ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είχε βάλει στο στόχαστρο τα TAXI Ελληνικού και Γλυφάδας

Για κλοπές κατ’ εξακολούθηση από ταξί κατηγορείται ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 11ης Ιανουαρίου ο 40χρονος αρχικά αποπειράθηκε να διαρρήξει στη Γλυφάδα σταθμευμένο ταξί πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίσθηκε στην ίδια περιοχή, ενώ προηγουμένως είχε προβεί στην διάρρηξη ενός επιπλέον οχήματος ταξί.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός πλοηγός οδήγησης, ένα CD player και πλήθος αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.

Επίσης κατασχέθηκε η μοτοσυκλέτα την οποία χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια των παράνομων δραστηριοτήτων του.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έχουν εξιχνιασθεί δέκα περιπτώσεις κλοπών από Δ.Χ.Ε οχήματα ταξί στην περιοχή της Γλυφάδας και του Ελληνικού.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είχε βάλει στο στόχαστρο τα TAXI Ελληνικού και Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">