ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θα μας συνδράμουν οι σύντροφοι, η μας ξέχασαν...

Επί αρκετά χρόνια ( δεκαετίες ) έχουμε βιώσει στο ''πετσί'' μας την αδικία που συντελείτε στο τόπο μας, ώστε ορισμένοι να βγαίνουν διαχρονικά οι κερδισμένοι της Ιστορίας.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ό,τι η πολλά υποσχόμενη ανάπτυξη, όπως και οι θέσεις εργασίας που υποτίθεται θα προκύψουν από τις επενδύσεις μιας οικονομικής ελίτ, (λίγων) δεν πρόκειται να διαφοροποιήσουν σχεδόν το ελάχιστο όσων διαμορφώθηκαν στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα: Η αξιοποίηση του Ελληνικού από τον όμιλο του Λάτση είναι ξεκάθαρο ό,τι θα παρέχει κάποιες θέσεις εργασίας σε οποιοσδήποτε άλλους πλην ημών. Το ανάλογο και στην περίπτωση του ομίλου Παπαθεοχάρη και των δραστηριοποιήσεων στα Αστέρια της Γλυφάδας.

Όταν λοιπόν καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο προοπτικής για εμάς από τους εν λόγω κυρίους και τις δραστηριότητες τους, οι πολιτικές που εφαρμόζονται είναι σχεδόν άκαρπες.

Η κυβέρνηση πρέπει να επικεντρώσει το ενδιαφέρων της σε πολιτικές τόνωσης των πολλών ( της πλειονότητας ) ώστε να υπάρξουν τα πρώτα δείγματα ουσιαστικής ανάκαμψης τόσο της οικονομίας, όσο και της ανεργίας.

Θεωρώ ό,τι είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται να επεκταθώ σε λεπτομέρειες των λόγων και αιτιών που κανείς εξ αυτών των οικονομικών παραγόντων δεν θα δεχόταν εμάς ως εργαζομένους. Άλλωστε έχω να σας προσκομίσω σειρά αποδεικτικών του παρελθόντος.

Κινηθείτε στη βάση που απαιτείται, καλύψτε άμεσα το σύνολο, όπως και εμάς, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι κανείς από εσάς δεν έχει πεινάσει, δεν υποφέρει επί του παρόντος, ούτε στερείται το ελάχιστο. Στον αντίποδα ενημερωθείτε επαρκώς τι ισχύει με εκατομμύρια πολίτες, όπως και με εμάς, που έπειτα από δυο χρόνια στην Περιφέρεια Αττικής, όπως και σειρά διορισμένων συντρόφων, δεν διαπιστώσαμε το ελάχιστο της αλληλεγγύης. 

Θα μας συνδράμουν οι σύντροφοι ώστε να επαναλειτουργήσουμε (σύννομα) έπειτα από 12 χρόνια που παραμένουμε ''κλειστοί'' συνεχίζοντας αυτό που κάναμε επί δεκαετίες στο ραδιόφωνο, η θα είμαστε στα λόγια σύντροφοι και στην πράξη θα τρώνε αποκλειστικά οι ελίτ και οι λίγοι;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Καλύτερα να χαρακτηρίζεσαι λαϊκίζουσας τάσεως, λέγοντας αλήθειες, από το κρύβεσαι από την πραγματικότητα, η ακόμα να συνεχίζεις την πεπατημένη των προκατόχων σου με ημίμετρα ασαφούς αποδόσεως. Δεν ''ρίξαμε'' στην τσέπη ούτε ένα ευρώ μαύρα έπειτα από δεκαετίες δημόσιας έκθεσης, άρα η αδράνεια των αρμοδίων για δίκαιο έπειτα από πέντε δεκαετίες θα κριθεί από το σύνολοεκτός των συστηματικά και αποδεδειγμένα απατεώνων.
( Γλυφάδα fm 1977 - 2004 * Γλυφάδα web 2009 - 2016 )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θα μας συνδράμουν οι σύντροφοι, η μας ξέχασαν... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">