ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης ο Κόκκορης πρόεδρος της ΕΘΕΛ;


Του Γιάννη Κουρδομένου

Αν αποφασίζαμε να πάρουμε τοις μετρητοίς τη γλώσσα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να περιγράψει τους σχεδιασμούς για νέες πολιτικές, δεδομένου ότι χαρακτήριζε παλιό τα μέχρι πρότινος κυβερνώντα κόμματα, και σύμφωνα με πληροφορίες που θέλουν τον Κ.Κόκκορη να αναλαμβάνει την προεδρεία της ΕΘΕΛ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα διαπιστώναμε το παράδοξο ότι η κυβέρνηση αποκλίνει από τους εκάστοτε στόχους της ενώ αυξάνεται η δόση της υπερβολής στη ρητορεία της για αναγέννηση της δημοκρατίας.

Αν πράγματι αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουμε, θα καταστεί σαφές ότι η τάση του ΠΑΣΟΚ εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετασχηματίζει το κόμμα στο παλιό γνωστό πελατειακό Πασόκ, όπου θα στελεχώνει το παλιό κατεστημένο.

Ακούμε τον πρωθυπουργό να ισχυρίζεται ότι  "Στόχος της κυβέρνησης είναι να αφήσει ένα ανεξίτηλο προοδευτικό ίχνος και να προχωρήσει σε μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία". Και να ήθελε να το πιστέψει κανείς, δεν θα μπορούσε, διότι, ο τέως δήμαρχος Κόκκορης της Γλυφάδας παραμονή Δεκαπενταύγουστου, στήνει ένα αυθαίρετο νεκροταφείο σε αναδασωτέα περιοχή του Υμηττού, και τον επόμενο δεκαπενταύγουστο εκταμιεύει τα εκατομμύρια του πρασινόσημου για την αγορά των υπερτιμολογημένων οικοπέδων Παπαδημητρίου, και αν συμπεριλάβουμε και τον απαράδεκτο τρόπο διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας καθίσταται σαφές ότι αν η κυβέρνηση αντί των μελών της στελεχώσει με το παλιό προσωπικό γίνεται Πασόκ στη θέση του μέχρι πρότινος κυβερνώντος κόμματος που απέρριψε ο λαός.

Ο Κώστας Κόκκορης, 55 ετών είναι φανερό ότι σταδιοδρόμησε κυρίως ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το οποίο φρόντισε   από το 1997 ώς το 2004 να διοριστεί διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΕΛ.

Το επίτευγμα του Κ.Κόκκορη είναι περισσότερες από 2000 προσλήψεις που έγιναν επί ημερών του στην ΕΘΕΛ, καθώς και μια οικονομική ζημία δις για την οποία κατηγορήθηκε από στελέχη της ΝΔ, όπως επίσης και μια ανάλογη δράση διορισμών ημέτερων στο δήμο Γλυφάδας.

Χαρακτηριστική είναι πρόσφατη δήλωση του στο Δ.Σ του δήμου Γλυφάδας, όσων αφορά διορισμούς στο δήμο  "  κλείστε τα μικρόφωνα και τις κάμερες γιατί θα μας μαζέψουν"

Η κυβέρνηση ας εξετάσει ενδελεχώς τις προσεχείς ενέργειες της.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης ο Κόκκορης πρόεδρος της ΕΘΕΛ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">