ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

David Bowie: Η σορός του αποτεφρώθηκε μυστικά στη Νέα Υόρκη

Η σορός του David Bowie, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 69 ετών από καρκίνο, αποτεφρώθηκε μυστικά στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την επιθυμία του, μέλη της οικογένειάς του ή φίλοι του δεν ήταν παρόντες στην τελετή η οποία έγινε στην πόλη όπου αγαπούσε και είχε περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του.

Επιθυμία του Bowie ήταν να μην γίνει κηδεία, ώστε να μην περάσει η οικογένειά του, οι φίλοι και οι αγαπημένοι του αυτήν τη διαδικασία.σε τελετή στη Νέα Υόρκη, την πόλη που λάτρεψε, χωρίς την παρουσία της οικογένειάς του και φίλων του. Μάλιστα, όπως φαίνεται, έγινε πολύ σύντομα μετά τη δημοσίευση της είδησης του θανάτου του.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο τραγουδιστής δήλωσε σε φίλους ότι το μόνο που ήθελε ήταν να τον θυμόμαστε για τις καλές στιγμές και τη μουσική του. 

Εξέφρασε λίγο πριν πεθάνει την επιθυμία του προς την οικογένεια και τη σύζυγό του Iman και τους εξήγησε το τι πρέπει να συμβεί μετά το θάνατό του. Μια πηγή είπε: "Θα ήθελε να απλά να εξαφανιστεί χωρίς κόπο, χωρίς μεγάλο show, χωρίς φασαρία. Αυτό ήταν το ύφος του. Το τελευταίο του album Blackstar ήταν το αντίο στους οπαδούς του ."

Σημειώνεται, ότι οι πωλήσεις και τα downloads του τελευταίου του άλμπουμ «Blackstar», το οποίο κυκλοφόρησε ανήμερα των 69ων γενεθλίων του, δύο ημέρες πριν πεθάνει, έφτασε τις 43.000 μόνο στη Βρετανία, μέσα σε 24 ώρες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: David Bowie: Η σορός του αποτεφρώθηκε μυστικά στη Νέα Υόρκη Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος