ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποχή των δικηγόρων έως την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου

Η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων παρατάθηκε έως την μεθεπόμενη Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, μετά από απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας που συνήλθε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η Ολομέλεια των προέδρων συνεδρίασε μετά το τέλος της κινητοποίησης, που
πραγματοποίησαν το μεσημέρι, και της πορείας στην Βουλή, οι δικηγόροι και οι άλλοι επιστημονικοί φορείς, κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Ήδη οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντα τους από την περασμένη Τρίτη και θα συνεχίσουν την αποχή ως 22 Ιανουαρίου, όποτε και θα συνέλθει η Ολομέλεια για να αποφασιστεί εκ νέου για τη συνέχιση ή όχι της αποχής.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η αυστηροποίηση του καθεστώτος χορήγησης αδειών, για να μπορούν κατ΄ εξαίρεση οι δικηγόροι να πραγματοποιούν παραστάσεις στα δικαστήρια.

Είπαν «ναι» οι Αθηναίοι δικηγόροι στην παράταση της αποχής

Οι Αθηναίοι δικηγόροι επικύρωσαν την απόφαση Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για παράταση της αποχής

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, επικύρωσε αργά σήμερα το βράδυ, την απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, για αποχή των Αθηναίων δικηγόρων από αύριο Παρασκευή 15.1.2016 έως και την μεθεπόμενη Παρασκευή 22.1.2016, με το νέο αυστηρό πλαίσιο χορήγησης αδειών που καθορίσθηκε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποχή των δικηγόρων έως την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">