ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με τέσσερα (4 - 0) του Ατρόμητου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα στο «Καραϊσκάκης» με τέσσερα γκολ κατά του Ατρόμητου, με τους Ντομίνγκες, Πουλίδο, Καμπιάσο ,και τον Φορτούνη, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Τσόρι Ντομίνγκες στο 10′, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του μετά το 30' και απείλησε, και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο πρώτο 45λεπτο , αλλά στο δεύτερο μέρος με σκόρερ τους Πουλίδο στο 65′ , Καμπιάσο στο 74′ και τον Φορτούνη στο 85′, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο τελικό 4-0.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εφετινό πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να γίνει την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ομάδα της Βέροιας.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι (68' Ιντέγε), Καμπιάσο, Ντομίνγκες (79' Μπουχαλάκης), Κολοβός (69' Φορτούνης), Φουστέρ, Πουλίδο.

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο (75' Κούρος), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (80' Ματέι), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος (71' Λε Ταλέκ).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ολυμπιακός επικράτησε με τέσσερα (4 - 0) του Ατρόμητου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">