκληρη τη χώρα έχει εκλεγμένους δημάρχους σε 25 δήμους, άρα υφίσταται μια κεφαλή ενώ ολόκληρο το σώμα είναι ξένο. Εννοώ ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προχωρήσουν σοσιαλιστικού χαρακτήρα πολιτικές, διότι θα ''σκοντάφτουν'' διαρκώς πάνω στα δεδομένα που διαμόρφωσαν τα κεντροδεξιά κόμματα επί δεκαετίες, και ισχύουν σε ολόκληρη τη χώρα και στην πλειονότητα των δήμων.

Ο νεοφιλελευθερισμός είναι το βασικό μοντέλο που ισχύει επί παντός επιστητού στη χώρα μας, ενώ η βάση του κόμματος σε κάποιες περιπτώσεις αξιώνει από την αποκομμένη ηγεσία ριζοσπαστικές και αριστερού χαρακτήρα πολιτικές. 

Πρέπει να τονιστεί ότι για κάποιους από εμάς αμφισβητείται ακόμα και ο χαρακτήρας αριστερής κυβερνήσεως - κόμματος - (ελλείψεως αποδείξεων) και θα εξηγήσω τους λόγους. Ένα κόμμα αριστεράς, η ακόμα και οι ΟΜ πρέπει και οφείλουν να σηκώνουν την σημαία - ταυτότητα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ χαρακτήρα δομών, και όπως γνωρίζετε οι αριστεροί για ποικίλους λόγους επί αρκετά χρόνια κωφεύουν στις προτάσεις που επανειλημμένα έπεσαν τόσο στην δημόσια διαβούλευση για την ΕΡΤ, όσο και στην τοπική ΟΜ, για συγκεκριμένου χαρακτήρα δομές, οι οποίες αν υφίστατο μια αριστερή κυβέρνηση, όπως και ΟΜ θα είχαν ήδη δρομολογηθεί και θα τελούσαν σε ισχύ. 

Όταν ορισμένοι κύριοι/ες δέχονται ένα κόμμα χωρίς πραγματικά ΑΡΙΣΤΕΡΗ οργανωτική δομή, πολιτικές, και υλοποιήσεις, το οποίο κινείται στη σφαίρα και τη λογική υιοθέτησης ενός κεντροαριστερού μοντέλου κόμματος - τύπου ΠΑΣΟΚ, όπου το ''κόμμα'' ορισμένων ''παραγόντων'' '' οργανώσεων'' - προνομιούχων απολαμβάνει προνόμια, μισθούς, εξουσίες, κ.τ.λ, και συνειδητά οι προνομιούχοι υπονομεύουν όσους πρεσβεύουν ένα μοντέλο σοσιαλιστικής κυβέρνησης - κόμματος - πολιτικών, και οι προτάσεις μας δεν έτυχαν άμεσης ρύθμισης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πετύχουν την διαμόρφωση μιας ανθρώπινης κοινωνίας δικαίου.

Αν δεν λαμβάνετε τα μηνύματα που εκπέμπει η κοινωνία, και αυταπόδεικτα δεν τα λαμβάνετε διότι στα νότια προάστια δεν υφίσταται κανένα άμεσο και μαζικό ραδιοτηλεοπτικό μέσο, είναι ζήτημα χρόνου να διαπιστώσετε ότι το υπόλοιπο σώμα θα επικρατήσει και της κεφαλής.

Είναι της πάση γνωστό ότι στη χώρα μας από την αρχαιότητα η φάρα των Ελλήνων ''τρωγότανε'' μεταξύ της, με τα αναρίθμητα βασίλεια, διενέξεις, πολέμους, και ουδέποτε υπήρξε ενδεδειγμένο επίπεδο κοινωνικής συνοχής, οργάνωση, και όπως γνωρίζετε ισχύει μέχρι και σήμερα, όμως με κάποιες διαφοροποιήσεις. Σήμερα αντί μαχών δίνονται παραστάσεις υποκρισίας, οι οποίες γίνονται δεκτές από ορισμένους υποκριτές, και σε καμία περίπτωση από το σύνολο.

Χρειάζεται προσοχή... διότι αντί να επικρατήσει η κεφαλή, ( η πραγματικά οργανωτική δομή ) θα επικρατήσει το μη σκεπτόμενο σώμα, το οποίο περιορίζεται πρόσκαιρα σε εφήμερες καταστάσεις, και σαφέστατα δεν διαθέτει το ζωτικό όργανο της ενδεδειγμένης οργανωτικής δομής, ούτε έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το ελάχιστο για το σύνολο.

