ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αιρετοί κλέβουν για να πλουτίσουν !!!

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος:

04-01-2016.

Νίκο Τσιώλη ο εργοδότης σου σε έβαλε να γράψεις για τα παιδιά του Ηλία; Έχεις παιδιά, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος τους. Το θέμα έγινε το καλοκαίρι του 2015, χωρίς να υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία. Γιατί 
βγήκε τώρα στην επιφάνεια ; Τυχαίο;;; Δεν νομίζω !!!

Κόψτε τις μ@λ@κίες και ασχοληθείτε με τις δίκες σας άπατες.

Οι περισσότεροι κλέβουν για να ζήσουν και αιρετοί (στο δήμο γλυφάδας) κλέβουν για να πλουτίσουν. 
Αν έχετε έντερα, ανεβάστε το να δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκος !!!

Αντί να συμπαραστέκεστε την οικογένεια την θάβετε. 
Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί !!!


Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Νίκος Τσιώλης ίσον 18.000 χιλ. ευρώ ετησίως, από τα χρήματα των δημοτών του δήμου Γλυφάδας, για ''συμπαράσταση'' στις βόλτες του εργοδότη του (δημάρχου Γλυφάδας) 

Η φωτογραφία ουδεμία σχέση έχει με τον κ.Γιαννακόπουλο, και χρησιμοποιήθηκε από τον Γλυφάδα web θέλοντας να τονιστούν τα δυο μέτρα και σταθμά που ισχύουν στη Γλυφάδα με τον δήμαρχο Γλυφάδας και τους αιρετούς μας.

Επισημαίνεται ότι για εμάς θεωρείται κλοπή να ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά σε ένα δήμο με το σύνολο των δημοτών υπόχρεους να καταβάλουν τέλη και φόρους. 

Την εν λόγω κλοπή την έχουμε υποστεί επί δεκαετίες καλοθελητών, οι οποίοι πρέπει να καλυφθούν οι ίδιοι προσωπικά εντός του δήμου, όμως πάντα αυτά τα άτομα ξεχνούν στη συνέχεια ποιοι πρωτοστάτησαν τοπικά, τι έκαναν, και τι έπρεπε να υπάρξει από την δική τους πλευρά ως διαχειριστών και διοικούντων. 

'Ειδικά όταν δημόσια διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι τα ''κόμματα'' θα μείνουν ''εκτός του δήμου'', και θα υπάρξει ορθή χρηστή διοίκηση από τους κατοίκους - δημότες Γλυφάδας, όπως και άρρηκτη συνεργασία όλων των τοπικών παρατάξεων για την στήριξη όσων είχαν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση. Αν αυτό μεταφράζεται σε επιλεκτική διαδικασία για τα οφέλη ελαχίστων, οι συμπολίτες μας έχουν εξαπατηθεί, και η άσκηση κριτικής απαιτείται και βρίσκεται εντός των πλαισίων. 

Όπως γνωρίζεται στη τωρινή πραγματικότητα έχουν διαβληθεί πέραν του δέοντος τα πάντα σε παγκόσμιο επίπεδο, και ειδικότερα στη πόλη μας, όπου ενώ υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες των επιλογών συμπολιτών μας, καθώς και της δραστηριοποιήσεως τους, σπιλώνονται και καθυβρίζονται με σκοπιμότητα και δόλο ώστε ελάχιστοι παραταξιακοί και ημέτεροι να έχουν ιδία οφέλη από το δήμο. 

Ενώ λοιπόν έχουν λάβει από το δήμο και τα χρήματα των συμπολιτών μας ως τοπικά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι αρκετοί, έχουν υποστηριχθεί οι περισσότεροι, χωρίς να συντελούν σε κάτι ιδιαίτερο η μοναδικό, προσωπικά επιλέξαμε συνειδητά να μην συμμετάσχουμε σε αυτή τη διαδικασία.

Αν πρέπει να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη στο τόπο μας, επαφίεται στους συμπολίτες μας, οι οποίοι πρέπει να διαμορφώσουν οι ίδιοι τους όρους.

Τέλος, αν συμφωνείται στο ισχύον καθεστώς εντός του δήμου, χρηματισμένοι με τα χρήματά σας να καθυβρίζουν και να μας συκοφαντούν, υφίσταται κοινωνική διαταραχή. Σήμερα  στο στόχαστρο τους εμείς , αύριο εσείς, και μεθαύριο τα παιδιά σας θα υποστούν ανάλογη μεταχείριση. Εν γένει όσοι και όσες σηκώσουν το ανάστημα τους για διαμόρφωση ορθής ενδογενούς κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής δικαιοσύνης θα σπιλώνονται, θα καθυβρίζονται, και θα παραπέμπουν ευθέως σε συγκεκριμένο παράδειγμα που θα αναφέρω στη συνέχεια.

''Μανιακός με τανάλια βγάζει τα νύχια και κόβει τα δόντια από μικρά παιδιά, στη συνέχεια τα βιάζει, και αμέσως μετά  έχοντας τη δυνατότητα ελέγχου των μέσων παρουσιάζει στο κοινωνικό σύνολο με καθ' υβριστικό τρόπο τα βιασμένα φαφούτικα χωρίς νύχια, παράδειγμα προς αποφυγήν των υπολοίπων ''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αιρετοί κλέβουν για να πλουτίσουν !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">