ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προφυλακίστηκε ο Τάκης Μουσσάς, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Μαυρίκος και Φράγκου


Την Παρασκευή απολογήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι του κυκλώματος εκβιαστών δημοσιογράφων, και με προφυλακιστέο τον Τάκη Μουσσά.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ, αφέθηκαν μετά την απολογία τους ο εκδότης  και ο ένας εκ των δημοσιογράφων, Παναγιώτης Μαυρίκος, και Χρήστος Φράγκου, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των εκβιασμών.

Ο συνήγορος του εκδότη Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. Νομίζω ότι προσπάθησα να ενημερώσω για το μέγεθος της υπόθεσης. Τα στοιχεία σε βάρος του πελάτη μου ήταν απειροελάχιστα κι αυτό διαπιστώθηκε από την απόφαση».

Έξω από το γραφείο του ανακριτή περίμενε τον κατηγορούμενο εκδότη η μητέρα του η οποία όταν πληροφορήθηκε ότι αφέθηκε ελεύθερος, φώναξε: «Η αλήθεια έλαμψε».

Αντιθέτως οι Παναγιώτης Μαυρίκος και ο Χρήστος Φράγκου έμειναν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στις 50.000 ευρώ ορίστηκε η εγγύηση για τους άλλους δύο κατηγορούμενους δημοσιογράφους, ενώ τους επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος εξόδου από τη χώρα.

Όλοι τους κατηγορούνται για εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Υποσημείωση: Ο διακεκριμένος δικηγόρος έπειτα από τόσες υποθέσεις που χειρίζεται έχει καλύψει τα τέλη ελλιμενισμού στο δήμο Γλυφάδας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προφυλακίστηκε ο Τάκης Μουσσάς, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Μαυρίκος και Φράγκου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">