ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκδήλωση αφιερωμένη στη μητέρα ΑμεΑ από το σύλλογο υποστήριξης ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ



Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη, ο σύλλογος υποστήριξης ΑμεΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στη μητέρα που μεγαλώνει παιδί με αναπηρία. Μια μητέρα που την χαρακτηρίζουν δύο λέξεις, απλές, ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.

Μια συγκινητική εκδήλωση όπου μητέρες από τα σωματεία της πόλης μας, μίλησαν από ψυχής για τις δικές τους δυσκολίες, για τα συναισθήματά τους, για τις αγωνίες τους, για τις απογοητεύσεις τους αλλά και για τον τρόπο που δραστηριοποιήθηκαν για να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά τους. Μας μίλησαν για την απέραντη αγάπη που παίρνουν από αυτά τα παιδιά. Μια αγάπη που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν γι’ αυτά.

Το σωματείο ΑΜΥΜΩΝΗ εκπροσώπησε η κα θωμοπούλου Γεωργία, το σύλλογο ΕΡΜΗΣ η κα Γιαννικοπούλου Μαρίνα, τον ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΙΤΗ η κα Καραμπάγια Κούλα και την ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ η κα ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Ο σύλλογος ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ απένειμε από μια τιμητική πλακέτα σε κάθε σωματείο. Τις απονομές έκαναν η Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κα Μεγαλοοικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κ Καπάνταης, ο αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Μηνόπουλος και ο επίτιμος γραμματέας της Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Πανανός.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κας Λώρας Πετροπούλου και η εκδήλωση έκλεισε με τον γνωστό τραγουδιστή και πιανίστα Νεκτάριο Μαλλά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, από Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας - ο πατέρας Θεόδωρος, εκπρόσωποι συλλόγων και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.

Ο σύλλογος ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, για την προσβασιμότητα σε όλους τους χώρους του Δήμου, για το δικαίωμα στη μόρφωση και στην δουλειά και θα συνεχίσει να στηρίζει, ηθικά και υλικά όσες οικογένειες έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Α. Ταγκούλη       Κ. Κοκονέζη
Πρόεδρος           Γραμματέας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκδήλωση αφιερωμένη στη μητέρα ΑμεΑ από το σύλλογο υποστήριξης ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">