ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ολοκληρωμένο σχέδιο κατάργησης του νομικού πλαισίου από την τοπική διαπλοκή

Αν υπήρχε ολοκληρωμένο σχέδιο από τη πλευρά συγκεκριμένων κύκλων για τέλεση διώξεων και καταχρηστικής κατασχέσεως κατά ημών αποδεικνύεται:

Επισημαίνεται σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, οι οποίοι διεξήγαγαν μετρήσεις στην περιοχή της Τερψιθέας Γλυφάδας, ότι:

Κληθήκαμε να διεξάγουμε μέτρηση στην περιοχή της Τερψιθέας Γλυφάδας, για λειτουργία Ραδιοφωνικών σταθμών, έπειτα από ενέργειες του Α/Τ της περιοχής, και συγκεκριμένα αν λειτουργεί ραδιοφωνικός σταθμός στην διεύθυνση που μας υπεδείκνυαν οι αστυνομικοί του Α/Τ Γλυφάδας, και έπειτα από μετρήσεις αποφανθήκαμε ότι στην διεύθυνση που μας υπέδειξαν οι αστυνομικοί δεν υφίστατο λειτουργία Ραδιοφωνικού σταθμού.

Αντιθέτως, εντοπίσαμε ισχυρά σήματα λειτουργίας ραδιοφωνικών σταθμών, τα οποία σημειωτέων υπερδιαμόρφωναν στην φέρουσα συχνότητα λειτουργίας τους, προκαλώντας και σύμφαση αρμονικών, τα οποία λειτουργούσαν σε κοντινή απόσταση από την διεύθυνση που μας υπέδειξαν οι αστυνομικοί, σε περιοχή εκτός σχεδίου.

Η τοπική πραγματικότητα, και η ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Την περίοδο της δεκαετίας του 90 η πλειονότητα των ραδιοφωνικών σταθμών λειτουργούσε σε ιδιότυπο καθεστώς, όπως και σήμερα, και τόσο οι αρμόδιοι, όσο και αρκετοί γνώστες του αντικειμένου γνωρίζουν ότι σε καμία περίπτωση πλην συγκεκριμένου σημείου του Υμηττού, που νομικά έχει την υπόσταση κέντρου εκπομπής, οι ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών δεν είχαν το δικαίωμα αναμεταδοτών.

Οι κύριοι ιδιοκτήτες Ρ/Τ σταθμών, στο ιδιότυπο καθεστώς λειτουργίας που ίσχυε και ισχύει στη χώρα μας, και δεδομένου ότι τα νότια προάστια, και ειδικότερα η Γλυφάδα αποτελούσε ένα πόλο έλξης για διαφημίσεις από τις τοπικές επιχειρήσεις, παρέκαμψαν ολοσχερώς τα θεσπισμένα, και επισκεπτόμενοι την Άνω Γλυφάδα ( Τερψιθέα) και περιοχές εκτός σχεδίου, ( καταπατημένα ) μίσθωναν κατοίκους ώστε να τοποθετήσουν παράνομα κεραιοσυστήματα και πομπούς επί της στέγης των σπιτιών τους, και παρέχοντας τους μηνιαίο ( μαύρο ) εισόδημα.

Ο ρόλος πολιτικών, αιρετών, και τοπικών αρχών

Όπως είθισται να συμβαίνει στο τόπο μας, η αυθαιρεσία, παρανομία, κατάχρηση, κ.α., όταν συμβαίνει από ημέτερους, διορισμένους στο δήμο, συγγενικά τους πρόσωπα, φίλους, κ.τ.λ, ο χαρακτήρας ανομίας αποκτά διαφορετικό χαρακτήρα έναντι των υπολοίπων δημοτών - πολιτών.

Είναι σαφές ότι όσοι είχαν ουσιαστικούς λόγους άμεσης ωφέλειας - κέρδους, κινούσαν τα νήματα κατά των αυτοχθόνων της Γλυφάδας, υπηρετώντας και εξυπηρετώντας αλλότριους σκοπούς και συμφέροντα, και ειδικά συμφέροντα ημέτερων οικονομικών παραγόντων και πολιτικών τους υποστηρικτών.

