ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αυτοί ψήφισαν την αίτηση έκθεσης βιβλίου των Αλβανών μπογιατζήδων!!!


Έντονο θέμα έχει προκύψει στο δήμο Γλυφάδας για έκθεση Αλβανών μπογιατζήδων, οι οποίοι αιτήθηκαν να διοργανώσουν έκθεση βιβλίου σε κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

Εμείς να θυμίσουμε ό, τι δεν είναι η πρώτη φορά που δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι Γλυφάδας έφεραν προς ψήφιση αιτήσεις για εκθέσεις βιβλίου, με πρόσχημα ό, τι υπάρχει έντονο πρόβλημα βιοπορισμού ορισμένων συμπολιτών μας, ( οποιασδήποτε εθνικότητας ) οπότε να τους παρέχουμε τη δυνατότητα να εκθέσουν βιβλία σε πλατείες ώστε να κερδίσουν κάποια χρήματα. 

Το θέμα είναι ό, τι πρόκειται για πρόσωπα ( διαχρονικά ) που επιλεκτικά προωθούν οτιδήποτε τους συμφέρει, ενώ παρανομούσαν και παρανομούν επί σειρά ετών στις δικές μας αιτήσεις, και σημειωτέων ό, τι εμείς  έχουμε μια προϊστορία και δεδομένη ανιδιοτελή δράση δεκαετιών

Προσωπικά μια φορά θα επέμβω...να το θυμάστε...για το σύνολο των αιτήσεων και αιτημάτων που παρανομείτε... ( συνολικά τέως και νυν δήμαρχοι γνωρίζουν ακριβός τι διαπράττουν ) Η κατάσταση που επικρατεί και σήμερα στο δήμο είναι καταφανής, με επιλογές κατά το δοκούν, λες και ο δήμος  ήταν κτήμα του παππού τους. 

Σημειώνεται ό, τι οι δικές μας σύννομες αιτήσεις δεν πέρασαν ποτέ προς ψήφιση δεδομένου ό, τι δεν κλείσαμε καμία συμφωνία παρασκηνιακά, και όπως γνωρίζετε στην νεοελληνική πραγματικότητα (...) οτιδήποτε ψηφίζεται και συμφωνείται είναι προϊόν παρασκηνιακής συμφωνίας, και σε καμία περίπτωση διαφανούς.
 
Τοποθέτηση του κ.Γιαννακόπουλου

Δήμαρχε, Γιώργο Παπανικολάου, επιμένεις ε..., για επαναφορά του θέματος με άλλον Αλβανό.

Κακό του κεφαλιού σου με αυτούς που επέλεξες και σε ωθούν και σ΄αυτή την κατάντια...

1) Τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, ποίος τα διαχειρίζεται;

2) Πως με ποίο τρόπο γίνεται η ενημέρωση των ιδιοκτήτων, ως προς τα κλεμμένα οχήματα; 
3) Που βρίσκονται;
4) Ποίοι κερδίζουν παράνομα οικονομικά οφέλη;

Είναι λίγα από όσα ακόμη 
θα αποκαλύψω στην πορεία...
Γιώργο Παπανικολάου έχεις τεράστια ευθύνη !!!

ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ !!!notia-press )

Πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που λάβαμε για το προηγούμενο άρθρο μας, που έφερε ο Παπανικολάου την αίτηση των Αλβανών μπογιατζήδων να διοργανώσουν έκθεση βιβλίου στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

Όλοι μας ρώταγαν για το ποιοί "εγκέφαλοι" δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν να γίνει η έκθεση. Αλλά σχεδόν η συντριπτική πλειοψηφία μας ρωτούσαν για δύο συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους αν ψήφισαν θετικά.

Μας ρωτούσαν για το αν ο Δημήτρης Αγγελάτος και ο πλαγιοεισελθών στην παράταξη Παπανικολάου Σωτήρης Βοργιάς ψήφισαν την έκθεση βιβλίου από τους μπογιατζήδες. Δεν γνωρίζουμε γιατί τόση επιμονή να μάθουν αποκλειστικά για αυτά τα δύο πανέξυπνα άτομα, που από το τίποτα δημιουργούν ευκαιρίες στην Ελλάδα της κρίσης.

Τους επιβεβαιώνουμε την πληροφορία τους και θεωρούμε οτι αυτών των δύο ατόμων η επιμονή να γίνει η έκθεση από τους Αλβανούς μπογιατζήδες ήταν υπέρ του δέοντος έντονη. Τώρα αυτό που μας ρωτάτε το τι θα κέρδιζαν αυτοί οι δύο αν γίνει η έκθεση, προφανώς τίποτα. Είναι αλτρουϊστές και γνήσιοι έντιμοι. Όσο για το αν θα έπαιρναν δωράκι, όπως μας ρωτάτε, εμείς το αποκλείουμε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από δημοτικούς συμβούλους του Παπανικολάου. Εξ άλλλου είναι γνωστό τοις πάσι η εντιμότητα των δύο αυτών κυρίων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αυτοί ψήφισαν την αίτηση έκθεσης βιβλίου των Αλβανών μπογιατζήδων!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">