ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εμείς ''δεν κάναμε τίποτα''

Όπως γνωρίζετε όσοι επισκέπτεστε τον Γλυφάδα web εμείς δεν κάναμε τίποτα, άρα δεδομένου ότι ''δεν κάναμε τίποτα'' όπως μας κατηγορούν όσοι βολεύτηκαν πίσω από τη πλάτη μας σε έμμισθες θέσεις με παχυλούς μισθούς, πρέπει να κάνουμε το ελάχιστο του δυνατού.

Οφείλουμε να σας θυμίσουμε ότι έπειτα από δεκαετίες συγκεκριμένων διακηρύξεων, οι οποίες έγιναν ραδιοφωνικά στα νότια προάστια, και μετρώντας σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, από μερίδα συμπολιτών μας δεχόμαστε συστηματικά συγκεκριμένου χαρακτήρα δελτία τύπου.

Τα εν λόγω δελτία τύπου τα συνέτασσαν ορισμένοι συμπολίτες μας, και η δομή των κειμένων παρέπεμπε ευθέως σε όσα είχαμε περάσει προ δεκαετιών από το τοπικό ραδιόφωνο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' χωρίς να εξαπατήσουμε το κοινωνικό σύνολο, και χωρίς να υπάρξει καπηλεία των συμπολιτών μας ούτε για μια φορά.

Τονίζουμε ότι ενώ υπήρξαν σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και ότι συνεπάγεται αυτών, ούτε για μια φορά δεν ''αποτανθήκαμε''  στους συμπολίτες μας για οποιασδήποτε μορφής συμπαράσταση.

Έχοντας αρχικά τη περιέργεια ποιοι εκ των συμπολιτών μας είναι οι συντάκτες των κειμένων,  και ποιοι είναι οι αριστεροί της τοπικής μας κοινωνίας οι οποίοι έβαζαν πάνω από τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα την δημοκρατία, την δικαιοσύνη, και την αλληλεγγύη, και δεδομένου ότι συμμετείχαν και υποστήριζαν ένα κόμμα (ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ) προστρέξαμε ώστε να ενημερωθούμε και να ενημερωθείτε.

Οφείλουμε να τονιστεί ότι επί δεκαετίες διακυβέρνησης των δυο αστικών κυβερνώντων κομμάτων ( ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ) εξ αρχής είχαμε ταχτεί κατά αυτών των κομμάτων και των πολιτικών που εφάρμοζαν στη χώρα μας, άρα ήταν γνωστό στους συμπολίτες μας ποιοι είμαστε όπως και τα πιστεύω μας.

Εμείς λοιπόν ''που δεν κάναμε τίποτα'' για τους βολεμένους του παρόντος, είχαμε κάνει την συνολική προεργασία για όσα ισχύουν σήμερα.

Όσα ψευδεπίγραφα μας πέρασαν κάποιοι κύριοι ετεροχρονισμένα, παρέπεμπαν ευθέως σε όσα διακηρύξαμε προ δεκαετιών, και σε μια στάση ζωής, άρα είχαμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τα πιστεύω μας.

Στηρίξαμε τα πιστεύω μας, και απόρροια της υποστήριξης των πιστεύω μας ήταν όσα ακολουθούν: 

1) Αντί αρωγής σε αυτούς που πρωτοστάτησαν στη Ραδιοφωνία FM και δεν έγιναν καπιταλιστές, οι αριστεροί ετεροχρονισμένα κάποια στιγμή έστησαν την καπιταλιστική κομματική επιχείρηση ραδιοφωνίας, στην οποία παρεμπιπτόντως βολεύτηκαν οι γνωρίζοντες της ελίτ των κομματαρχών, ενώ δεν υπάρχει ούτε μια νομοθετική ρύθμιση αριστερού προσανατολισμού από τη πλευρά τους.

