ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Παναγούλης: Aνακάλυψε ότι τον ακούνε οι κοριοί της ΕΥΠ!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Β'Αθηνών, Στάθης Παναγούλης, την Κυριακή στις 23.00 αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή τη συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Σε αποκαλύψεις προχώρησε χθες ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Στάθης Παναγούλης σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ο,τι τον Μάρτιο, την περίοδο που ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του είχαν βάλει κοριό στο γραφείο του. 
Όπως είπε ο ίδιος: «Ήθελαν να ξέρουν τι λέω και με ποιους μιλάω» διευκρινίζοντας ότι ο κοριός είχε μπει στο τηλέφωνο του γραφείου του. Ωστόσο, ο ίδιος συνέχισε να κάνει ό,τι έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Παράλληλα, ο κ. Παναγούλης αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της διαγραφής του όταν δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι κάποιες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε μαζί του για να τον μεταπείσει.
Μάλιστα, τον κάλεσε και στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο ο βουλευτής δεν πήγε. Όπως είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, κάποια στιγμή ρώτησε τον πρωθυπουργό: «εάν σου ζητούσαν να θυσιάσεις τον γιο σου τον Ερνέστο, θα το έκανες;». Τότε, ο κ. Τσίπρας του απάντησε «τι είναι αυτά που λες;» για να πάρει την απάντηση από τον κ. Παναγούλη «τότε πως θυσιάζεις τον ελληνικό λαό;».
ΕΜΕΙΣ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ (ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ 
1) Ως ανεξάρτητος θα τοποθετηθεί για το καθεστώς πλήρους αναρχίας - διαπλοκής στις ραδιοτηλεοράσεις του Ν.Αττικής;
2) Ως ανεξάρτητος θα συμπορεύεται με τα Αντισυνταγματικά συμφέροντα ομίλων με σειρά ραδιοτηλεοράσεων της αυτής και άλλης μορφής, η με την ισχύ όσων πρέπει να ισχύσουν στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα;
3) Στην Γλυφάδα κατοικεί μόνο ο Βίκτωρ Ρέστης της συντεχνίας εφοπλιστών, ο οποίος έχει σειρά μέσων, η και εμείς, και η πλειονότητα των υπολοίπων που συνολικά δεχτήκαμε αναίτιες διώξεις και κατασχέσεις ακόμα και ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ;

Ως ανεξάρτητος βουλευτής θα τοποθετηθεί στη Βουλή για την ληστεία που διαπραχθεί στα Νότια και τη Γλυφάδα από τα κόμματα που όφειλαν την αδειοδότηση όσων πρωτοστάτησαν έπειτα από αιτήσεις, παράβολα, μελέτες, κ.α., η οποία προφανώς όπως έχουν τα πράγματα μέχρι αυτή τη στιγμή συνεχίζεται;

---------------------------------------------------------------------------------------
* Τα πειστήρια υπάρχουν και δημόσια, και στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, και στο ΕΣΡ.

* Για εμάς δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από τις δόλιες ενέργειες εξαίρεσης επί κυβερνήσεως Κ.Μητσοτάκη βεβαιώσεων λειτουργίας όλων των πρωτεργατών των FM που κατοικούσαν στα Νότια και την Γλυφάδα
( Ν.1730/87) 

* Μια οικονομική ελίτ μας έκοψε κυριολεκτικά τη νομιμότητα και την μετεξέλιξη, και συνέδραμε επί πολλά χρόνια στη φυσική μας εξόντωση. 
(Αν είχε κάνει ανάλογη αίτηση εκείνη τη περίοδο ο Κυριάκος, η ακόμα και η Ντόρα, θα ήταν οι πρώτοι που θα αποκτούσαν το δικαίωμα βεβαιώσεως λειτουργίας, όπως το απέκτησε ο Μιλτιάδης Έβερτ.)

