ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΝΔ θα στηρίζεται σε ιδιωτική χρηματοδότηση

Ένα νέο μοντέλο χρηματοδότησης για το κόμμα της ΝΔ ανακοίνωσε μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματός του ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η κρατική χρηματοδότηση θα πηγαίνει αποκλειστικά στα χρέη του κόμματος. Από εκεί και πέρα η χρηματοδότηση θα γίνεται αποκλειστικά με ιδιωτική χρηματοδότηση, γι' αυτό και θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες μεγάλη καμπάνια χρηματοδότησης από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε συγκεκριμένα  για τις εσωκομματικές του κινήσεις: ''Θα διοργανώσουμε τακτικό συνέδριο, το συντομότερο δυνατό, αλλά ξεκινάμε την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ άμεσα γιατί υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορούν να περιμένουν'', και πρόσθεσε: ''μερικές αποφάσεις θα είναι επώδυνες, ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά του κόμματος. Η ΝΔ θα στηρίζεται στο εξής σε ιδιωτική χρηματοδότηση, θα απευθυνθούμε στα μέλη μας και θα ζητήσουμε λίγα από πολλούς

Θα διαθέσουμε την δημόσια επιχορήγηση, σχεδόν εξ ολοκλήρου στις δανειακές υποχρεώσεις του κόμματος. Θα μεταστεγαστούμε, το κτίριο της Συγγρού είναι πολύ ακριβό. Θα προσαρμόσουμε το οργανόγραμμα στις οικονομικές μας δυνατότητες. Θα χτίσουμε ένα κόμμα που δεν θα είναι αποστεωμένο, θα συνομιλεί με την κοινωνία, θα ανοίξουμε την ΝΔ στην κοινωνία και θα την ξανακάνουμε κυρίαρχη πολιτική δύναμη''.

Επισήμανση: Αυτά δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, και πρέπει να επισημάνουμε εν συντομία: Πρώτον, αυτό το ''θα ζητήσουμε λίγα από πολλούς'' για την λειτουργία του κόμματος, σε διαφορετική βάση, έχει τεθεί τοπικά πριν από δεκαετίες για την λειτουργία ενός (1) τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. 

Ομολογουμένως, οι εκλεγμένοι μας αρνήθηκαν να υιοθετήσουν την ελάχιστη καταβολή ενός συμβολικού χαμηλού αντιτίμου, το οποίο θα εξασφάλιζε τόσο την νομιμότητα, όσο και την πλουραλιστική λειτουργία, καθώς και τις αμοιβές των εργαζομένων. Σαφώς υιοθετήθηκε στην περίπτωση του πρασινόσημου.

Δεύτερον, θυμίζουμε ότι στον παρελθόντα χρόνο, όπως και σήμερα, στο τιμόνι του δήμου βρίσκονταν τα δυο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα επί μακρόν, καθώς επίσης την αίτηση που υφίσταται στο δήμο για μέριμνα από την πλευρά των διοικούντων, άρα η συγκεκριμένη τακτική χρηματοδοτήσεως λίγων από πολλούς  παραπέμπει στα δυο μέτρα και σταθμά.

Δεδομένου ότι στον δήμο Γλυφάδας, σήμερα, διοικεί παράταξη της ΝΔ, η οποία σαφώς θα δεχθεί το καθεστώς χρηματοδοτήσεως του κόμματος, για εσάς δεν οφείλουν παράλληλα το ανάλογο σε αιτήματα που χρονίζουν;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΝΔ θα στηρίζεται σε ιδιωτική χρηματοδότηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">