Αυταπόδεικτα στοχοποιήθηκαν πέραν του δέοντος όλοι οι κάτοικοι Γλυφάδας που είχαν σχέση με τα ερτζιανά, και συστηματικά λειτουργούσε το νεοελληνικό σύστημα ''κουκούλας'' και ανώνυμων καταγγελιών, ενεργοποιώντας τα τοπικά Α/Τ, εισαγγελείς, υπουργεία, κ.α.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι ενέργειες από τη πλευρά τοπικών αστυνομικών αρχών, ήταν εντός του γράμματος του νόμου, δεδομένου ότι υφίστατο λειτουργία Ραδιοφωνικών σταθμών ( σαφώς χωρίς βεβαίωση, η ΑΔΕΙΑ λειτουργίας, δεδομένου ότι αυτά δίνονταν επιλεκτικά σε ημέτερους και διαπλοκή  ) ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτή που εκθέτω, υπερέβησαν τα θεσπισμένα, κατάργησαν τόσο το Σύνταγμα της χώρας, όσο και την κείμενη νομοθεσία, και λειτούργησαν με γνώμονα τα οφέλη ολιγαρχών της διαπλοκής, καθώς, και όσων από αυθαίρετες κατοικίες στη Τερψιθέα εισέπρατταν ( μαύρα ) για την παράνομη αναμετάδοση ραδιοφωνικών σταθμών στην Γλυφάδα. 

Είναι σαφές ότι τόσο ο νομοθέτης, όσο και εν γένει η εξουσία, διαμόρφωσε ένα τερατούργημα όσων αφορά τα ερτζιανά, με δυο μέτρα και σταθμά, αντισυνταγματικότητα, και ειδικότερα δίνοντας βεβαιώσεις λειτουργίας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς εκτός Ν.Αττικής, οι οποίοι αντί να λειτουργούν με γνώμονα την περιοχή καλύψεως τους, ( Νομού ) έχουν στραμμένες κατευθυντικές  κεραίες προς την περιοχή των Νοτίων προαστίων για διαφημίσεις από τις τοπικές επιχειρήσεις, και κινούνται αποκλειστικά με γνώμονα τα οφέλη από τα χρήματα επιχειρηματιών και κατοίκων νοτίων προαστίων Ν.Αττικής.

Οι κάτοικοι της περιοχής Γλυφάδας, καθώς και νοτίων προαστίων, πρέπει να ευχαριστούμε θερμά το σύνολο όσων κυβέρνησαν τη χώρα, νομοθέτησαν, διόρισαν, και δημιούργησαν την κατάργηση τόσο της κοινωνικής συνοχής, όσο και προνομιούχους εκτός του τόπου μας, ενώ συνεχίζουν τακτικές μείωσης της νοημοσύνης των συμπολιτών μας.

Πρέπει να διέπονται από ακραία  αισθήματα  μαζοχισμού ορισμένοι κάτοικοι των νοτίων προαστίων, οι οποίοι/ες ενώ γνωρίζουν τα ισχύοντα, ουδέποτε μας συνέδραμαν για την ενδεδειγμένη και ορθή διαμόρφωση πολιτικών από τη πλευρά αρμοδίων και κυβερνήσεως. Έχουν υπάρξει αποκλειστικά μεμονωμένες ενέργειες από τη πλευρά μας, οι οποίες δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, δεδομένων σκοπιμοτήτων ωφέλειας ορισμένων κατοίκων στη Γλυφάδα, και τα Νότια, οι οποίοι όσο αποκομίζουν οι ίδιοι/ες αδιαφορούν για όσα πρέπει να ισχύσουν στα νότια προάστια κοινή ωφέλεια του συνόλου και του τόπου.

Πόσο παράλογο είναι από τη πλευρά συμπολιτών μας να αξιώνουν την χρηστή διοίκηση των δήμων, την διαχείριση των χρημάτων όλων των δημοτών, και να αποδεικνύεται ότι λειτουργούν κατά τόπου και δημοτών για τα οφέλη των εκτός, αδυνατώντας πλήρως για διαμόρφωση - σχεδιασμό - είτε την τήρηση των αιτημάτων από τη πλευρά των δημοτών.

Ο ρόλος του κομματικού νομοθέτη, και αυτού που διόριζε αρμοδίους υπαλλήλους  

Είναι γνωστό στο σύνολο των Ελλήνων τι ισχύει στη χώρα μας όταν παρέχεις τη δυνατότητα εξουσιών σε νεοέλληνες/νεοελληνίδες, όπως επίσης είναι γνωστό ποια είναι η φέρουσα νοοτροπία αυτού του λαού, δεδομένου ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτη χώρα σε διαφθορά σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν.