2) Οι αριστεροί της Γλυφάδας, που σημειωτέων στη συνέχεια κατακερματίστηκαν σε κομματάκια, ήταν οι πρωταγωνιστές / πρωταγωνίστριες πραγματικού πολιτικού ήθους, επιλέγοντας με υπόγειες μεθοδεύσεις την υπονόμευση του δημότη (ο οποίος επί δεκαετίες είχε παράσχει τα διαπιστευτήρια του) από τις δημοτικές εκλογές. ( Για το συγκεκριμένο έργο - μεθοδεύσεις - επιβραβεύτηκαν με έμμισθες θέσεις και προνόμια)

3) Οι κύριοι/ες που αρχικά αποτάθηκαν σε εμάς ως αριστερά για την διεύρυνση όσων είχαν να περάσουν στο κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας αποκτώντας σταδιακά την αναγνώριση (...) θεώρησαν σκόπιμο να αλώσουν και το δήμο, και την φερόμενη τοπική ενημέρωση, δεδομένου ότι η δική μας προσέγγιση δεν κάλυπτε τις υποκριτικές απαιτήσεις τους. 

Εν λευκώ τους παραδίδουμε ''τα πάντα όλα'' ώστε να ολοκληρωθεί η νέου τύπου ''αριστερά'' διαπλοκή, και να έχουμε συνολικά την εικόνα της προοδευτικής μετεξέλιξης για την ευμάρεια των λίγων... 

Οι αλληλέγγυοι των υπολοίπων, της δημοκρατίας, και της δικαιοσύνης, έπραξαν όσα μπορούσαν έχοντας την ισχυροποίηση από το κοινωνικό σύνολο,  και όταν έφτασαν στη ''πηγή'' με την συμμετοχή της κοινωνίας μας πέταξαν στα μούτρα ότι ''εμείς δεν κάναμε τίποτα'' 

Δεδομένου ότι εμείς ''δεν κάναμε τίποτα'' οφείλουμε να κάνουμε, και πολύ περισσότερο οφείλουμε να προασπιστούμε τόσο την αλήθεια όσο και την αριστερά που κατακρεουργείτε. 

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι με στεγανά γνωριζόντων, στημένα, και αποφάσεις κάτω από τα τραπέζια δεν μπορεί να υπάρξει ούτε δημοκρατία, ούτε δικαιοσύνη, και πολύ περισσότερο η Αριστερά. 

Στη ήδη διαμορφωμένη διαπλοκή της χώρας μας γεννήθηκαν καινούργιας μορφής διαπλοκές, και για την αριστερά, όπως και για πραγματικού χαρακτήρα αριστερές πολιτικές δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε διάθεση.

Μην υποτιμάται το κοινωνικό σύνολο και τη κρίση του, δεδομένου ότι οι ίδιοι θα αποταθείτε πάλι στους πολίτες, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι περισσότερο και καλύτερα ενήμεροι για το όραμα και τις υλοποιήσεις ορισμένων της κατακερματισμένης, διχασμένης, αποκομμένης, διφορούμενης, και ξιπασμένης αριστεράς.

Όσοι έχουν την επιδίωξη να γίνουν οι συνεχιστές των παθογενειών που διαμορφώθηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι προσωρινοί...

* Όπως βλέπετε και γνωρίζετε επί αρκετούς μήνες δεν ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις της ''τοπικής ενημέρωσης'' δεδομένου ότι ''δεν κάναμε τίποτα'', άρα υποχρεούνται οι εκλεγμένοι σας και οι διορισμένοι αυτών να αναλάβουν πλήρως και τα καθήκοντα ενημέρωσης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των συμπολιτών μας, για την περαιτέρω διεύρυνση της ήδη υφιστάμενης διαπλοκής και του άκρατου καπιταλισμού. 

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι: ''Η Αριστερά ''δεν χωράει'' εντός του νεοφιλελευθερισμού και των καπιταλιστών''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εμείς ''δεν κάναμε τίποτα'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">