ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν.Μπακογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει από διάλυση

«Η Νέα Δημοκρατία δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση, κινδυνεύει από διάλυση» τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της.
Η βουλευτής καταγγέλλει συμφέροντα που επιθυμούν τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν είναι η ώρα να τα ονοματίσω, αλλά εάν συνεχίσουν την 'ευγενή' τους προσπάθεια, θα το κάνω» προειδοποιεί.
Η κ. Μπακογιάννη δεν αποκλείει να υπήρξε δόλος με την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής. «Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι υπήρξε τόση ανικανότητα» αναφέρει.
Ερωτηθείσα για το αν ο πρόεδρος της Ν.Δ. μπορεί να είναι εξωκοινοβουλευτικός, όπως ο κ. Τζιτζικώστας, απαντά ότι «θα είναι μια τεράστια δομική και θεσμική αδυναμία».
Υποστηρίζει επίσης ότι το 2009 δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που έπρεπε με βάση τον υποτιθέμενο αριθμό των ψηφισάντων. «Το κυριότερο είναι ότι όταν ζήτησα τα τελικά αποτελέσματα, ανά τμήμα, δεν τα πήρα ποτέ» σημειώνει.
Υποσημείωση: Ντόρα τώρα που είπες ότι η ΝΔ κινδυνεύει από διάλυση σίγουρα θα πετύχεις τεράστια συσπείρωση. Το θέμα είναι να κατονομάσεις τα συμφέροντα, δεδομένου ότι όλα διαλύονται πάντα αποκλειστικά από συμφέροντα, και ακόμη και εσείς, ως δεξιά, πρέπει να αναζητήσετε μια φόρμουλα ώστε τα συμφέροντα να είναι ως ενός βαθμού ''ελέγξιμα'', ώστε να μην αποβαίνουν κατά της δημοκρατίας. 
Επί τρεις σχεδόν δεκαετίες, δεν μπορέσατε να βρείτε μια ενδεδειγμένη φόρμουλα, και δυστυχώς ο νεοφιλελευθερισμός τα έχει αλώσει όλα στη χώρα μας. Αν συμπεριλάβουμε και την νεοελληνική νοοτροπία, που από την μια στιγμή στην άλλη κάποιοι αυτο βαφτίζονται αυτοκράτορες, και έχοντας την βοήθεια που τους παρέχετε σύμφωνα των συμφωνιών, μνημονίων, συμβάσεων, κ.τ.λ, δομούν μίνι διαπλεκόμενες αυτοκρατορίες, ( ένθεν και ένθεν - πολιτικοοικονομικές) είναι από απίθανο μέχρι ακατόρθωτο να τους ελέγξετε.    
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν.Μπακογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει από διάλυση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">