ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α.Γιαννακόπουλος: Oφειλές επί μακρόν από σκάφη που ελλιμενίζονται στην Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας




Ο κ.Γιαννακόπουλος κάνει μια σοβαρή καταγγελία για ολιγωρία στην είσπραξη οφειλών των σκαφών που ελλιμενίζονται στην  Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας, και αποτελεί υποχρέωση της διοικούσας αρχής να παρέχει μια σαφή ενημέρωση των συμπολιτών μας για το ισχύον καθεστώς ελλιμενισμού και οφειλών.

Η καταγγελία αφορά και σκάφος γνωστού δικηγόρου, σύμφωνα με τον κ. Γιαννακόπουλο, το οποίο ελλιμενίζεται στην Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας, με οφειλή δεκάδων χιλ. ευρώ.

Επίσης, στην επώνυμη καταγγελία του συμπολίτης μας, υπάρχει χαρακτηριστικό ερώτημα προς την διοικούσα αρχή: '' Πόσες χιλιάδες ευρώ οφείλουν οι ιδιοκτήτες σκαφών στις μαρίνες της Γλυφάδας, και από πότε;''

Δεδομένου ότι επί πολλά χρόνια αποτελεί  άτυπη παράδοση του δήμου να μην παρέχει απαντήσεις σε ερωτήματα του τοπικού τύπου, ας ενημερώσουν τους συμπολίτες μας δια μέσω των κεντρικών ΜΜΕ, η με δελτίο τύπου, για το ιδιότυπο καθεστώς οφειλών.

Εμείς οφείλουμε να εκθέσουμε την καταγγελία του συμπολίτη μας, διότι αναλαμβάνει των ευθυνών του, και δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι τίθεται ζήτημα οφειλών επί αρκετά χρόνια από την πλευρά ιδιοκτητών σκαφών κατά ομολογία εργαζομένων, αναμένοντας απαντήσεις από την πλευρά του δήμου Γλυφάδας. 

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.

Ιάσονος 15 165-61 Γλυφάδα Αττικής.


11-01-2016

1) Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου. (χθες βράδυ δεν απαντούσες στις επαναλαμβανόμενες τηλ. κλήσεις του ''τηλ/κου σταθμού ΑΡΤ'').
2) Τέως δήμαρχε της Γλυφάδας, Κώστα Κόκκορη.
3) Απευθύνομαι και προς όλους τους τέως και νυν δημοτικούς συμβούλους, και ειδικότερα: στους: κ.κ.: Αγγελάτο Δημ, Ακρίβο Δημ, αντιδήμαρχο οικονομικών 
4) στην κ. Μασουρογλου Βασιλική, (αναπληρώτρια δ/ντρια Οικονομικών).

Προς γνώση και για τα νόμιμα:

Πρωθυπουργό της Ελλάδος.
1) Εισαγγελέα Αρείου πάγου.
2) Υπουργό εσωτερικών.
3) Υπουργό οικονομικών.
4) Υφυπουργό δικαιοσύνης κατά της διαφθοράς
5) Επιθεωρητή δημοσίας διοίκησης.
6) Ελεγκτή νομιμότητας στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής.
7) Μ.Μ.Ε

α) Σας κάλω να πληροφορήσετε τους δημότες της Γλυφάδας, (μεταξύ αυτών και έμενα), αν το παρακάτω σκάφος σε τρείς φωτογραφίες, με την επωνυμία: CAPPA, που ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία: «OCEANCLASS LIMITED», το οποίο ελλιμενίζεται στην Γ΄μαρίνα Γλυφάδας, οφείλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ  στο δήμο γλυφάδας για τέλη ελλιμενισμού; (Οφείλει 30.000€ χιλ. ευρώ η και περισσότερα, και από ποτέ; (Ημερομηνία και Χρονολογία)

Ο γνωστός δικηγόρος, κ. Κούγιας, έχει κάποια σχέση με το σκάφος αυτό; 

β) Πόσες χιλιάδες ευρώ οφείλουν και άλλοι ιδιοκτήτες σκαφών στο δήμο Γλυφάδας, και από ποτέ;

Γιατί ολιγωρείτε σε βάρος της περιουσίας του δήμου Γλυφάδας; 
Ασφαλώς γνωρίζετε ποιο αδίκημα διαπράττεται κατ΄ εξακολούθηση.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
Να μου χορηγηθεί αντίγραφο της για δικαστική χρήση, κατά του Κων/νου Κόκκορη στις μετ΄αναβολή δικάσιμους: 08 
& 09-03-2015,  ενώπιον του Θ΄& Γ΄ Τριμ. Πλημ. Αθηνών, αντίστοιχα, με πολιτικώς ενάγοντα έμενα.
Και για κάθε άλλη νόμιμη χρήση.








  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α.Γιαννακόπουλος: Oφειλές επί μακρόν από σκάφη που ελλιμενίζονται στην Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">