ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση προς το δήμο Γλυφάδας

Γλυφάδα 10/02/2016 

ΑΙΤΗΣΗ

Προς:
Δήμαρχο Γλυφάδας
Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου
Δημοτικές παρατάξεις

Αιτούμαστε έναντι του συμβολικού ποσού των ''100 ευρώ ετησίως'', την παραχώρηση σε ένα κιόσκι που ευρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη (Τερψιθέα Γλυφάδας) ώστε να το διαμορφώσουμε σε αναψυκτήριο παρέχοντας εργασία σε ανέργους συμπολίτες μας και ημερομίσθιο σύμφωνα των εσόδων που θα έχει, στο πλαίσιο του τοπικού πολιτισμού, της ανάπτυξης και της προόδου, για την εξυπηρέτηση όσων επισκέπτονται την πλατεία.

Είναι πλήρως απαράδεκτο μια πλατεία, στην πολυπληθέστατη συνοικία της πόλεως, να μην διαθέτει υποτυπωδώς τις βασικές δομές για τις ανάγκες των επισκεπτών της, όπως νερό, τουαλέτα, φαρμακείο για τις πρώτες ανάγκες, πυρασφάλεια, wifi και δωρεάν ιντερνέτ, καθώς και καθισμάτων ( σκαμπό ) για τους επισκέπτες. ( Ειδικά το wifi το έχουν πληρώσει οι δημότες χωρίς να υφίσταται )




Αναμένουμε τις δέουσες ενέργειες από τη πλευρά της διοικήσεως, τονίζοντας ό, τι δεν πρόκειται για δημιουργία καθαρά εμπορικής επιχειρήσεως με απώτερο στόχο το κέρδος. Η αίτηση μας αφορά ένα αναψυκτήριο το οποίο θα λειτουργήσει σύννομα καλύπτοντας τις ανάγκες των επισκεπτών της πλατείας, την διαφύλαξη του πρασίνου και των δέντρων, και παρέχοντας εργασία σε ανέργους συμπολίτες μας. 

Θα μισθώνεται η πλατεία για συγκεκριμένο χρόνο και θα στήνετε το αναψυκτήριο, και όποτε λήγει η εκμίσθωση ο χώρος θα παραμένει ως είχε.

* Επισημαίνεται ό, τι τα είδη προς πώληση του αναψυκτηρίου δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα πωλούν οι επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να θεωρηθεί ζημία των υπολοίπων. (Θα παρέχονται σε πολύ χαμηλές τιμές καταναλωτικά είδη - προϊόντα, τα οποία δεν εμπορεύεται καμία επιχείρηση στη περιοχή της πλατείας )

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Copyright © 2016

Αποστέλλεται στον δήμο Γλυφάδας με την επισήμανση να πρωτοκολληθεί, και να μου αποσταλεί ηλεκτρονικά αντίγραφο του πρωτοκολλημένου εγγράφου.

* Η συγκεκριμένη αίτηση γίνεται έπειτα από δεκαετίες παραχωρήσεως της κεντρικής πλατείας του δήμου Γλυφάδας σε ιδιώτες, όπως και άλλων πλατειών κατά καιρούς στα ίδια συμφέροντα, και με βασικό δεδομένο ό, τι σε ένα δήμο δεν θα ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά. 

* Θα είμαστε παρόντες στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αναμένοντας την ψήφιση της αιτήσεως που αφορά το θέμα μας, και δεδομένου ό, τι αν δεν απαιτείται η δημιουργία αναψυκτηρίου στο συγκεκριμένο σημείο, δεν έχει κανένα λόγο υπάρξεως το ''κιόσκι'' που κατασκευάστηκε με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση προς το δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">