ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα 10 καλύτερα video games σε γραφικά του 2016



Το 2016 είναι μια χρονιά γεμάτη τίτλους games, ωστόσο εμείς επιλέξαμε τα δέκα καλύτερα Open World σε γραφικά που υπάρχουν για PS4/PC/XBOX ONE

Η βιομηχανία video games είναι μία παγκόσμια αγορά δισεκατομμυρίων, και όπως γνωρίζετε η χώρα μας και σε αυτό το τομέα βρίσκεται κυριολεκτικά στο μεσαίωνα δεδομένης της παντελούς απουσίας της πολιτείας.

Έχει έρθει η ώρα να αρχίσει και η Ελλάδα να συμμετέχει στην μαζική παραγωγή games, δεδομένου ό, τι ως λαός έχουμε τόσο την γνώση της Ιστορίας, όσο και την πρώτη παραγωγή διαδεδομένων παγκόσμια ''games'' που ήταν η Ελληνική μυθολογία. Όσο για την πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη, και τον προαγωγό πολιτισμού που έχει καταλήξει ουραγός, τα αίτια τα γνωρίζουμε συνολικά.

Από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα «φυτώρια» στην αγορά των βιντεοπαιχνιδιών, θεωρείται ο Καναδάς. Αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας, αποτελεί τη μεγαλύτερη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, με περισσότερες από 329 εταιρείες παραγωγής, οι οποίες απασχολούν πάνω από 16.500 εργαζομένους.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο φυσικά. Η κρατική υποστήριξη σε συνδυασμό με την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ειδήμονες της τεχνολογίας και της δημιουργικότητας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να ξεκινήσει κανείς μία εταιρεία video games στον Καναδά. Στο Οντάριο δίνονται γενναία φορολογικά κίνητρα.

Πέρυσι, 23 εταιρείες gaming στο Οντάριο έλαβαν επιχορηγήσεις 150.000 δολαρίων εκάστη -ποσό που ισοδυναμεί με το 50% περίπου του προϋπολογισμού- προκειμένου να προχωρήσουν στην παραγωγή παιχνιδιών.


H ανάπτυξη που ακούμε επί δεκαετίες στη χώρα μας έχει ''πολλές οδούς'' και δεν περιορίζεται σε οικόπεδα, εκτάσεις, και τζόγο. Πριν από αρκετά χρόνια είχα αναπτύξει κάποια games και είχα αποστείλει δείγματα σε εκδότες, εφημερίδες, κ.α., χωρίς καμία ανταπόκριση. Όσο για την πολιτεία... παντελώς ανύπαρκτη, και έτσι τα εγκατέλειψα.

Η DIGITAL GAMES ήταν ένα εγχείρημα για κατασκευή Ελληνικών games. 

Ένα από τα δοκιμαστικά ήταν το FORMULA POLITICS του 2004, το οποίο ήταν ένας διασκεδαστικός τίτλος, δεδομένου ότι οι οδηγοί ήταν πολιτικοί και τα αυτοκίνητα αποτελούντο από τα λογότυπα των κομμάτων.

Δεδομένου ό, τι δεν είχαμε υποστήριξη και χρηματοδότηση για μαζική παραγωγή και promosion εγκαταλείψαμε τις προσπάθειες.

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός προβλέψεως του αποτελέσματος των εκλογών του 2009, με πλήρη ακρίβεια, στο DEMO που είχαμε αποστείλει σε εκδότες και εφημερίδες αρκετούς μήνες προ των εκλογών χωρίς καμιά ανταπόκριση.

Προφανώς δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα...



Ας δούμε λοιπόν τους 10 καλύτερους τίτλους 
Open World games με τα καλύτερα γραφικά που παίζουν επί του παρόντος.

Η προβολή του video επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.





10 =Far Cry 5 Primal
9 = MaFia 3
8 = Kingdom come 2
7 = Dead island 2
6 = Mirror's Edge 2
5 = Horizon Zero Dawn
4 = For Honor
3 = Homefront 2 The Revolution
2 = Tom Clansy's The Division
1 = Tom Clansy's Ghost Racon Wildlands
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα 10 καλύτερα video games σε γραφικά του 2016 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">