Ενώ λοιπόν επί δεκαετίες κόμματα και πολιτικοί πιπιλίζουν το μυαλό των πολιτών για αλλαγές, δημοκρατία, δικαιοσύνη, και πολλά ακόμα, αξιώνοντας την εξουσία, όταν τους παρασχεθεί διαμορφώνουν την προσωπική τους μακροημέρευση με έλεγχο των δημόσιων ΜΜΕ, με συνεργασίες διαπλεκόμενων οικονομικών παραγόντων, και η κοινωνική δικαιοσύνη εξανεμίζεται στη πράξη λόγω πολιτικών και οικονομικών σκοπιμοτήτων.

Οι καθ' όλα αρμόδιοι υπουργοί - υφυπουργοί αδυνατούν να παρέχουν στο λαό την κοινωνική δικαιοσύνη, δεδομένου ότι συνεπάγεται αναθεώρησης των θεσμοθετημένων νόμων με σαφείς αλλαγές, οι οποίοι να διέπονται με χαρακτηριστικά τήρησης του Συντάγματος, και πετούν το ''μπαλάκι'' σε διορισμένους αυτών, που σαφέστατα έχουν εντολές καθαρά συντήρησης όσων εδραιώθηκαν, όπως εδραιώθηκαν επί παντοκρατορίας των κομμάτων που παλαιοκομματισμού, δεδομένου ότι η οικονομικά εδραιωμένη διαπλοκή πολιτικοοικονομικών παραγόντων καθορίζει την χειραφέτηση - χειραγώγηση ενός λαού, ο οποίος λειτουργεί επί δεκαετίες με απόλυτα απαράδεκτο τρόπο. 

Τα συνταγματικά μας δικαιώματα και ο ρόλος της δικαιοσύνης

Η δικαιοσύνη στη χώρα μας είναι νοσούσα επί δεκαετίες κομματικής - πολιτικής παντοκρατορίας παλαιοκομματισμού, και του εδραιωμένου συστήματος συντεχνιών. 

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο στη χώρα μας δημόσιος υπάλληλος να ταυτιστεί με το δίκαιο του ιδιώτη - πολίτη Έλληνα - Ελληνίδας, και συνήθως έχουμε πλειάδα αποδείξεων της ταυτίσεως με κύκλους της συντεχνίας τους που πλαισιώνουν τον δημόσιο ιστό. Ειδικά όσων αφορά τα ερτζιανά, είναι κοινός γνωστό στο σύνολο των Ελλήνων - Ελληνίδων η πλήρης ταύτιση δικαστικών λειτουργών με υπαλλήλους Α/Τ, και εν γένει με δημοσίους υπαλλήλους, ακόμα και στην τέλεση αντισυνταγματικών καθ΄όλα παράνομων καταχρηστικών ενεργειών.

Η καταχρηστική παράνομη κατάσχεση μηχανημάτων χωρίς λειτουργία Ρ/Σ  

Οφείλω να επισημαίνω, έπειτα από πέντε δεκαετίες, ότι ουδέποτε διαπίστωσα ορθή λειτουργία της δικαιοσύνης στη χώρα μας, και αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση η αναφερόμενη. Χωρίς λειτουργία Ραδιοφωνικού σταθμού, και ενώ οι υπάλληλοι του υπουργείου παρουσία δικαστικού λειτουργού εντόπισαν στην περιοχή Τερψιθέας Γλυφάδας ''ισχυρά σήματα λειτουργίας ραδιοφωνικών σταθμών, τα οποία σημειωτέων υπερδιαμόρφωναν στην φέρουσα συχνότητα λειτουργίας τους, προκαλώντας και σύμφαση αρμονικών'' αντί επεμβάσεως στις αυθαίρετες κατοικίες Τερψιθέας Γλυφάδας, παρέκαμψαν τα θεσπισμένα και συντέλεσαν ομαδικά σε καταχρηστική κατάσχεση ανενεργών μηχανημάτων.





Αντιλαμβάνεστε επαρκώς, ακόμα και να μην έχετε καμία σχέση με τα νομικά, ότι ανενεργά μηχανήματα επί μακρόν, τα οποία μου δόθηκαν για επισκευή,   βαφτίστηκαν  ''ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ'', ώστε να δικαιολογηθεί η καταχρηστική επέμβαση άρσης οικογενειακού ασύλου, και η συνολική κατάσχεσης αυτών.