* Όταν κάποιοι από τη πολιτική αναφέρουν το δίκαιο οφείλουν να παρέχουν τα πειστήρια. Ο Συνασπισμός η μετέπειτα Σύριζα χρειάστηκε 27 χρόνια ώστε να ''δικαιωθεί'' - κυβερνήσει. Eμάς μας δικαίωσε; ( Ο χρόνος είναι ανάλογος ) 

Τι έπρεπε να κάνουμε κ. Στάθη σε όσους κυβέρνησαν αδικώντας κατάφωρα το σύνολο και φροντίζοντας για ελίτ, να τους βάλουμε βόμβες; Επίσης, γιατί πρέπει να συμβιβαστούμε σε όσα κάκιστα εδραιώθηκαν; Έχουμε κάποιο συμφέρον; 

Η πλειονότητα, όπως και εμείς, γνωρίζει, ότι αν δεν υπήρχαν τα sosial media που δεν είναι δημιούργημα Ελλήνων πολιτικών, η πλειονότητα στη χώρα μας δεν θα είχε  ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ καμία οδό έκφρασης, απόψεων, και κριτικής στην νεοελληνική πραγματικότητα. ΜΜΕ ολιγαρχών, διαπλοκής, φρούτων, συστημικής προπαγάνδας από έμμισθους υπηρέτες και υπαλλήλους, και μιας νεόπλουτης κυρίως βλαχαδερής ελίτ η οποία επιδεικνύεται από κανάλι σε κανάλι. 

Όπως αναφέρετε στο προηγούμενο δημοσίευμα στη χώρα μας υφίσταται μια κλιμακούμενη ταξική πάλη, και παράλληλα όποιος αποκτά κάποια χρήματα αμέσως συνεπάγεται κοινωνικής καταξίωσης και αναγνωρισιμότητας. Όσο για την αξία... ελάχιστα ενδιαφέρει σήμερα. ( Σας θυμίζω την ανάλογη εποχή Ινδοτουρκικοτσιφτετελοειδών, όπου επί δεκαετίες είχε καπελωθεί πλήρως η αξία κορυφαίων συνθετών - δημιουργών, ( πρωτοπόρων - πρωτεργατών) και είχαν εδραιωθεί οι μουσικοκάπηλοι κατά τον αείμνηστο Τσιτσάνη, λόγω του θεάματος - της τροφής ( η ναρκωτικού) του λαού - Των ταινιών. )

Στον αντίποδα, δέχομαι απόλυτα ότι η μουσική είναι διεθνής '' γλώσσα'', είναι μία, και μπορούν να συνυπάρχουν όλες οι μουσικές μαζί χωρίς να καπελώνει το ένα είδος τα υπόλοιπα, και χωρίς μονοπωλιακού χαρακτήρα μεθοδεύσεις από τη πλευρά ιδιοκτητών εταιριών και ΜΜΕ ( Δεδομένου ότι το πράξαμε επί αρκετά χρόνια στη Γλυφάδα, σύμφωνα της διαμορφώσεως και των επιλογών του κοινωνικού συνόλου, και άσχετα αν προσωπικά κάποιες φορές γινόμουν εριστικός και υπερβολικός για συγκεκριμένα είδη )

Εμείς στη Γλυφάδα, και τα Νότια, επί δεκαετίες δεν έχουμε οδούς παρουσιάσεως της Μουσικής μας, η οποία δεν είναι ανάλογη των εμπορικών που μεταδίδονται από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις. ( Τα blogs και τα site δεν αποτελούν άμεση και μαζική μετάδοση ) Σαφώς πρέπει να έχουμε ένα τοπικό μέσο στα Νότια προάστια ώστε να προωθεί όλες τις μουσικές των κατοίκων της περιοχής, και να συντελεί στην ορθή κοινωνική συνοχή που διέλυσαν τα κόμματα - πολιτικοί, καθώς και οικονομικοί παράγοντες.

( Γνωρίζετε κάποια ''σχολή'' των Νοτίων προαστίων Αττικής; Σαφώς δεν γνωρίζετε, και δεν γνωρίζετε διότι τα νότια ''χωνεύτηκαν'' σε οτιδήποτε εδραιώθηκε στα ερτζιανά από το 1987 και μετέπειτα.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Παναγούλης: Aνακάλυψε ότι τον ακούνε οι κοριοί της ΕΥΠ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">