ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ιστορικός Μάκης Σταύρου μιλά στο ραδιόφωνο ΕΡΤ για το έργο των Πικάσο και Κοκτώ

Καλεσμένος του δημοσιογράφου Άγγελου Σταθόπουλου στη ραδιοφωνική  εκπομπή  της ΕΡΤ “Στις αγορές  του Δεύτερου στις αγορές   του κόσμου” θα είναι την Τρίτη ο ιστορικός Μάκης Σταύρου.

Θέμα της εκπομπής είναι η ανάλυση του εικαστικού έργου δύο μεγάλων καλλιτεχνών και διανοούμενων του 20ου αιώνα, του Πάμπλο Πικάσο και  του Ζαν Κοκτώ με αφορμή την έκθεση των 190 έργων ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής και καλλιτεχνικών εκδόσεων που εκτίθενται  στο Ίδρυμα  Θεοχαράκη μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.  

Η εκπομπή θα γίνει την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 11-12 το βράδυ και θα ακουστεί από  το Δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ, 103,7 στα FM.

Με την ευκαιρία αυτή σας υπενθυμίζουμε ότι η Εναλλακτική Δράση και το  Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού οργανώνουν φιλική γιορταστική βραδιά στο Ρεμπετάδικο «ΡΕΒΑΪΖΙ», Θερμοπυλών 28, Πειραιάς – Πίσω από την εκκλησία του Αγ. Διονυσίου, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.



Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γνωριστούμε καλλίτερα  οι φίλες και οι φίλοι που αυτή την περίοδο αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε για να σώσουμε τα ιστορικά μνημεία του Σαρωνικού και παράλληλα να ενισχύσουμε οικονομικά αυτόν τον αγώνα.

Το κόστος της πρόσκλησης, την οποία επισυνάπτουμε είναι 15 Ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό, κρασί και ζωντανή ρεμπέτικη κομπανία.   

Οι φίλες και οι φίλοι που ενδιαφέρονται για προσκλήσεις μπορούν να επικοινωνούν με

τη Δανάη Μπογιατζή 6932432916  και

την Ολυμπία Γεράρδη 6937450241

Η γραμματεία της Εναλλακτικής Δράσης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ιστορικός Μάκης Σταύρου μιλά στο ραδιόφωνο ΕΡΤ για το έργο των Πικάσο και Κοκτώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">