Σαφώς, ουδέποτε υπήρξα ψεύτης, άρα ποτέ δεν έκρυψα ότι λειτούργησα στα ερτζιανά επί δεκαετίες, όμως, το τι έπραττα επί δεκαετίες δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τα κατασχεθέντα της καταχρηστικής κατάσχεσης, η οποία (προσωπικά για εμένα) τελέστηκε για την κάλυψη οφελών της παράνομης αναμεταδόσεως Ραδιοφωνικών σταθμών που εντόπισαν οι υπάλληλοι του υπουργείου στην Τερψιθέα Γλυφάδας, και για πολιτικοοικονομικές, κ.α. σκοπιμότητες.

Είναι συγκεκριμένο το σκεπτικό εμπλεκόμενου αστυνομικού στην υπόθεση, με τον οποίο συζήτησα μια εβδομάδα προ της κατασχέσεως, ( διότι με κάλεσαν για καταγγελίες που είχαν γίνει ) και όπως συγκεκριμένα μου είχε αναφέρει εν ώρα υπηρεσίας πίνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι με συνοδεία ξηρών καρπών '' θα σε τυλίξουμε σε μια κόλλα χαρτί'' 

Επισημαίνεται ότι οι τοπικές αρχές, όπως αντιλήφθηκα, μη γνωρίζοντας ακριβός τι ισχύει, θεωρούσαν ότι ενδέχεται να αποκτήσω δικαίωμα σύμφωνα του νόμου για ''σύννομη λειτουργία'' ραδιοφωνικού σταθμού στη Γλυφάδα, και προφανώς κάποιοι είχαν λόγους να μην υπάρξει.

Όπως αντιλήφθηκα πρέπει να συνέτρεχαν αρκετοί λόγοι, και όχι απλά κάποιες καταγγελίες ανωνύμων, ως είθισται να γίνετε στη χώρα μας, δεδομένου ότι το μήνυμα ήταν σαφές, όπως και οι ενέργειες που ακολούθησαν. Αξίζει να αναφερθεί ότι η υπόθεση εξελίσσεται μια περίοδο που στις τηλεοράσεις υπάρχουν σε εβδομαδιαία βάση εκπομπές αποκαλυπτικού χαρακτήρα, σαφής ενόχληση των τ. αρχών, και πολλών ακόμα, και παράλληλα υφίστατο μεγαλύτερη ενόχληση για όσα έλεγα τοπικά. ( Κάποιοι ενοχλημένοι από αποκαλύψεις που γινόντουσαν τηλεοπτικά, έλεγαν ότι εμείς ''δεν τα παίρνουμε'', και δεδομένου ότι δεν είχαν τη δυνατότητα επεμβάσεως σε Τηλεοπτικά κανάλια ενήργησαν κατά ημών που μεταφέραμε κάποια εξ αυτών, όπως και πληροφορίες τοπικού ενδιαφέροντος  )

Διαπίστωσα εν τοις πράγμασι  μεροληπτική στάση από τη πλευρά της δικαιοσύνης, τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο βαθμό, η οποία δέχτηκε όσα λέχθηκαν από τους δημοσίους υπαλλήλους,  οι οποίοι συνέδραμαν σε καταχρηστική ενέργεια, και επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει δίκαιο στη χώρα μας, και ήταν ο βασικός λόγος που δεν συνέχισα σε ανώτερο βαθμό. ( Το κεφάλαιο μένει ανοικτό )

Το θέμα είναι ότι '' υπήρξε καταχρηστική άρση οικογενειακού ασύλου και κατάσχεση χωρίς λειτουργία Ρ/Σ, κατασχέθηκαν μηχανήματα που ουδεμία σχέση είχαν με τις δικές μου ενέργειες, ενώ τα σήματα ραδιοφωνικών σταθμών που εντοπίστηκαν από τους υπαλλήλους του υπουργείου στην Τερψιθέα Γλυφάδας, συνέχιζαν στο απυρόβλητο να υπερδιαμορφώνουν στην φέρουσα συχνότητα λειτουργίας τους, προκαλώντας τοπικά σύμφαση αρμονικών και προβλήματα στην λήψη'' 

Διαβάζοντας το έγγραφο του Α/Τ καθίσταται σαφές ότι κατάσχεσαν τρεις (3) διαμορφωτές - ταλαντωτές FM, και όπως συνολικά γνωρίζετε για λειτουργία Ρ/Σ απαιτείται μόνο ένας, άρα ήταν και παραμένει αυταπόδεικτο ότι επί σκοπίμου πράξεως κατάσχεσαν οτιδήποτε βρήκαν στο χώρο, και ουδεμία σχέση είχαν όπως προανέφερα με την λειτουργία που προσωπικά μπορεί να έκανα.

