ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ελευθερία έκφρασης έχει και τα όρια της

Η ελευθερία έκφρασης είναι ιερό ανθρώπινο δικαίωμα,  όταν όμως γίνετε συστηματικά σπίλωση εκ του ασφαλούς, με συκοφαντίες, και ψευδή στοιχεία, πρέπει να διασφαλιστεί ότι οι συμπολίτες μας δεν εξαπατώνται.

Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, να ασκεί κριτική, να καταγράφει τις απόψεις του, να σχολιάζει αποφάσεις που δεν του αρέσουν, να λέει τις δικές του ιδέες και να σκέφτεται ελεύθερα, όμως, απέχει ριζικά από τις ύβρεις που καθημερινά δημοσιοποιούνται, και ειδικότερα, ώστε να σπιλωθούν δημότες οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς, παρατηρούνται φαινόμενα δημοσίευσης βρισιών από τη πλευρά τοπικών εκδοτών, με στόχο την σπίλωση μας, παραποιώντας το ηλεκτρονικό μας email.

Το email του κ. Γιαννακόπουλου είναι το tasosgian48@yahoo.gr, και όπως αντιλαμβάνεσθε είναι πολύ εύκολο κάποιος για λόγους σπίλωσης να φτιάξει ένα αντίστοιχο, όπως tasosgisn48@yahoo.gr ( To a έγινε s ) Στην περίπτωση των τοπικών δημοσιευμάτων έχει κατασκευαστεί ένα email που παραπέμπει στο email του κ.Γιαννακόπουλου.

Συκοφαντίες και σπίλωση συλλήβδην. Πυροβολούμε και όπου κάτσει, είναι οι τακτικές που μετέρχονται ( Όσοι παραπλανηθούν, παραπλανήθηκαν...)

Eπισημαίνεται ότι ο κ.Γιαννακόπουλος είναι δεξιός, όπως και ο συκοφάντης εκδότης, άρα καθίσταται σαφές ποιοι ασκούν λειτούργημα σε τοπικό επίπεδο. Μήπως η δεξιά στη Γλυφάδα πρέπει να βρει τρόπους ενδεδειγμένης συνοχής; Μήπως οφείλετε να συμμαζέψετε όσους λασπολογούν; Μήπως η βασική υποχρέωση των αιρετών είναι η επάξια εκπροσώπηση όλων των δημοτών;

Οτιδήποτε ισχύει και συμβαίνει τοπικά μεταφράζεται σε ''πολιτική'', άρα το δεξιό ''στρατόπεδο'' στην διοίκηση του δήμου, αντί να δημιουργεί ορθή συνοχή έχοντας την διοίκηση του δήμου, ''απομακρύνει'' τους δημότες.

Τέλος, οι συμπολίτες μας σήμερα, το 2016, έχοντας νεοφιλελεύθερους στην διοίκηση του δήμου, πρέπει να υποστούν καθημερινά την βάσανο των ύβρεων αντί να δημιουργηθούν οι όροι που απαιτούνται, ώστε η τοπική κοινωνία και πολιτισμός να μην παραπέμπουν σε ζούγκλα; Όσα ισχύουν τοπικά δεν βγαίνουν έξω από τα όρια της πόλης;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ελευθερία έκφρασης έχει και τα όρια της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">