Οι κορυφαίοι διανοούμενοι του πλανήτη, ενώ διαθέτουν ανεπτυγμένο επίπεδο νόησης και γνώσεων έναντι των περισσοτέρων πολιτικών, γνωρίζετε να χρησιμοποιήθηκαν στη θέση πολιτευτών; 

Έτυχε να τους δείτε σε κόμματα και κυβερνητικά σχήματα; 

Όταν επιλέγεις συνειδητά να πετάξεις στη κυριολεξία όσα μπορείς να έχεις, δεν το κάνεις από μεμψιμοιρία. Είναι ο μοναδικός τρόπος - μέθοδος δοκιμασίας των υπολοίπων. Το θέμα είναι αν οι κακομοίρηδες/ες και συνολικά ληστεμένοι έχουν τη δυνατότητα ορθής λειτουργίας, και σαφέστατα όπως γνωρίζουμε ως σύνολο δεν την διαθέτουν. Δεν είδα επί δεκαετίες δημόσια κανένα να τάσσεται με έργα υπέρ μιας ανθρώπινης κοινωνίας και παράλληλα δικαίου, ενώ την επικαλούνται πυκνά συχνά ώστε να έχουν τις εντυπώσεις οι υπόλοιποι χωρίς να υφίσταται ίχνος ενεργειών.

Ξέρετε ποια είναι η επόμενη φάση; Ακριβώς το αντίθετο από αυτά που επιδιώκεται, δεδομένου ότι αγνοείται τον σημαντικότερο παράγοντα, Την κοινωνία, την πλειονότητα των ανθρώπων, η οποία μπορεί να χειραγωγείται ως μάζα μέχρι ενός βαθμού από ελεγχόμενα κρατικά η διαπλεκόμενα media, όμως μεμονωμένα ο κάθε πολίτης έχει τα δεδομένα πλήρους αναλγησίας, ανευθυνότητας, αναξιοκρατίας, και εμπαιγμού μέχρι εσχάτων.

Όταν κάποιες συντεχνίες καπελώνουν την αριστερά προοπτική (σοσιαλισμό) και το πράττουν στο τόπο μας, οι περισσότεροι έχουν τις προσλαμβάνουσες.
Αν πρέπει να υιοθετείτε η υποκρισία ως ορθή μέθοδος και στην πολιτική, σαφέστατα υπήρχαν και υπάρχουν πολύ καλύτεροι υποκριτές από εσάς, οι οποίοι θα παρείχαν και καλύτεροι επιπέδου ''παραστάσεις''...

Όταν στη πράξη καθίσταται σαφές ότι οι εμπλεκόμενοι αναιρούν όσα επικαλούνται δημόσια, και το μείζον για δαύτους είναι τι θα αποκομίσει μακροπρόθεσμα ο κάθε ένας εξ αυτών, και παράλληλα η αγνωμοσύνη βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο, το υπόλοιπο σώμα θα επικρατήσει και της κεφαλής.

Υποσημεiωση: Η ''τακτική'' για όσους δεν γνωρίζουν ονομάζεται εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας, ώστε ορισμένοι/ες να μπορούν διαμορφώνοντας μια τέτοιου χαρακτήρα εικόνα, όσων αφορά τους υπολοίπους, να δείχνουν ότι οι ίδιοι/ες υπερέχουν, και κάλλιστα πρέπει να τυγχάνουν και ειδικής μεταχείρισης, και προνομίων, να χτίζεται δυσανάλογα το δικό τους image, κ.τ.λ, σαφέστατα όμως υπάρχουν οι αποδείξεις ότι όσα επικαλούνται είναι ψέματα, και η δομή που ακολουθείτε είναι λάθος.

Επισήμανση: Οργανώσεις μελών, στις οποίες τα εκάστοτε μέλη του συντονιστικού δεν ακολούθησαν ούτε για μια φορά την ορθή - ενδεδειγμένη οδό λειτουργίας, και επί χρόνια ενώ κάποιοι ''χτίζουν'' με ποικίλους τρόπους τις προσωπικές τους δημόσιες σχέσεις, ώστε να εκλέγονται και να επανεκλέγονται, δεν έτυχε ούτε μια (1) φορά πρωτίστως να φροντίσουν αρχικά να γνωρίζει το σύνολο ποιοι, πως, γιατί, και πόσους έφεραν στην οργάνωση. 

Επίσης, επί χρόνια ποτέ δεν κάλεσαν το σύνολο των μελών σε μια συνέλευση ώστε αρχικά κάθε μέλος να γνωρίζει εν συντομία το βιογραφικό - ιστορικό των υπολοίπων, (να τοποθετηθούν συνολικά όλοι/ες επί δέκα λεπτά) και καθίσταται σαφές ότι αυτό δεν έγινε τυχαία, διότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες...   

Ο όρος οργανώσεις για εμένα είναι απόλυτα λάθος, δεδομένου ότι οι ανθρώπινες παθογένειες, και ειδικά νεοελλήνων, δεν αφήνουν χώρο για πραγματική ΟΡΓΑΝΩΣΗ, και οργανωτικές δομές όπως απαιτούνται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το υπόλοιπο σώμα θα επικρατήσει και της κεφαλής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">