Βλέποντας την έκθεση διορισμού πραγματογνωμοσύνης, θα αντιληφθείτε ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου ( αποσπασμένοι του ΟΤΕ και ο ένας εξ αυτών υπόδικος επί μακρόν ) δεν έχουν απαντήσει επί των βασικών ερωτημάτων που τίθενται στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης.

Το μοναδικό που ειπώθηκε από τη πλευρά τους, πλην όσων αναφέρονται πιο πάνω, ήταν ότι δεν υφίστατο λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού. Σε μεταξύ μας συζητήσεις, ειπώθηκαν πολλά για τα ισχύοντα στο Ν.Αττικής, όπως και για την αντίληψη και λειτουργία της πολιτείας όσων αφορά τα ερτζιανά τα οποία υφίστανται καταγεγραμμένα σε ηχητική μορφή. Υφίστανται αποκαλυπτικά ηχητικά από το σύνολο εμπλεκομένων, τα οποία η Ελληνική δικαιοσύνη δεν τα δέχτηκε.

Δείτε τα ερωτήματα, και δεδομένης της επεμβάσεως χωρίς λειτουργία, θα κρίνετε τόσο το καθεστώς ενεργειών από τη πλευρά αρχών, όσο και από τη πλευρά υπαλλήλων, και πολύ περισσότερο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης... 




Παρακαλώ κύριοι και κυρίες στη χώρα μας, και ειδικότερα στη Γλυφάδα, να μην μου αναφέρετε ξανά περί δικαιοσύνης. 

Αξίζει να σημειώνεται ότι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, ''εμείς ανοίξαμε τη πόρτα'' σε όσα ισχύουν στη χώρα μας στα FM κύματα, όποτε λειτουργούσαμε η λειτουργία ήταν μελετημένη εντός των επιτρεπτών ορίων λειτουργίας, και έπειτα από σύννομες αιτήσεις - παράβολα - για ίδρυση και λειτουργία, δεχτήκαμε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, ενώ δεν παρασχέθηκε τεκμηρίωση για ποιους λόγους δεν μας παρείχαν μια βεβαίωση ΤΟΠΙΚΗΣ λειτουργίας.

Είναι να απορεί κάθε άνθρωπος πως υπήρξε  παράβαση των νόμων 2945/93 και 2328/95 από τη πλευρά της δικαιοσύνης, χωρίς λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, και χωρίς εντοπισμό από τους υπαλλήλους του υπουργείου.
Τα έχω αναφέρει ''ένα εκατομμύριο'' φορές, και δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή έχω στην οικία μου έναν τηλεοπτικό πομπό, αν κάποιος ''κουκουλοφόρος'' κάνει μια ανώνυμη καταγγελία και το τοπικό Α/Τ καλέσει εισαγγελέα και υπαλλήλους του υπουργείου, χωρίς λειτουργία, και χωρίς εντοπισμό, θα υποστώ για πολλοστή φορά κατηγορίες για παράνομο τηλεοπτικό σταθμό;
Καλείστε δημόσια οι κυβερνώντες και αρμόδιοι υπουργοί να τοποθετηθείτε και να μεριμνήσετε. Επιτέλους, οι πολίτες στη χώρα μας, και εμείς, θέλουμε απτά παραδείγματα της δικαιοσύνης που υποσχεθήκατε. Όπου έχουμε σφάλει να πληρώνουμε, και όπου έχει σφάλει η πολιτεία να αποκαθιστά δίκαια.

