ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόκληση στην Γλυφάδα (VIDEO)

Ο κ.Γιαννακόπουλος απαντά στα προκλητικά, υβριστικά, και συκοφαντικά δημοσιεύματα, με μια ανοικτή πρόσκληση προς τον τοπικό εκδότη, λέγοντας ότι είναι πανέτοιμος να τον αντιμετωπίσει, και να ορίσει τόπο και χρόνο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: '' Σε περιμένω μέρα μεσημέρι στο δημαρχείο Γλυφάδας, με δικαστικό επιμελητή, για να υπάρχει αποδεικτικό επίδοσης ως προς την πρόσκλησή σου, για να μην γράψεις πάλι ψέματα ότι με προσκάλεσες και δεν ήρθα''

Προσωπικά έχοντας το έναυσμα από όσα οικτρά ισχύουν από τη πλευρά του ''τοπικού εκδότη'', (δεν κατοικεί στη Γλυφάδα) χρησιμοποίησα ένα απόσπασμα από την ταινία του 1965 ''For a Few Dollars More'', που προσωπικά θεωρώ ότι αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα όσων ισχύουν τοπικά από τη πλευρά τύπου - ενημέρωσης - και δήμου.

Ελπίζω η διάθεση σάτιρας από τη πλευρά μου να μην ενοχλήσει, δεδομένου ότι το ζήτημα είναι σοβαρότατο, και υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες, όσο και συμφέροντα. 

Επίσης, σήμερα, ακόμα και με τα δεδομένα που διέπουν τα site και blogs, αδυνατούμε  να ακολουθήσουμε τις αρνητικές ατραπούς που υιοθετούνται τοπικά με σπίλωση, ύβρεις, και συκοφαντίες, καθώς και με άκρατο λαϊκισμό. 

Πολλά από όσα γράφονται και λέγονται είναι προϊόντα χρηματισμού, ( δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ελευθερία του τύπου ) και αποσκοπούν στην σπίλωση ώστε να καθίσταται ευκολότερο το έργο από τη πλευρά όσων διαχειρίζονται εξουσίες και χρήματα των δημοτών, και ειδικότερα, όταν πολλοί αιρετοί διαχειρίζονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ενώ είναι υπόδικοι.

Όσα υφίστανται στους υπότιτλους του Βίντεο αποτελούν τοποθέτηση του κ. Γιαννακόπουλου, την οποία παρακάμπτω από ηλεκτρονική γραφή, ώστε να μην υφίσταται σε μηχανές αναζήτησης, διότι οι κατηγορίες είναι επιλήψιμες.  

Δείτε το βίντεο:


* Στον παρελθόντα χρόνο υπήρχε η δυνατότητα πλήρους αποκαταστάσεως έναντι του παρόντος, με πρακτικές ορισμένων ''πυροβολούμε και όπου κάτσει η σπίλωση και η συκοφαντία''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόκληση στην Γλυφάδα (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">