ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι ειδικές υπηρεσίες που παρέχονται προς τα ΑμεΑ (VIDEO)


Σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2015, Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη εκατοντάδων πολιτών και πολλών ΑμεΑ στα ΚΕΠΑ - ( Πειραιώς 181 )  όπου για ακόμα μια φορά διαπιστώσαμε εν τοις πράγμασι ότι έχουμε μια ψευδεπίγραφη κυβέρνηση αριστεράς.

Για πολλοστή φορά κατέστη σαφές, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η οποία υποσχέθηκε αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, και δημοκρατία, δεν ελέγχει το ελάχιστο του εδραιωμένου δημοσιοϋπαλληλικού συστήματος, και ορισμένοι λειτουργούν κατά το δοκούν, καταστρατηγώντας την ορθή και εύρυθμη λειτουργία υπηρεσιών του δημοσίου. 
Είναι δυνατόν σε ένα ανάπηρο, χωρίς πόδι, η χωρίς χέρι, μέσα σε ένα χρόνο να αποκαταστάθηκε η αναπηρία ώστε τα περσινά νοσοκομειακά έγγραφα και βεβαιώσεις ιατρών να μην ισχύουν και να απαιτούνται νέες αιτήσεις και νέα νοσοκομειακά έγγραφα; 
Είναι δυνατόν ένας η μια ψυχικά ασθενής επί δεκαετίες, η ακόμα και εκ γενετής, με νοσοκομειακά έγγραφα και βεβαιώσεις ιατρών, να θεραπεύτηκε μέσα σε ένα χρόνο; 
Οι βολεμένοι και καλοπληρωμένοι γιατροί και το υπαλληλικό προσωπικό του ΕΟΠΥΥ - ΙΚΑ - ΚΕΠΑ, λειτουργούν κατά βούληση, και σε καμία περίπτωση εξυπηρετώντας τους πληττόμενους πολίτες.

Συνάντησα δεκάδες πολίτες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από το 2010 - 2011 μέχρι και σήμερα, και ενώ κατέθεσαν σύννομα αιτήσεις και παράβολα για εξέταση και ποσοστά αναπηρίας, όπως και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από δημόσια νοσοκομεία, και νοσοκομειακούς ιατρούς, για άλλη μια φορά έτυχαν την απολύτου κακομεταχειρίσεως από την πλευρά των συμμετεχόντων στις επιτροπές ποσοστών, οι οποίοι αξίωσαν εκ νέου να κατατεθούν αιτήσεις και δικαιολογητικά από όσους τα είχαν προσκομίσει.

ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά σήμερα τις ''ειδικές υπηρεσίες'' που παρέχονται προς τα ΑμεΑ από τους διορισμένους/ες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι/ες ταλαιπωρούν επί σειρά ετών χρόνια πάσχοντες, και δεν παρέχουν ως οφείλουν τα ποσοστά αναπηρίας.

ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 - 11 ( ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ - ΚΕΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ )

Ενδεικτικά παραθέτω ένα βίντεο με τον πρόεδρο Χρήστο Τζιτζικώστα,
ο οποίος κάνει αναφορά όσων αφορά μέλος της κοινότητας των ROMA,  
το οποίο ταλαιπωρείται από το 2010, και αφήνω ως ''έκπληξη'' τα λεγόμενα των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων όσων αφορά την κυβέρνηση και όσα ισχύουν επί των ημερών μας.

Σημειώνω ότι επί προσωπικού θα προσφύγω δικαστικά, δεδομένου ότι είμαι πεπεισμένος ότι οι πράξεις ιατρών και υπαλλήλων του δημόσιου που βρίσκονται στις επιτροπές ποσοστών στην Πειραιώς 181 υποκρύπτουν σκοπιμότητες. 

Η κυβέρνηση να εξετάσει άμεσα τι ισχύει στις υπηρεσίες του δημοσίου
δεδομένου ότι σύμφωνα με όσα κάκιστα ισχύουν δεν διαβλέπω μακροημέρευση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Κύριε Τσίπρα, όπως και οι αρμόδιοι υπουργοί, σταματήστε να εμπαίζεται το κοινωνικό σύνολο, και φροντίστε άμεσα να μας καλέσετε ώστε να σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση, όπως και τα αποδεικτικά όσων ισχύουν επί του παρόντος.

Αν θεωρείτε ότι με έμμισθους και συστημική προπαγάνδα, η με γελάκια στον φακό  πείθονται οι πληττόμενες κοινωνικές ομάδες και πολίτες, οι οποίοι ζουν καθημερινά την απανθρωπιά και την κατάχρηση των θέσεων που έχουν παρασχεθεί σε δημόσιους υπαλλήλους, απατάστε οικτρά.   

Διαβάστε στη συνέχεια για το θεαθήναι ''όσα θα γίνουν για την προστασία των ΑΜΕΑ'' ενώ σας παρείχα την πλήρη εικόνα διάλυσης που ισχύει και επικρατεί στο δημόσιο. Η κυβέρνηση δεν ελέγχει το Κράτος.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και η αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, συνάντησαν τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.ΑμεΑ) με τους οποίους και συζήτησαν τα ζητήματα και τις ανάγκες που προβάλει το αναπηρικό κίνημα.

Κατά τη συνάντηση σημειώθηκε ότι αποτελεί κεντρική επιλογή της κυβέρνησης η αναβάθμιση του συστήματος κοινωνικής προστασίας συνολικά για τους πολίτες και ειδικά για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

Επίσης, συμφωνήθηκε ότι στο πλαίσιο των υποχρεώσεων και δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Χώρα, το αναπηρικό κίνημα και η Κυβέρνηση θα συνεργαστούν για να θωρακίσουν τα δικαιώματα των ΑμεΑ, με σεβασμό στη Διεθνή Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

Παράλληλα, και εντός του δεδομένου δημοσιονομικού πλαισίου, θα υπάρξει ειδική μέριμνα για την ενίσχυση του προσωπικού στα Κέντρα Κοινωνικής Προστασίας, ενώ έμφαση θα δοθεί και στην Ειδική Αγωγή. Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και επανασχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ θα υπάρξει ειδική μέριμνα, επίσης, για τις υπηρεσίες που παρέχονται προς τα ΑμεΑ.

Σε συντονισμό με τα συναρμόδια υπουργεία, και σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΑμεΑ, θα εξεταστεί, τέλος, η καταλληλότερη δομή για διαρκή σχεδιασμό, υλοποίηση, παρακολούθηση και αξιολόγηση πολιτικών προστασίας των ΑμεΑ.

Υποσημείωση: Για πολλοστή φορά τονίζω ότι στο δημοσιοϋπαλληλικό τομέα πηγαίνει ένας λωποδύτης και αμέσως τυγχάνει μέριμνας, ακόμα και με πλαστά - πληρωμένες βεβαιώσεις από συγγενείς και γνωστούς ιατρούς, και στον αντίποδα άτομα με βεβαιωμένη αναπηρία και σοβαρά προβλήματα υγείας ταλαιπωρούνται επί χρόνια. ( Μπορώ να προσκομίσω τα αποδεικτικά σε εκατοντάδες περιπτώσεις που οι ίδιοι εξεταστές έχουν παρέχει ποσοστά 67% και άνω για συντάξεις και επιδόματα σε απατεώνες, σαφέστατα διότι τους προσκόμισαν πληρωμένες βεβαιώσεις και πιστοποιητικά) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι ειδικές υπηρεσίες που παρέχονται προς τα ΑμεΑ (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">