Ένας πολίτης που πρωτοστάτησε σε ένα χώρο, κατέθεσε αιτήσεις - παράβολα στην πολιτεία, και η πολιτεία αδράνησε για το δίκαιο, έχοντας αγοράσει κάποιους εξοπλισμούς, και πληρώνοντας ενοίκια χωρίς λειτουργία αναμένοντας την προκήρυξη του ΕΣΡ εκείνη τη περίοδο για νέα κατάθεση, ( που τελικά δεν έγινε ) αδυνατώντας να ανταπεξέλθει σε λογαρισμούς  έπρεπε να πετάξει όσα είχε αγοράσει; 

Επίσης τα μηχανήματα ραδιοφωνίας που μου εμπιστεύτηκε κάποιος φίλος για ρύθμιση, αποτελούσαν ραδιοφωνικό σταθμό; Με αυτή τη λογική και ο πομπός τηλεόρασης ο οποίος χρειάζεται μια ρύθμιση αποτελεί τηλεοπτικό κανάλι, άρα μπορεί αύριο να κατηγορηθώ ως ιδιοκτήτης παράνομου τηλεοπτικού σταθμού.

Τα αναφέρω δεδομένου ότι έχει συμβεί αρκετές φορές να ισχύουν καταστάσεις πέραν της αντιλήψεως των αρχών, οι οποίες παρεμπιπτόντως απασχολούνται επί δέκα λεπτά της ώρας χωρίς να παρέχετε η δυνατότητα επεξηγήσεων.

Και τελικά ποια είναι η οδός δικαίωσης των πολιτών, όταν το σύνολο διαπιστώνει μέχρι σήμερα, και σαφώς και αύριο, μια ολιγαρχία προνομιούχων στη χώρα μας;

Προσωπικά ασχολήθηκα με το αντικείμενο διότι επιθυμία μου ήταν να λειτουργήσω ένα καθαρά τοπικό ραδιόφωνο. Δεν ασχολήθηκα με το χώρο ώστε να γίνω υπάλληλος αφεντικών της ολιγαρχίας του πλούτου. Επιθυμία μας ήταν και είναι ο τόπος μας να αποκτήσει πλουραλιστική ταυτότητα, και δομές ανάλογες των ομοίων του δήμων, για την κάλυψη όλων των δημοτών, και ειδικότερα στους τομείς ενημέρωσης, πολιτισμού, αθλητισμού, κ.α. (Το αδιάψευστο γεγονός αδρανοποίησης επί δεκαετίες, στη Γλυφάδα, καθιστά αυταπόδεικτο αν πληρούνται όσα υπόσχονται οι εκάστοτε υποψήφιοι και μετέπειτα διοικούντες)  

Σαφώς ορισμένοι ξεχνούν τις προεκλογικές υποσχέσεις όλων των κομμάτων, τα οποία δικτυώνονται σε όλες τις βαθμίδες της πολιτείας, και ενώ εμείς πρέπει να δεχτούμε τον κάθε κύριο - κυρία που με την άλφα ενασχόληση και την κομματική ιδιότητα βρέθηκε σε καίρια πόστα, αυτοί από τη δική τους πλευρά ξεχνούν την διαδρομή κάθε πολίτη, τι έχει υποστεί, και τι πρέπει να πράξουν για το δίκαιο. (Κοινωνική Δικαιοσύνη) Γίνετε τυχαία; 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

* Η συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμπει ευθέως στους εντοπισμένους  από τους ειδικούς ''δολοφόνους'', και ενώ έχουν εντοπιστεί οι ''δολοφόνοι'' και τα ''όπλα'' τελέσεως του φόνου, κάποιοι έχοντας τους δικούς τους λόγους δρομολογούν στην κατηγορία των αμέτοχων. Είναι ακρίβος το ίδιο με τον ισχυρισμό ότι τα ''μαχαίρια'' που υπάρχουν στο συρτάρι της κουζίνας αποτελούν τα δολοφονικά όπλα, ενώ οι ειδικοί είχαν εντοπίσει τα σημεία που υφίσταντο οι ''δολοφόνοι'' και τα δολοφονικά ''όπλα''.

* Εν πάση περιπτώσει, το συγκεκριμένο θέμα ανήκει στον παρελθόντα χρόνο, όμως εξ αυτού οι επιπτώσεις υφίστανται μέχρι σήμερα, διότι διαμορφώθηκαν τοπικά όροι υπέρ ορισμένων δημοτών, συμφερόντων, κ.α., και κατά των υπολοίπων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ολοκληρωμένο σχέδιο κατάργησης του νομικού πλαισίου από την τοπική διαπλοκή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">