ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Υμηττός και η Γλυφάδα από ψηλά

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πρόσφατες χαρακτηριστικές εικόνες από ψηλά της  Γλυφάδας, όπως και τι ισχύει από την ''άλλη'' πλευρά του Υμηττού.

Την επόμενη φορά πρέπει να γίνουν καλύτερες και εμπεριστατωμένες λήψεις από την ''άλλη'' πλευρά του Υμηττού, όπως και από το σημαντικό έργο εντός του ''πρώην στρατοπέδου''.

Η διάνοιξης οδών πρόσφατα από τη πλευρά του δήμου στον Υμηττό, για την αμεσότερη αντιμετώπιση σε περίπτωση πυρκαγιών, πρέπει να προβληματίζει έντονα, δεδομένου ότι πολλές φορές αποτελεί το προστάδιο για την εν συνεχεία καταπάτηση και δόμηση σε δημόσια δασική έκταση, και δίνει τη δυνατότητα σε επιτήδειους για ευκολότερο έργο πυρκαγιών. Τουλάχιστον στην περιοχή μας έχουμε πλειάδα ανάλογων περιπτώσεων. Χωρίς να αποτελεί μομφή, επισημαίνεται, δεδομένων των πολιτικών που ακολουθούνται από τη πλευρά της ''γαλάζιας'' διοικήσεως.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι αποτελεί υποχρέωση του δήμου, και όλων ημών, να δημιουργήσουμε συντονισμένες ενέργειες για την πλήρη αναδάσωση της περιοχής που κάηκε επανειλημμένα. Βλέπετε στις εικόνες ότι υφίσταται σχεδόν πλήρης καταστροφή έπειτα από αναρίθμητες πυρκαγιές.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι ο Υμηττός, ο οποίος παραμένει ακατοίκητος στην Άνω Γλυφάδα, αποτελεί πλέον τον μοναδικό πνεύμονα οξυγόνου για την ευρύτερη περιοχή. Αν κατοικηθεί στο σημείο και βαθμό που υφίσταται από την ''άλλη'' πλευρά, το οικοσύστημα καθώς και η ποιότητα ζωής του τοπικού πληθυσμού θα έχει φθίνουσα πορεία. ( Τα λέμε και τα γράφουμε επί δεκαετίες, με κάθε πρόσφορο μέσο, μένοντας πιστοί στις αρχές μας, έστω και αν κάποιοι για ''ειδικούς λόγους'', οι οποίοι θα μας απασχολήσουν έντονα την προεκλογική περίοδο, διέβαλαν όσα πρέπει να ισχύουν τοπικά  )

Δείτε το βίντεο


Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε καθαρά το συστηματικό δικτυωτό ''ψέκασμα'' πάνω από την Αττική.

Σύμφωνα με τον Νίκο Κατσαρό, επιστημονικό συνεργάτη στον «Δημόκριτο»''Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι περιέχουν αυτές οι «ουρές», αλλά σίγουρα περιέχουν κάποια χημικά στοιχεία και γι’ αυτό χαρακτηρίζονται ως «χημικές ουρές»''.

Από αναλύσεις που έγιναν μέχρι τώρα από ορισμένες ομάδες ή Πανεπιστήμια, παρατηρήθηκε ότι το δημιουργούμενο από αεροψεκασμούς ουράνιο «πέπλο» περιέχει σωματίδια Αλουμινίου ή Βαρίου σε ποσότητες που φυσιολογικά δεν έπρεπε να υπάρχουν ούτε στο έδαφος, ούτε στο νερό. Ιδιαίτερα το Βάριο είναι χημικό στοιχείο που δεν πρέπει να βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους. Το επισημαίνω αυτό.

Τα αεροπλάνα που αφήνουν πίσω τους τις «χημικές ουρές», κάνοντας τους πάντες να ανησυχούν, είναι συνήθως τύπου KC 10 ή KC 135 και δεν φέρουν διακριτικά, ενώ κανείς δεν γνωρίζει από πού απογειώνονται ή πού προσγειώνονται.

Το πιθανότερο είναι να απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και να προσγειώνονται σ’ αυτά, οπότε και δεν κοινοποιούνται τα διαγράμματα των πτήσεών τους.

Συγχρόνως, κανένας διεθνής οργανισμός (ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ενωση, ΟΗΕ κλπ.) ή χώρα (ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδάς κ.ά.) δεν παραδέχεται επισήμως ότι πραγματοποιούνται τέτοιου είδους αεροψεκασμοί.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Υμηττός και η Γλυφάδα από ψηλά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">