ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφαδιώτες, παραδειγματιστείτε από τις ενέργειες κατοίκων του δήμου Κύμνης

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος 26 - 02 - 2016

Γλυφαδιώτες, παραδειγματιστείτε από τις ενέργειες κατοίκων του δήμου Κύμνης - Αλιβερίου, σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα.

Ποινή ενός έτους φυλάκισης και στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων επέβαλε το δικαστήριο Χαλκίδας στον δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου, Θανάση Μπουραντά σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiastar.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Μπουραντάς έφθασε στην αίθουσα του δικαστηρίου, μετά από κάποιες υπογραφές που έβαλε για να προχωρήσει η δημιουργία μιας νέας Μονάδας της ΔΕΗ, η οποία εμποδιζόταν από κάποιον κοινοτικό δρόμο που περνούσε μέσα από αυτήν. 

Έτσι, χαρακτήρισε την οδό αγροτική για να προχωρήσει το έργο και να γίνει η νέα Μονάδα. Αυτή την κίνηση του δημάρχου κατήγγειλε μία ομάδα πολιτών από το διπλανό χωριό Πράσινο, η οποία τον μήνυσε γι’ αυτή του την ενέργεια. 

Ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου από την πλευρά του θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Γλυφάδα web: Εμείς στη Γλυφάδα, κυρίες και κύριοι συμπολίτες, έχουμε ανάλογα περιστατικά, και συγκεκριμένα έχουμε τον υποσταθμό της ΔΕΗ, τον οποίο ''φύτεψε'' η δημοτική αρχή στον Υμηττό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τροφοδοτεί με ρεύμα το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. 



(Όπως βλέπετε στην εικόνα το συγκεκριμένο σημείο του υποσταθμού είναι τερματικό, και δεν συνεχίζει με καλώδια να τροφοδοτεί με ρεύμα την πόλη της Γλυφάδας)  

Επίσης έχουμε και τα νεκροταφεία στη πόλη της Γλυφάδας, τα οποία δημιουργήθηκαν σε προστατευόμενη δασική περιοχή natura της Α'Ζώνης του Υμηττού.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, με τη πάροδο του χρόνου θα γίνει εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ ενημέρωσης των συμπολιτών μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφαδιώτες, παραδειγματιστείτε από τις ενέργειες κατοίκων του δήμου Κύμνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">