ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αντιμετώπιση των καταστροφών στον Υμηττό είναι δευτερεύων ζήτημα

Αποτελεί τοπική αναγκαιότητα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αντιμετώπισης των καταστροφών που προκάλεσαν στον Υμηττό οι πυρκαγιές των τελευταίων ετών αξιώνουν φορείς, δημότες, καθώς και εκλεγμένοι.


Σαφώς, δεδομένης της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και της ανεργίας που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, και σύμφωνα με προπαγάνδα που διακινείται από συγκεκριμένους οικονομικούς κύκλους για 500.000 χιλ. αστέγων στην Αθήνα, ο χαρακτήρας άμεσης αντιμετώπισης ,από τη πλευρά της πολιτείας, αποκτά δευτερεύων χαρακτήρα. 



Εμείς θεωρούμε ότι προέχουν οι ανθρώπινες ζωές, η ευημερία των πολιτών, η διαμόρφωση πολιτικών ανάπτυξης για θέσεις εργασίας, τόνωσης των πληττόμενων πολιτών, η μέριμνα χρηματοδοτήσεων για δημιουργία νέων επιχειρήσεων, και εν συνεχεία βρίσκεται το περιβάλλον.

Ο χαρακτήρας επιτάχυνσης των διαδικασιών για αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσαν στον Υμηττό οι πυρκαγιές, σύμφωνα της προπαγάνδας για μισό εκατομμύριο αστέγους, η οποία γίνεται από συγκεκριμένους κύκλους, αποκτά διφορούμενο χαρακτήρα, δεδομένου ότι όφειλαν να αξιώνουν πολιτικές τόνωσης της κοινωνίας, των ανέργων, και των πληττόμενων πολιτών, και σαφέστατα δεν έχουμε τα στοιχεία που απαιτούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.  



Εμείς θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι συμπολίτες μας, βρέθηκαν δίπλα σε όλες τις καταστροφές που συντελέστηκαν στη περιοχή μας, τις κατέγραψαν, έχουν τα πλήρη στοιχεία, και γνωρίζουν ότι το σύνολο των καταστροφών στον Υμηττό αποτελούσε πάγια πολιτική συμφερόντων.



Ο ρόλος του τοπικού τύπου και των μέσων ενημέρωσης ήταν υποκινούμενος μονομερώς μέχρι σήμερα για τα συμφέροντα ημέτερων και λοιπών, και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι συνεχίζεται στο ίδιο μήκος κύματος.




Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν καθοριστικά ας φροντίσουν πρωτίστως για τις ανθρώπινες ζωές και στη συνέχεια για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

Γ.Κ

* φωτογραφίες αρχείου
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αντιμετώπιση των καταστροφών στον Υμηττό είναι δευτερεύων ζήτημα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">